aslında bu konuya kim nerde napıcak falan filan yazılıp aksamları dsarda ve musait olan arkadaslar toplanabilir aksamlarımız daha makara gecer
Printable View
aslında bu konuya kim nerde napıcak falan filan yazılıp aksamları dsarda ve musait olan arkadaslar toplanabilir aksamlarımız daha makara gecer
senin her aksamın makara bullet07
walla bnde aranıza katılmak ıcın actım zaten konuyu toplandıgınızı falan efeden bılıordum hata bı kac kısıyle tanıstım ama 3-4 ay oldu herhalde..sımdı 1 aydır burdaım we kımseyı tanımıorum..bundan sonrakı toplantılarınızda bulunmak ısterım..hatta musaıt olanlarla hafta ıcı bı gun tanısma fırsatım olursa cok sewınırım..;)
saygılar
üyelerimiz bölümüne actıgım konuda msn im war.. dileyen eklesin.. fırsat buldukca haberleşilip buluşulur...
Önümüzdeki hafta cuma/cumartesi akşamı için bi program olursa Efe ya da Özgür yazarlar konuya. Pazar da dediğim gibi drag var (iptal edilmediyse)
sen arayıp sormasanda biz kafamıza gore takılıyoruz ugur efendi aklını alcam senın yarın ha bu arada beyler yarın aksam allah kısmet ederse biz yalımın girişindeki cami onundeki parkta, yada jolly joker saloonun ordaki parktayız çekirdeğimiz kolamız sensun gazozumuzda olur heralde bu baslıktan yada msnden mevcut arkadaslarla haberleselim..
msn : bulut_yegin@hotmail.com
Sen Ali'nin arkadaşısın di mi bullet07? arabanı Ali'de görmüştüm sanırım bi kere.
msn ekledım kardesım..yarın bnde gelırım ıns..:Dbaska gelenler??
ben sömestrdan önce gelemem zaten :D
Pazar günü Kumlucaya Gidiyoruz. Bastasın önünden otobüs kaldırıcaz ikişerli :D Man Vs Merso. Kumlucada biticek top speed :D Şaka bir yana walla şahsen büyük göbeklerde beni görmen mümkün genelde göbek kenarlarında boş anları kollarım :D Cumayada yapın bi bulusma gelelim
buluşmaların başrol oyuncuu genelde sen oluyorsun TUĞRAL...;)
birde bizden davetmi bekliyorsun.....malumunuz olurki benim cuma akşamları 2 toplantım oluyor artık..:)
pazar günü genel olarak sabah saat 9.00 da konyaaltı belediyesinin oradaki petrolde buluşulup 9.30 da hareket edilecek diye biliyorum..
Haftaya kaldı da dağılmayalım pazar günü, hep birlikte gidelim
kardeşim tekrar hoşgeldin antalyamıza efe sayesinde tanıştık seninle artık beraberiz...."zenginin oğlu" lafını hiç unutmiycam ama ne gülmüştük yaaa hahahaha :D en kısa zamanda ayarlayıp toplanalım...
Vöynnn...
..
bulusma olunca nerden haber alcaz abılerım ben de sızınle tanısmak ıstıyorum : )
hafta sonu güzel oluyor.hep beraberiz.belirli kişiler zaten.2 haftadır fılan drag roll olmuyor ayrı konu:)özledik ya
tam mangallık hawa war...:D:Dbnce b meetıng yapılmalı aksam ustu..:D:D:D
hadi ama artık ayarlayalım...efeeee oolum bi organize etsene :)
murat + sını - sini bimem ben
bu sefer meeting olursa gelecam :D
Bende varım tanışalım kaynaşalım :D Cumartesi geceleri hep disardayiz havalardan mıdır bilinmez 2 haftadır piyasada kimseleri göremiyoruz bayramdan beri :D
dragon efe nerdesinn ollum? bak meeting diyoruz bi el at şu olaya :)
bu hafta bi meeting yapalım...ben liste yapayım gelicek olanlarda altına isimlerini eklesin :) gelemiycek olanlarda söylerse çözeriz...
ustaa
göktan
onursoytam
306gti kardesler :D
ocean3636
mustafa-u
antalyalogjy
tugraL
kemal*h
fırat07
seyfi07
shirkan vti
chare vti
nakayama
lorldly07
gtr07
su106gti
göktürk
aklıma gelenler bu kadar lütfen altına isminizi eklerseniz...güzel bi meeting yaparız...
kardesim bnmm:D
olm sana burdan ev tutacaz rahat rahat git gel die