User Tag List

Sayfa 5/8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
142 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Volkswagen ve toyota karşı karşıya

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı grkm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mesela bir efsane Mr2 var bilir misiniz ? Hani yol tutuş ve denge konusunda çok üstün bir araba..

Motor olarak son olarak 1.6lt 132hp , daha öncelerden 1.8 192hp diye yola çıkabiliriz. Daha da öncelere dayanırsak 95 yılında 1.3t 135hp Starlet Glanza vardır

TR pazarında olmasa da avensis 2.2d 180hp var yada 98 model 4A-GE 165hp 1.6lt N/A Carina mevcut. Araştırdıktan sonra Toyota yı daha iyi tanıyabilirsiniz.
    mr2 ye binmeden anlaşılmıyo o tat görkem cem abi saolsun o zevki bana yaşattı ben m3 ten o kadar zevk almadım hiçbi şekilde

yanlışını düzeltim bu arada görkem, 91-95 arasında 4age silvertop 158 bg ler üretildi 1.6 n/a. 95-98 arasında 5. jenerasyon 4age blacktop üretildi 1.6 n/a 165 bg olan ve bunlar corolla larda kullanıldı, carina'larda 2.0 n/a olup 158bg den 200bg e kadar geniş bi güç yelpazeli olan 3sge motor kullanıldı.

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aklımda carina dan kalmış 1.6gt modeli vardı sonra carfolio da bakınca yazdım , hangisi tam doğru bilemiyorum

http://www.carfolio.com/specificatio...car/?car=85932

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    aklımda carina dan kalmış 1.6gt modeli vardı sonra carfolio da bakınca yazdım , hangisi tam doğru bilemiyorum

http://www.carfolio.com/specificatio...car/?car=85932
    st171 carina (91 yılına kadar) olan modellerin bazılarında 4age kullanıldı görkem o da muhtemelen 124 yada 135hp olan versiyondur, blacktoplar o zamanlar daha yoktu çünkü.
    st191 carina larda da 4afe kullanıldı 1.6 105hp lik versiyonu carina 2.0 gti larda 158bg 3sge n/a motor kullanıldı

OmerRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    VAG grubu dersen geniş bakarım , vw dersen o çıtada bakarım

transporter dersen gözümde tektir , rakibi yoktur . Vito , transit arka plandadır her zaman benim için. Pheaton dersen o da rakiplerine göre çok sıkı bir araçtır. A8 den daha güzel gelir her zaman gözüme. Toureg , bugün x5e x6ya q7ye göre her daim tercih edeceğim araç olur ama golf , jetta ve passat ta rakiplerini egale edecek tarzda özellikler görmüyorum. Fiyat bu konuda en büyük dezavantaj olsa gerek
    Geniş bakma konusunu senin için söylemedim ya yanlış olmuş. Dediklerine zaten katılıyorum özellikle vw sorunsuzluk ve fiyat oranına. Gerçi avrupada vw bu kadar pahalı değil tr deki gibi.

bir de vw çin gibi ülkelere saçma sapan sayıda araç satıyor hemde eski 20 yıllık modelleri.
    Azim Oto Özel Ford Servisi
    http://www.azimfordservisi.com/

32FT430
    Misafir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fordmaniac ömer sığ ve kıt kelimelerini benim için kullanmış... allahın fordcusu

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hiç karşılaştırma yönüyle bakmayan arkadaşlarda olmuş.1.6 atmosferik karşılaştırmışsın arkadaşım ne alaka? 1.6 250 hp olsa ne olacak sanki.Demekki pazarda müşteriye en iyi ve kendi işine geleceği şekilde ve sağlıklı olması itibariyle en uygun onu görmüşler.Sen mühendislerden daha mı iyi bileceksin 1.6 115 hp yi volkswagen şimdi yaparken toyota 94 de yapıyordu diyorsun.Toyota girsin pazara bu kadar dizel motorla girsin düşük hacimli yüksek sıkıştırmalı benzinli motorla.Ben sağlamlıkta toyota'nın Volkswagen'in eline su dökemeyeceğini vurguluyor,aynı segment her araçta karşılaştırmanda fayda görüyorum.Senin 94 corolla dediğin aracı sorunsuzluk abidesi Volkswagen Vento'yla karşılaştır derim.Nice araçlar gördük işimiz gereği tüm marka araçlarla içli dışlı oluyoruz biniyoruz eksiğimizi öğreniyoruz.Toyota'yı lütfen volkswagenden daha iyi bi markaymış gibi işi fanatizme vurarak yazmayın hele de vurgulamayın.Toyota'nın ucuz veya bakım yönüyle uygun olduğunu mu zannediyorsunuz yeni modellerde Volkswagen'e göre?
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mesela bir efsane Mr2 var bilir misiniz ? Hani yol tutuş ve denge konusunda çok üstün bir araba..

