User Tag List

Sayfa 8/9 İlkİlk ... 6789 SonSon
160 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Pro Ceed 3K. Yorumlar..

YEY® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sene 2010 hala 1.6 8v pancar motor satılıyor esas bunu tartışalım

98 de belki de daha önce bile vardı golf 4 te aynı motor, yiter ya

p.s Gerçi satanda değil hata, alana müstahak
    Valla 1.9 tdi'da 12 senedir var ama ona laf eden yok.Mesela fordunda zetec motoru var 1.6,98 focustan şu an 2010 model volvo c30 dahil bir çok fordda geliştirilmiş veya direk ilk versiyonları kulllanılıyor yine problem yok.

Adamlar sorunsuz ve şehiriçi otomatik araç için mükemmel uyumlu konforlu bir motor tasarlamışlar şimdi neden bunu tartışalım ? 1.4 turbo motoruda var a3'ün zembille,peki ama otomatik vitesi ile "pancar motorundan" daha mı konforlu sürüş sağlayacağını düşünüyorsun?

Şu forumlardaki mühendisler olarak ne çok şey biliyoruz biliyoruz di mi ? aptal audi satmasana artık şu aptal pancar motorunu...

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YEY® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla 1.9 tdi'da 12 senedir var ama ona laf eden yok.Mesela fordunda zetec motoru var 1.6,98 focustan şu an 2010 model volvo c30 dahil bir çok fordda geliştirilmiş veya direk ilk versiyonları kulllanılıyor yine problem yok.

Adamlar sorunsuz ve şehiriçi otomatik araç için mükemmel uyumlu konforlu bir motor tasarlamışlar şimdi neden bunu tartışalım ? 1.4 turbo motoruda var a3'ün zembille,peki ama otomatik vitesi ile "pancar motorundan" daha mı konforlu sürüş sağlayacağını düşünüyorsun?

Şu forumlardaki mühendisler olarak ne çok şey biliyoruz biliyoruz di mi ? aptal audi satmasana artık şu aptal pancar motorunu...
    Düşünmüyorum, bizzat kullandığım için kesinlikle daha rahat diyebiliyorum. Hem 1.4 125 lik dsg sini, hem de 1.6 otomatiğini kullanmışlığım var a3 te.

1.6 hiç te konforlu değil açıkçası, hani bahsettiğiniz 0.2 litre daha hacimli motor daha fazla konfor sunuyor diye düşünüyorsanız son derece yanılıyorsunuz. Görende bahsettiğimiz motor seçeneğini 2.5-3 litre motor sanacak. Ayı gibi yakıyor yaktığı kadar gitmiyor, en ufak rampada bile 2 vites düşürmek zorunda kalıyorsunuz, rahatlık buysa bişey diyemem.

Bir siz varsınız, bizim ne bildiğimize karar verecek, sınıflandıracak kadar bilgili kişi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Düşünmüyorum, bizzat kullandığım için kesinlikle daha rahat diyebiliyorum. Hem 1.4 125 lik dsg sini, hem de 1.6 otomatiğini kullanmışlığım var a3 te.

1.6 hiç te konforlu değil açıkçası, hani bahsettiğiniz 0.2 litre daha hacimli motor daha fazla konfor sunuyor diye düşünüyorsanız son derece yanılıyorsunuz. Görende 2.5-3 litre motor sanacak. Ayı gibi yakıyor yaktığı kadar gitmiyor, en ufak rampada bile 2 vites düşürmek zorunda kalıyorsunuz.

Bir siz varsınız, bizim ne bildiğimize karar verecek, sınıflandıracak kadar bilgili kişi.
    Yok yanlış anladın,ben bu durumu şuna benzetiyorum.Bi teknik direktör çıkıyo takımı şampiyonlar ligi şampiyonu yapıyor sonra ertesi sene yorumcunun teki en ufak bi hatasını görünce gelip kadrosu yanlıştı taktiği berbattı vs. diyor Bizde bazen acımasızca eziyoruz arabaları sanki onları üretenlerden bilgiliymişiz gibi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok yanlış anladın,ben bu durumu şuna benzetiyorum.Bi teknik direktör çıkıyo takımı şampiyonlar ligi şampiyonu yapıyor sonra ertesi sene yorumcunun teki en ufak bi hatasını görünce gelip kadrosu yanlıştı taktiği berbattı vs. diyor Bizde bazen acımasızca eziyoruz arabaları sanki onları üretenlerden bilgiliymişiz gibi..
    Ben şimdiye kadar pek ezme eğiliminde bulunmadım, sadece hala 1.6 102 hp lik motoru yeni kasa araçlarda bile görmek şaşırtıyor beni açıkçası. Demek ki hala alan var ki satılıyor.

Yok audi bmw den kaliteli, yok mercedes daha sağlammış iç mekanı daha kaliteliymiş, bunları vaktinde çok tartıştık yani artık yazmak bile zor geliyor

halilcan9455 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben olsam alırdım.
    kia markasını kimse kötülemesin lütfen gayet güzel araba yapıyorlar.
    ayrıca KorkuluRuya adlı arkadaşın dediği gibi a3 yüz olarak eskidi artık.

Derman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benım cok fazla ilgimi cekiyor bu arac...gercekten cook iyi donanıma sahıp..ben suanda alcagım aracların basında geliyor..

