User Tag List

Sayfa 4/8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
142 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Volkswagen ve toyota karşı karşıya

Eren G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Toyota sağlam araçlar üretiyor evet.Bana göre Volkswagen'den daha sağlam ve sorunsuz araçlar üretiyor hatta.Fakat bazı arkadaşlar konfor sağlamlık karıştırıyorlar yada(aşırı marka fanatikliğine kaçarak)bir markanın bir konuda başka markayı geçebileceğini kabul edemiyorlar.Konfor güvenlik ve prestij dediğimde ise bu sefer volkswagen daha ağır basıyor bana göre altını çiziyorum bana göre.Estetik konusuna gelince herkesden herkese göre değişir bu bende beğenmiyorum toyotanın şuanki çizgisini, ama volkwagen'ide çok beğendiğim söylenemez(şimdi birileri çıkıp bana yok eosu beğenmiyor musun toyota suprayı üretti beğenmedin mi demesin.bahsettiğim gelen tasarım olarak modele indirgemeyin).Ama en önemlisi hala objektif bakamıyoruz şu konulara, bazıları hala sanki kişiliğine hakaret gibi algılıyor bu tür konuları,heleki bazıları sanki biri süper spor bir otomobil üreticisi diğeri ticari araç üreticisiymiş gibi kendi kullandığı araba markası ile diğer markayı karşılaştırmayı bile yakıştıramıyor !

burak özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PASSATURBO1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    volkswagen ile toyotayı mı karşılaştırıyorsunuz neyin kafası bu söleyin bende kullanıcam

OmerRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sadece vw değil o vag satışları toplam. audi seat skoda vw lamborghini bentley bugatti ve bikaç ay önce eklenen porsche.

mesajlara göz gezdirdim biraz ama çok kısıtlı bir bakış açısıyla yazılmış çoğu. toyota grubun yaptığı otomobiller daha sıradan vw e göre.
    Azim Oto Özel Ford Servisi
    http://www.azimfordservisi.com/

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı dark Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En basit örnegi Toyata Türkiye ye kaç yılında dizel araçlarını sokabildi ?
    Ülkemizin yakıtından korkup Vw bu sektörde kaç yıldır lider yada liderlerden biri ?
    vw ne zmn hybrid yapıcak ve sokucak
    hilux gibi motorlarına kadar suya gömülüp taklalar atıpta yürüyebilen pickup vs tarzı aracı varmı vw nin?

Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Japon üreticilerin (toyota, honda, mazda, subaru, nissan vs) dizel motorlara bir antipatisi olabilir.. Pek tercih etmiyorlar sanırım..
    aynen abi dediğin şekilde.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Türkiyede doğuş u hesaba katmazsak müsteri memnuniyeti olarak (servisler vs.) VW açık ara önde olucaktır diye düşünüyorum. Ama tahminime göre toyatanın servisleri daha anlayışlıdır diye umuyorum. İkiside çok güçlü firmalar ama toyata ile vw teknolojisi bence karşılaştırılamaz.
    ben buna sadece gülerim

12 yılı aşkın süredir Toyota kullanıyoruz 1 kez bile bizi yolda bırakmadı ayrıca, servislerimizin lobby leri 4-5 yıldızlı otel kalitesinde olup müşteri memnuniyeti için ps, pc ler, yiyecek içecek vs tarzında hizmetleri mevcut.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Sağlamlık mı yapmayın gözünüzü seviyim VW den Toyata daha mı sağlam ? Hepsine sesimi çıkartmam ama tutupta bi japon arabasınada bi alman arabasından daha sağlam ve konforlu dedirtmem eğer aynı sınıf araçları ise ..
    Alıntı Day Walker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben derim TOYOTA DAHA SAĞLAM !
    e36 bmw , euro ncaptan 92 yılındaydı sanırım 2 yıldız almışken aynı testten ae101 3 yıldızla çıktı (hatırlatma e36 ae101 den bir sınıf daha yukarda )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lewo_rolla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben buna sadece gülerim

12 yılı aşkın süredir Toyota kullanıyoruz 1 kez bile bizi yolda bırakmadı ayrıca, servislerimizin lobby leri 4-5 yıldızlı otel kalitesinde olup müşteri memnuniyeti için ps, pc ler, yiyecek içecek vs tarzında hizmetleri mevcut.
    Bunlar Wolksvagen'de Yok heralde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı burak özer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunlar Wolksvagen'de Yok heralde
    evet biliyoruz vw bayilerindede ne kadar ilgilendiklerini arkadaşımın poloyu bakıma falan götürdüğümüzden

sen en kısa zmnda bi toyota plaza ziyaretine gitmelisin bence

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    problemde orda işte
    hep aynı şeylerle övünebiliyor
    daha iyi motoru var ama denilemiyor
    daha iyi yol tutuyor denilemiyor
    daha konforlu denilemiyor..
    niye acaba

