User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
86 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: vücut geliştirme ile ilgililere soru

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben ılaç kullanmıyorum enguzelı öyel ılac kullandıktan sonra ne ıse yaradıkı hırs yok ılacı bas şiş dogal yoldan beslkenmeyle yapmak daha hoş

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben ılaç kullanmıyorum enguzelı öyel ılac kullandıktan sonra ne ıse yaradıkı hırs yok ılacı bas şiş dogal yoldan beslkenmeyle yapmak daha hoş
    İlaçları kullanarak şiş tamam derim..İlaçları kullanmak emin ol doğal beslenmekten daha çok emek istiyor..Çünkü ilaçları kullanırken doğal olarak beslenirken 2 kat daha çok yemek ve daha kaliteli antreman yapmak gerekiyor.Ayrıca kaslar şişmez balon değildir kaslar gelişir ve steroidler kasları şişirmez..protein sentezini arttırır,hormonal yollardan güçlenmeyi sınırları aşmayı sağlar ve zararlıdır..

Araştırmadan yazmayınız lütfen ilacı bas şiş diye birşey yok!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlaçları kullanarak şiş tamam derim..İlaçları kullanmak emin ol doğal beslenmekten daha çok emek istiyor..Çünkü ilaçları kullanırken doğal olarak beslenirken 2 kat daha çok yemek ve daha kaliteli antreman yapmak gerekiyor.Ayrıca kaslar şişmez balon değildir kaslar gelişir ve steroidler kasları şişirmez..protein sentezini arttırır,hormonal yollardan güçlenmeyi sınırları aşmayı sağlar ve zararlıdır..

Araştırmadan yazmayınız lütfen ilacı bas şiş diye birşey yok!!

arastrmak nealaka bılındık bişi kullanılan proteın tozları olsun hepsı şişirmeye yonelık zayıf adam neden kullanıyor pekı bu ılaçları ben cok adam gordum yemek yemıyor sırf amıno asıt proteın artı karbonhıdratla beslenıyor hayvan gıbı olmus

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Hiç kimse aminoasit,protein tozu kullanarak hayvan gibi olamaz tabi hayvan gibi olmak size göre ne ?Bana göre bi jay cutler hayvan gibidir... Ayrıca protein tozu aminoasit gibi ürünler ilaç değil supplement yani ek besindir..ilaç olsalar eczaneler dışında satışı yasak olurdu..Bu bilindik birşey değil cahilce birşey..Protein tozu,aminoasit'in amacı şişirmek değil gereken protein ihtiyacını tamamlamaktır ayrıca recoveryi attırmak içindir..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hiç kimse aminoasit,protein tozu kullanarak hayvan gibi olamaz tabi hayvan gibi olmak size göre ne ? Ayrıca protein tozu aminoasit gibi ürünler ilaç değil supplement yani ek besindir..ilaç olsalar eczaneler dışında satışı yasak olurdu..Bu bilindik birşey değil cahilce birşey..Protein tozu,aminoasit'in amacı şişirmek değil gereken protein ihtiyacını tamamlamaktır ayrıca recoveryi attırmak içindir..
    hocam bak ben bu urunlere laf etmıyorum yasakta deıl dıyorum ben dogal yolla yapıyorum dıyorum ısteyen tozla amıno asıt ısterse bu urunlerle yapsın

ben gordugum orneklerı soluyorum ben 5 ay gelıp duzenlı çalışsan dogal beslenenıde gordum 5y gelıp tozu basan adamıda gordum bunu sende bılıyosun genelde ama salonlarda toz kullanın der genelıde kullanır ek besın dıyosun sonucta bı artı besın deılmı kullanıyosun anlatmak ıstedıgım bu kullanmak avr kullanmamak var
    neyse saygılar ben baska yazmam herkesın bıldıgı kendıne

ozKn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hiç kimse aminoasit,protein tozu kullanarak hayvan gibi olamaz tabi hayvan gibi olmak size göre ne ?Bana göre bi jay cutler hayvan gibidir... Ayrıca protein tozu aminoasit gibi ürünler ilaç değil supplement yani ek besindir..ilaç olsalar eczaneler dışında satışı yasak olurdu..Bu bilindik birşey değil cahilce birşey..Protein tozu,aminoasit'in amacı şişirmek değil gereken protein ihtiyacını tamamlamaktır ayrıca recoveryi attırmak içindir..
    aynen katılıyorum.