Parsia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vts_Power Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ceed de fena deil ama keşke cerato koup gelse

cerato koup'u sormuştum kia bayiisine test sürüşü için gittiğimde. 2011 ilk çeyrekte piyasaya sürülür diye tahmin ediyoruz demişti.
    Some cars are for boys and the others for real men only.

"M3 drivers have no friends."

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkes bos konusuyor acık konusuyorum.su kiayı bana övenler yani.genel özet olarak
    birisi demiş öğrenci adamım a3 alcağıma opc alırım.birisi demiş ceed alırım.
    iş ciddiye binsin bakalım kim ne alıyor?buradan yazılır bi şekilde ama gerçekten almaya niyet olursa işler değişir.2.elini düşünmeden alın o zaman.öğrenci adamsan zaten 2.eli olmayan arabayı ne yapacaksın..leon soruyodun kardeşim doğru hatırlıyosam.leon alma baska araba al neden leon alıyosun her yerde var.ceed al,baska bişey al, ne bileyim baska bişeyler ,butcen 35 lira olsun,butcen 45-50 lere çıktığında bakacağın arabada golf olur.
    Leon neden alıyorum, full leon=boş a3 Herşeyleri aynı, niye fazla para vereyim? Ortalıkta olmayan arabamızda var merak etme. Bu ara 45-50 lere çıkarsam Golf bakacağım son araba olur inan buna... 2. el demişsin, ben 1-2 yıl araba kullanıp satmayacağım uzun vadede kullanacağım. Audi mühendisleriyle ilişkiniz olsa gerek?
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

VWci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Göstergeleri hariç bence güzel araç. Bugün de gittim baktım. İç mekan kaliteli. 35000'e düz dizel 115... İkinci eli nasıl onu bilmiyorum...

deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla ben cok beyendım cok guzel duruyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Boost Up Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Leon neden alıyorum, full leon=boş a3 Herşeyleri aynı, niye fazla para vereyim? Ortalıkta olmayan arabamızda var merak etme. Bu ara 45-50 lere çıkarsam Golf bakacağım son araba olur inan buna... 2. el demişsin, ben 1-2 yıl araba kullanıp satmayacağım uzun vadede kullanacağım. Audi mühendisleriyle ilişkiniz olsa gerek?
    Arda a3'üde leonuda golfude aynı adamlar üretiyo satıyo unutuyosun herhalde. biri birinden ucuzsa sebebi vardır illaki di mi? Ne golf ne leon ne a3 hiç biri birbirinin aynısı değil denk değil.Ama binlerce parçası vidası ortak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arda a3'üde leonuda golfude aynı adamlar üretiyo satıyo unutuyosun herhalde. biri birinden ucuzsa sebebi vardır illaki di mi?
    Abi marka farkı başka ne olacak ya Ye kürküm ye misali.
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Malzeme kalitesi, işçilik akla gelebilecek ilk farklılıklar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bu cümleyi yaşına veriyorum ardacım direksiyona geç 100'er km yap üçüylede alıcı gözüyle..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bu cümleyi yaşına veriyorum ardacım direksiyona geç 100'er km yap üçüylede alıcı gözüyle..
    A3 kullandım 1.4 tsi 100km olmasa bile 50 60 yapmışımdır, kullanımı güzel baya, onu inkar etmiyorum. Leon da 1.6 verimsiz motorunu kullandım, tepkileri kötü ama kullanımı güzeldi onunda direksiyonu oturuş pozisyonu. Ama donanım olsun arabaya bindiğimde. O paraya boş a3 alacağıma dolu Leon alırım onu diyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A3 kullandım 1.4 tsi 100km olmasa bile 50 60 yapmışımdır, kullanımı güzel baya, onu inkar etmiyorum. Leon da 1.6 verimsiz motorunu kullandım, tepkileri kötü ama kullanımı güzeldi onunda direksiyonu oturuş pozisyonu. Ama donanım olsun arabaya bindiğimde. O paraya boş a3 alacağıma dolu Leon alırım onu diyorum
    Zaten o yüzden leon satıyorlar Donanım tercih edene leon kalite tercih edene audi verelim,ikisinin arası diyenede golf verelim diyor ve VAG amca her türlü parasını alıyor milletin Benim arkadaşım golf 4 1.9 tdi'a biniyordu sonra 2007 a3 fsi aldı sıfır 1 sene sonra sattı sıfır leon 2.0 tdi dsg aldı..Kendi arabalarımdan sonra en çok onunkilere bindim diyebilirim aradaki farklar gerçekten ciddi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    YEY-r; vw grubu 102 hp lik 8 sübaplı teknolojik (!!!) motorunu almanyada satıyor mu merak ettim?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    YEY-r; vw grubu 102 hp lik 8 sübaplı teknolojik (!!!) motorunu almanyada satıyor mu merak ettim?
    Yok türkiyeye özel üretmiş o motoru

http://cgi.ebay.de/AUDI-A3-SPORTBACK...item45f5c8e466

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok türkiyeye özel üretmiş o motoru

http://cgi.ebay.de/AUDI-A3-SPORTBACK...item45f5c8e466
    doğuş grubunun türk halkını sağmal inek gibi görmesi sayesinde...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)