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OmerRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sadece vw değil o vag satışları toplam. audi seat skoda vw lamborghini bentley bugatti ve bikaç ay önce eklenen porsche.

mesajlara göz gezdirdim biraz ama çok kısıtlı bir bakış açısıyla yazılmış çoğu. toyota grubun yaptığı otomobiller daha sıradan vw e göre.
    çarpıcı yada özel bir yan görebiliyor musun ?

Hiç bir avensis bir passat kadar pahalı olmadı mesela. Sunduğu farklar neler diye bakarsan dsg şanzıman sistemi yada kafasına göre bozulabilen elektronik park butonu mu ?

2.0tdi güzel bir makina ama 2.0fsi tam bir fiyasko ve felaket çok yakıyor mesela .

Aynı benzerlikleri jetta , golf ve polo da da görebilirsin. Birbirlerinden servisi , müşteri memnuniyeti ve sorunsuzluğu dışında üstün osu var busu var diyemiyoruz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet biliyoruz vw bayilerindede ne kadar ilgilendiklerini arkadaşımın poloyu bakıma falan götürdüğümüzden

sen en kısa zmnda bi toyota plaza ziyaretine gitmelisin bence
    Sen gel burdaki Vw Bayisinde misafir edelim seni 2-3 saat bilardo felan oynarsın sürekli Toyata bayisinde oturmaktan sıkılmışsındır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    problemde orda işte
    niye acaba
    daha iyi motoru var , çok daha dayanıklı ve uzun ömürlü, daha performanslı

yeni kasalarda yol tutuş yakalandı, ve ae92 corollalar o yıllardaki en iyi yol tutan araçtır sınıfında.

jettanın konfor olarak benim corollamdan pekte bi farkı yok, hatta bnm kasa corolladan tsi (170) jetta ya geçiş yapmış birisi act zamanlarında konu açmıştı herşeyi güzel ama uzun yolda corollanın koltukları çok daha rahattı daha az ağrıtıyodu sırtımı oramı buramı diye yazmıştı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    problemde orda işte
    niye acaba

atmosferik benzinli tüm makinalarda toyota teknolojik ve dayanıklılık anlamında üstündür diyebilirim. Aşırı beslemeyi kıyaslamak isterdim ancak toyota uzun süredir aşırı besleme binek araç üretmiyor.

Yol tutuş olarak auriste corolla da yeterli yol tutuşu sunuyor , golfle yada jettayla aralarında dağ deniz farkı göremezsin, sınayabilcek bir ortamda TR şartlarında yaratamazsın. Fren desen yine bir fark yok ama az yakma konusunda ben toyota nın yine bir adım önde olacağını söyleyebilirim.

Konfor olarak bakarsan vw grubu yumuşak karakterli araç yapmayı tercih eder, golf gti bile sıradan golften pek farklı sayılmaz , hoş dış görünümü de pek farklı sayılmaz , buyrun aksini iddia edin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı grkm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    atmosferik benzinli tüm makinalarda toyota teknolojik ve dayanıklılık anlamında üstündür diyebilirim. Aşırı beslemeyi kıyaslamak isterdim ancak toyota uzun süredir aşırı besleme binek araç üretmiyor.

Yol tutuş olarak auriste corolla da yeterli yol tutuşu sunuyor , golfle yada jettayla aralarında dağ deniz farkı göremezsin, sınayabilcek bir ortamda TR şartlarında yaratamazsın. Fren desen yine bir fark yok ama az yakma konusunda ben toyota nın yine bir adım önde olacağını söyleyebilirim.

