benim arkadaşta var aynısında fena dağ bayır gezıyoruzal derim bence
Valla onu bunu bilmemde benim pederde hatasız 97 model Lacivert üstü gri yazılı ve orjinal demir basamak,çekici ve ön koruma demiri olanı var hala da 120.000km'de ve Prins marka sıralı LPG taktırdı geçen sene Ocak ayında.
50 liralık gaz ile böyle hiç gaza dokunmazsan 150-180 km arası rahat yaparsın
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
bu arada bana soracak olursan alma derim
2002-2003 senesinde vardı bizde 98 model 5.2 limited
çok keyifliydi sakin kullanımdada hiçte abartılı bir yakıtı yok
lpg li bitane benimde aklımda var![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
birincisi sanırım sen küçük dizel az yakan şehir içinde rahat kullanışlı bi araba arıyordun ona istinaden dedim
2. si yakıtı 350 400 de olsa çok
vergisi çok 700 de olsa o yaştaki bi araba için bana göre çok
3.sü koltuklar felan oturunca güzel ama okadarda konforlu deil genel olarak..
4. sü 97 - 98 olsa yine bi derece de 93 diyosun kime satacan?
5.si bana biraz vti dan bahset alacam desem ne söylersin.. kötü mü dersin yoksa kesinlikle al mı dersin?
tabiki kullanan al diyecek özellikle arabanın sahibi ise..
bak yukarıda arkadaş yazmış 120 binde full orjinali var 98 model ama sen yinede alma demiş
parça konusuna gelince her markanın aftermarket üreticisi var ama uygun parçası da var ama bunlara da aldanma.. ama senamerikadan getirebilirsin öle bi şansın var..
ben çok kullanmadım ama asla ve asla almayacagım bi araç..
incir agacı
yada şöle diyim alın binin ekonomiye can verin![]()
B18c specR swap eg
-97 model aracın vergisine 1,500TL küsru vergi ödenirse
-Aracında LPG bile olsa LPG'Ye geçerken benzin kullanıyor olman ve litresinin 3,630TL olması
-Aracın 97 model olmasına karşın hala yetkili servise gittiğinde 4 haneli paralar ödemen
-Ne kadar güzel görünse de üstüne 2 model değişmesi
-15,000TL'ye alıp LPG taktıracaksan 3,200TL para harcayıp+masrafların felan satıcağın zaman asla 15,000TL'ye satamayacak olman
Daha sayıyım mı?
Peder arabayı değiştirmek istiyor ancak 97'de verdiği para aklına gelince her seferinde vazgeçiyor.
Ha bu arada bir dipnot daha ekliyeyim arkadaşım sakın 97 model altı ALMA
Niye deiyecek olursan;
97 model den itibaren sürekli 4*4 çekere geçtiler. Sebebi ise sürekli oluşan şanzıman arızalarını bir türlü gideremediler.
Sürekli arıza çıkarıyor,yolda bırakıyor.Peder de vaktiyle o yüzden bekledi alıcağı zaman.
Konforu,sesi,genişliği v.s çok iyi ama bencede alma daha makul birşeyler bulunur illa ki..İlle de Amerikan Suv alıcam dersende Ford Explorer olabilir ve ya 98*99 Rav4 filan..![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
anlamadımkı ben kımı manuel alma oto al dıyo kımı sanzımanında sorun var dıyo kımı full sorunsuz dıyo kımı cok sorunlu dıyo
Bak 97'e kadar olanların şanzımanı sıkıntılı.
97 sonrası modellerde hiçbir sıkıntı yok fabrikasyon olarak ama kullanımdan ötürü birşeyler olursa onu bilemem.
sadece 15.000TL para verip Jeep alıyorsun ancak handikapları fazla.Tüketim,vergiler falan felan gibi.
Ancak motoru ve kullanımı çok rahat bir araç bence. 2.el piyasa olarak Fİyat/performans olarak ise bence çok başarılı.
Diri bir Jeep Grand Cherokee LTD ile 220km/h görmemen mümkün değil.
0-100km/h 'da 8,1 snaiye olduğunu da hatırlatalım
1140 lıra yıllık vergısı suan baktım.... adam gıbı kullanımda bu araba bana sıkıntı yasatırmı yasatmazmı olay bu?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)