Birinci sayfadada yazmışsın 70-80dk kardiyo diye.O süre çok fazla.40Dk interval kardiyo yapsan yağ yakımın daha fazla olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    70-80 dakika demedim nabız olarak %70-80 dedim..örnek 18-21 yaşındaki bir bireyin maksimum 200 olarak alınırsa nabız yaklaşık 130-140 civarinda tutulursa yağ yakımı gerçekleşiyor..

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    ben koşunca direk 150 160 ları buluyor bu nasıl iştir.
    göğüs kafsinde biraz çöküklük var zor nefes alıyorsun dediler
    Built to fall....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    70-80 dakika demedim nabız olarak %70-80 dedim..örnek 18-21 yaşındaki bir bireyin maksimum 200 olarak alınırsa nabız yaklaşık 130-140 civarinda tutulursa yağ yakımı gerçekleşiyor..

hangı formule gore buldun bunu ?

Oytun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arastrmak nealaka bılındık bişi kullanılan proteın tozları olsun hepsı şişirmeye yonelık zayıf adam neden kullanıyor pekı bu ılaçları ben cok adam gordum yemek yemıyor sırf amıno asıt proteın artı karbonhıdratla beslenıyor hayvan gıbı olmus
    şişirmeye değil beslemeye

protein yumurtadada var yumurtayı şişmek içinmi yiyorsun?

basitce body yapan adamın beslenme ihtiyacı artar gelişme ihtiyacı artacağı icin.. nasıl motorunu guclendirdikce yuksek oktana kaliteli yanmaya ihtiyac duyuyosan...

normal gündelik yemeklerinden ihtiyaclarını karsılamamaya baslayınca takviyelere girersin

Bülent76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O kadar çok cahil adam var ki, sağdan soldan duyduklarına göre abuk sabuk idmanlar yapıyor ,saçma sapan besleniyorlar, azıcık kasları gelişince yazın üzerine dar tişörtler giyip kobra gibi ortalarda dolanıp akıllarınca piyasa yapıyorlar Herkes birşey der, ağzı olan konuşur misali Yemek yemeden sırf amino asitle beslenmek de sanırım bu tarz kişilerin yaptığı bir durum. Benim de bir arkadaşım, zamanında bilinçsiz ilaç kullanımından dolayı (ilaç derken hormonları kastettim) karaciğerini iflas ettirmişti, şimdilerde bırak protein almayı ancak salata yiyebiliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    http://www.bodybuilding.com/fun/matt62.htm

Son bilgilerden birisi budur güncel olarak..bu formül değil bilimsel bir gerçektir..

Karvonen Formülü kullanılır genelde hesaplaması en kolay olan..

220-yaş=max hrt onunda 65 ile çarpıp 100e bölersen %65ini bulursun bu en düşük nabız..%85 ise high end.. %65-85 arası hedef nabızdır..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.bodybuilding.com/fun/matt62.htm

Son bilgilerden birisi budur güncel olarak..bu formül değil bilimsel bir gerçektir..

Karvonen Formülü kullanılır genelde hesaplaması en kolay olan..

220-yaş=max hrt onunda 65 ile çarpıp 100e bölersen %65ini bulursun bu en düşük nabız..%85 ise high end.. %65-85 arası hedef nabızdır..
    ah karvonen yakmıştı benı sınavda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı acken Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O kadar çok cahil adam var ki, sağdan soldan duyduklarına göre abuk sabuk idmanlar yapıyor ,saçma sapan besleniyorlar, azıcık kasları gelişince yazın üzerine dar tişörtler giyip kobra gibi ortalarda dolanıp akıllarınca piyasa yapıyorlar Herkes birşey der, ağzı olan konuşur misali Yemek yemeden sırf amino asitle beslenmek de sanırım bu tarz kişilerin yaptığı bir durum. Benim de bir arkadaşım, zamanında bilinçsiz ilaç kullanımından dolayı (ilaç derken hormonları kastettim) karaciğerini iflas ettirmişti, şimdilerde bırak protein almayı ancak salata yiyebiliyor.
    evet okadar cahil adam varki araştırmadan etmeden işini doğru düzgün yapan insanlara .ok atan..