Konfor olarak bakarsan vw grubu yumuşak karakterli araç yapmayı tercih eder, golf gti bile sıradan golften pek farklı sayılmaz , hoş dış görünümü de pek farklı sayılmaz , buyrun aksini iddia edin
    Toyota atmosferık olarak hangı makınesıyle daha ustunkı? gercı haklısın cok makıne yok, wvde 1.6 115 var,2.0 150 r32ler var 3.2 250lık makınesı.. bılemıorum olayı sırf n/A Olarak sınıflandırsak bıle one cıkamıyor Toyota.. dızel ve turbo gırdıgınde ısın ıcıne wv acık ara ustun..

yol tutuş
    golf corolladan bence daha ıyı yol tutuodur, wv ler yumusaktır yana yatar ama kopmaz kolay kolay..
    passat avensıs cok fazla yorum yapamıcam aracları yakından tanımıorum..

konfor ıc mekan dıs goruntu konularında cok konusmaya gerek yok sanırım

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ömerin dediği gibi bütün VAG grubu ile karşılaştırıyor Toyota sadece Vw ile değil ona rağmen satış rakamları daha yüksek Toyota'nın,özellikle amerikan pazarında en çok tutulan marka.Otomotiv üreticileri için amerikan pazarı en önemli pazar burdan hangi markanın daha iyi iş çıkardığı belli oluyor zaten.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    vw 1.6 115 i yapmadan kaç yıl önce toyota 1.6 114 kullanıodu, 4age blacktop 165hp ler de var mesela b16 lı yıllardan

OmerRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı grkm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çarpıcı yada özel bir yan görebiliyor musun ?

Hiç bir avensis bir passat kadar pahalı olmadı mesela. Sunduğu farklar neler diye bakarsan dsg şanzıman sistemi yada kafasına göre bozulabilen elektronik park butonu mu ?

2.0tdi güzel bir makina ama 2.0fsi tam bir fiyasko ve felaket çok yakıyor mesela .

Aynı benzerlikleri jetta , golf ve polo da da görebilirsin. Birbirlerinden servisi , müşteri memnuniyeti ve sorunsuzluğu dışında üstün osu var busu var diyemiyoruz.
    Bir markayı savunduğumu düşünüyorsun gibi ama demek istediğim o değil. Toyotanın lexus gibi üst seviye üretimleri varken vw nin yok denmiş birkaç mesajda. yani bu gayet saçma haliyle tam aksine vw nin otomobilleri toyotadan biraz daha üst seviyedir. bentley bugatti audi gibi üretimler var sonuçta. biraz geniş bakmak lazım sadece.
    Azim Oto Özel Ford Servisi
    http://www.azimfordservisi.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Toyota atmosferık olarak hangı makınesıyle daha ustunkı? gercı haklısın cok makıne yok, wvde 1.6 115 var,2.0 150 r32ler var 3.2 250lık makınesı.. bılemıorum olayı sırf n/A Olarak sınıflandırsak bıle one cıkamıyor Toyota.. dızel ve turbo gırdıgınde ısın ıcıne wv acık ara ustun..

yol tutuş
    golf corolladan bence daha ıyı yol tutuodur, wv ler yumusaktır yana yatar ama kopmaz kolay kolay..
    passat avensıs cok fazla yorum yapamıcam aracları yakından tanımıorum..

konfor ıc mekan dıs goruntu konularında cok konusmaya gerek yok sanırım
    Mesela bir efsane Mr2 var bilir misiniz ? Hani yol tutuş ve denge konusunda çok üstün bir araba..

Motor olarak son olarak 1.6lt 132hp , daha öncelerden 1.8 192hp diye yola çıkabiliriz. Daha da öncelere dayanırsak 95 yılında 1.3t 135hp Starlet Glanza vardır

TR pazarında olmasa da avensis 2.2d 180hp var yada 98 model 4A-GE 165hp 1.6lt N/A Carina mevcut. Araştırdıktan sonra Toyota yı daha iyi tanıyabilirsiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OmerRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir markayı savunduğumu düşünüyorsun gibi ama demek istediğim o değil. Toyotanın lexus gibi üst seviye üretimleri varken vw nin yok denmiş birkaç mesajda. yani bu gayet saçma haliyle tam aksine vw nin otomobilleri toyotadan biraz daha üst seviyedir. bentley bugatti audi gibi üretimler var sonuçta. biraz geniş bakmak lazım sadece.
    VAG grubu dersen geniş bakarım , vw dersen o çıtada bakarım

transporter dersen gözümde tektir , rakibi yoktur . Vito , transit arka plandadır her zaman benim için. Pheaton dersen o da rakiplerine göre çok sıkı bir araçtır. A8 den daha güzel gelir her zaman gözüme. Toureg , bugün x5e x6ya q7ye göre her daim tercih edeceğim araç olur ama golf , jetta ve passat ta rakiplerini egale edecek tarzda özellikler görmüyorum. Fiyat bu konuda en büyük dezavantaj olsa gerek

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)