Motor olarak son olarak 1.6lt 132hp , daha öncelerden 1.8 192hp diye yola çıkabiliriz. Daha da öncelere dayanırsak 95 yılında 1.3t 135hp Starlet Glanza vardır

TR pazarında olmasa da avensis 2.2d 180hp var yada 98 model 4A-GE 165hp 1.6lt N/A Carina mevcut. Araştırdıktan sonra Toyota yı daha iyi tanıyabilirsiniz.
    yok ztn yazdıktan sora az düşündumde soledıklerımı gerı alıorum mr2 yı fılan dusundum basarılılar..
    (bu arada 1.8 192lık makıneyı cok basarılı gormuyorum sahsı kanaatım)
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hiç karşılaştırma yönüyle bakmayan arkadaşlarda olmuş.1.6 atmosferik karşılaştırmışsın arkadaşım ne alaka? 1.6 250 hp olsa ne olacak sanki.Demekki pazarda müşteriye en iyi ve kendi işine geleceği şekilde ve sağlıklı olması itibariyle en uygun onu görmüşler.Sen mühendislerden daha mı iyi bileceksin 1.6 115 hp yi volkswagen şimdi yaparken toyota 94 de yapıyordu diyorsun.Toyota girsin pazara bu kadar dizel motorla girsin düşük hacimli yüksek sıkıştırmalı benzinli motorla.Ben sağlamlıkta toyota'nın Volkswagen'in eline su dökemeyeceğini vurguluyor,aynı segment her araçta karşılaştırmanda fayda görüyorum.Senin 94 corolla dediğin aracı sorunsuzluk abidesi Volkswagen Vento'yla karşılaştır derim.Nice araçlar gördük işimiz gereği tüm marka araçlarla içli dışlı oluyoruz biniyoruz eksiğimizi öğreniyoruz.Toyota'yı lütfen volkswagenden daha iyi bi markaymış gibi işi fanatizme vurarak yazmayın hele de vurgulamayın.Toyota'nın ucuz veya bakım yönüyle uygun olduğunu mu zannediyorsunuz yeni modellerde Volkswagen'e göre?
    var zaten düşük hacim 1.6 10.3:1. sıkıştırmalı silvertop 10.5:1 sıkıştırmalı blacktop.tr ye gelmedi diye yok sanmayın ztn burdada tr deki satış rakamlarını tartışmıyoruz sadece sizinki düşük hacim yüksek sıkıştırmalı atmosferikmi? vw kompresör + turbo kullanarak anca güç çıkarıyor motordan toyota nın motorlarını kötülemeye başlama bence, aynı km de 2 kapağı açılmamış aynı hacimdeki motoru yanyana koyalım turbolayalım sonrada bakalım hangisi ne kadar dayanıklıymış?
    fanatizm? aynaya bi bakmalısın önce toyota serviste ucuz diyen oldumu? senin ventoyla kıyasla dediğin araba motor açmadan 1milyon km yapabilen bi araç

dark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lewo_rolla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben buna sadece gülerim

12 yılı aşkın süredir Toyota kullanıyoruz 1 kez bile bizi yolda bırakmadı ayrıca, servislerimizin lobby leri 4-5 yıldızlı otel kalitesinde olup müşteri memnuniyeti için ps, pc ler, yiyecek içecek vs tarzında hizmetleri mevcut.
    ilk önce okumayı öğren ondan sonra git gül

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı dark Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk önce okumayı öğren ondan sonra git gül
    orda vw nin dizelde liderliğine laf eden olmadı, toyota bineklerde dizel sokmadı ki hakkatende haklılar, sizin vw lerin yakıttan dolayı çıkarttığı sorunları hatırlatırım zamanında azmı 1.9tdi lara komple motor yapıldı