edit:yanlış anlama oldu..

mar1lyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar konu dağılıyor bnm ilk mesajım hakkında yorum yapılırsa çok sewinirim
    isteyen kullansın isteyen ben proteini vucudumu arada şaşırtmak için kullanıyorum
    bi level yukseltmek için onun dışında beslenmem zaten tartışılmaz iyi
    yeni bişilere herzaman açığım tabi ekleme çıkarma yapıorum ama genelinde iyi beslenip iyi çalışıp iyi dinleniorm 8 saatten az uyumamaya ozen gostermiorum uyumayınca pert oluorm zaten yapım gereği bünye 10 a alışık

buyüzden bi bikaç ay vucudumu
    antremanda leukic kullanarak mı
    yoksa oncesinde ve sorasında eas yada nitrotec kullanarakmı
    yoksa antremanda protein yatmadan leukic alarakmı yapmalıyım
    çok fazla kullanmak hoşuma gitmiyor ama bi kaç ay alim diorm biraz geliştirmem gereken yerlerim war yazır yağda azalmışken kastan kilo alabilirim
    ağır girmek hoşuma gidiyor ve ağır çalışacam diye hareketi bozmadan hocalar eşliğinde
    nizami bişekilde çalışıorm dahada ağırlaştırmak istiorum fakat besinim yeterli kalmayacak diye korkuorum
    amacım tekrarlıorum kaslarımın eksilmemesi aksine biraz gelişebilir
    ama yağ almamam lazım
    hatta yağımı 8 lee indirmem lazm
    istediğim vucuda anca ozman ulaşıcam

buarada kilo rolingde çok işe yarıo klima sokmekten daha çok kilo werdm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a.Eas myoplex 42gr protein
    b.Eas whey protein 23gr
    c.muscletech nitrotec whey 20gr
    d.muscletech leukic
    e.hiçbiri

fsunnetci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her sabah yarım saat koşmayı denesen bu yaptıklarınla beraber iyi gelceğini düşünüyorum..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar yağ yakmada sorunum yok her ay en az 3 4 kilo werdm zaten buzamanakadar
    hepside yağdandı
    bide klüp dışında spor yapmayı sewmiorum gunde 3 saat ayırabiliyorum spora buda yeterli sanırım
    asıl sorum yağ azaldıkça enerji sıkıntısı çeken vucudumu hem daha fazla yağ yaktırarak hemde disiplinli ağırlık antremanlarından zarar görmemesini sağlamak birazda gelişmesini
    kondüsyon olarak klübümde spining dersleri ve bilimum ter dokturucu aktivitelere katılıyorum zaten karşılığınıda aynada görüyorum

a.Eas myoplex 42gr protein
    b.Eas whey protein 23gr
    c.muscletech nitrotec whey 20gr
    d.muscletech leukic
    e.hiçbiri

nediosunuz arkadaşlar ???

ahmetuygur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BSN No-Xplode işine yarayabilir.

DESTEKLEYİCİ VE GÜÇ ARTTIRICI OLARAK GELİŞTİRİLMİŞTİR :
    # Antreman enerjisi, yoğunluğu ve motivasyon
    # Zihinsel dikkat ve odaklanma
    # Kas oluşumu ve gelişimi
    # Kuvvet, güç, dayanıklılık ve çalışma kapasitesi
    # Kas yorgunluğunun gecikmesi
    # Kan dolaşımı, oksijen ve besinlerin kas dokusuna taşınması
    # Sağlıklı nitric oxide seviyeleri
    # Kas carnosine içeriği
    # Hidrojen İyonlarından (H+) oluşan tampon bölge
    # Kas dokularının aerobic olmayan çalışma kapasiteleri
    # Kreatin emilimi, transferi ve biyolojik varlığı
    Alıntı hantypR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevgınıze layık olmaya calısacam

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)