2006 passat 2.0 tdi 40bin km ye gelmeden 3 kez turbo 2 kez beyin değişti (manuel) neden acaba

okumayı sen öğren ben anladığıma göre cevap yazıyorum, cevap yazmış olmak için yazma.bilen bilir yeri gelince vw yi de savunurum ben

edit: 2005 25 kasımda biz aldık dizel corollayı, şuan yaklaşık 50bin km oldu, ilk günkü yakıtla bugünkü arasında dünyalar kadar fark var, arabanın alt devirlerden toparlayışı bile farklı bu arada

vw yi çok seven arkadaşlar için vw > Toyota diyebilirim ama bunun böyle olmadığını zaten tüm dünya biliyor

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Toyota gercekten cok güzel , en azından sorunsuzluk acısından

08' model bi corollamız var 140binde bakımlarını zamnında yaptır , yagını suyunu koy devam et

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    orda vw nin dizelde liderliğine laf eden olmadı, toyota bineklerde dizel sokmadı ki hakkatende haklılar, sizin vw lerin yakıttan dolayı çıkarttığı sorunları hatırlatırım zamanında azmı 1.9tdi lara komple motor yapıldı

2006 passat 2.0 tdi 40bin km ye gelmeden 3 kez turbo 2 kez beyin değişti (manuel) neden acaba

okumayı sen öğren ben anladığıma göre cevap yazıyorum, cevap yazmış olmak için yazma.bilen bilir yeri gelince vw yi de savunurum ben
    yazdığımız şeyler aynı ama altına ben sadece gülerim yazmışsınız dikkatinizi çekerim ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı dark Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazdığımız şeyler aynı ama altına ben sadece gülerim yazmışsınız dikkatinizi çekerim ...
    neden öyle yazdım açıkliyim, servis - müşteri memnuniyeti gibi kavramlardan bahsetmişsin, biz ailecek de buna dahil olup toyota sahibi olan insanların büyük çoğunluğu aracını sadece model yükseltmek amacıyla değiştirir ve yine toyota alır.burda bi memnuniyetsizlik varsa amenna ama ben pek göremedim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    bu arada toyotanın satış rakamlarıda grup, daihatsu-subaru-lexus-scion-toyota şeklinde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

edit: 2005 25 kasımda biz aldık dizel corollayı, şuan yaklaşık 50bin km oldu, ilk günkü yakıtla bugünkü arasında dünyalar kadar fark var, arabanın alt devirlerden toparlayışı bile farklı bu arada

vw yi çok seven arkadaşlar için vw > Toyota diyebilirim ama bunun böyle olmadığını zaten tüm dünya biliyor
    yazacak başka şey bulamadım.millet bi tutturmuş vw diye.çevresinden biri diyoki vw alalım (vw kaliteli tmm) hemen gidiyo bi dünya para veriyo alıyo.neymiş vw miş.
    hayatta sevemedim gitti şu vw leri..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neden öyle yazdım açıkliyim, servis - müşteri memnuniyeti gibi kavramlardan bahsetmişsin, biz ailecek de buna dahil olup toyota sahibi olan insanların büyük çoğunluğu aracını sadece model yükseltmek amacıyla değiştirir ve yine toyota alır.burda bi memnuniyetsizlik varsa amenna ama ben pek göremedim
    Dikkatinizi çekerim ki ben doğuştan memnunum demedim ki ? Aynı şeylerden bahsediyoruz Bu karşılaştırmada servisleri değerlendirmeye almazsak dedim..

ömerve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gt-r07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazacak başka şey bulamadım.millet bi tutturmuş vw diye.çevresinden biri diyoki vw alalım (vw kaliteli tmm) hemen gidiyo bi dünya para veriyo alıyo.neymiş vw miş.
    hayatta sevemedim gitti şu vw leri..
    Sevmediğin için böyle yazıyosun işte
    vw için değil toyota içinde söylüyorum bunu,verilen paranın karşılığını kullanıcı hertürlü alıyor.

Konudan belli zaten
    vw kullanıcıları ile toyota kullanıcıları ölümüne savunuyorlar markayı

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    önceden yazdığım gibi, toyotanın mekaniğini hele otomatik vitesini vw üretemez.

ama aynı şekilde vw yada herhangi bir almanın kaporta şasi dayanıklılığını da toyotadan beklemezsiniz.

ikiside güzel iyi firmalar. ama japonyanın mühendisliği ile almanyanın mühendisliği aradaki fark...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)