User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
77 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: 5.2 V8 GrandCherokee hakkında

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motor sesi mükemmeldir konforda çok iyidir... bu aralar bizim üniverstenin yanındaki sanayi sitesinin girişinde bitane duruyor lastikler kocaman üstte sis farları çekme halatı falan var sende illaki görmüştürsün oralarda o aracı bu ara çok hoşuma gidiyo eğer o ise al
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok istedim zamanında 98 simsiyah, sarı jantlar falan ayyyy çok beğeniyorum bu kasaları bence alınabilir lpg ile 350 400 yakıyordu yeşil vardı bizde hayırlısıyla alırsınız inş. ben hala siyah istiyorum vergi bakım fazla geliyor gözüme

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel araçta çok yakar.Lpg de bile fazla yakıyor..uğraşmak zordur
    2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
    2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
    ]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
    1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
    2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motor sesi mükemmeldir motorunda sorun çıkmaz şanzımanda sorun var ama iyi bir usta tarafından tamir edildimi sorun olmaz lpg ile normal benzinli araba kadar yakar, sağlamdır vergisi biraz yüksektir torunun bile kullanır ki bizdeki pontiac 76 model ilk sahibi dedemdi ben kullanıyorum hala inş benim torunlarımda kullanır o zamana benzin kalırsa motorları bitmez bitiremezsin ben biten amerikan motoru görmedim duymadım 1milyon mil i çevirip tekrar sıfırlıyorlar kadranı bizimkinde orjinal th 350 şanzıman var hiç açılmadı içi ki 2 ton arabayı durdurmak ve yanlamak için otomatik viteste motor freni yapıyoruz shift lock yapıyoruz babam gençliğinde ağır tecavüz etmiş bende etmeye devam ediyorum

bzm pontiaca 34 senedir yaptığımız masraf boya hariç saxoya yaptığımız 5 senelik masraftan azdır

rdmmm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dağa bayıra vurcaksanız tavsiye ederim motor sesi şahanedir 4 5 sene önce 5.2 v8 limited sahibiydik tuğce kazaz'ın eski aracıydı babamda az çok off road merakı var diye arazide baya kullandık koca koca kayaların üstünden banamısın demeden geçer lpgli bile olsa baya yakar zamanında lpg sistemleri bu kdr gelişmemişti ara sıra sorun çıkarıyordu lpg de suanki sistemlerle sorun cıkmaz sanırsam. arkadaşlarin dediği gibi şanzıman sorunu çıkarabiliyor

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabriolet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben gri bi 5.9 a niyetlenmiştim 1998 model göstergesi km mi mil mi bilmiyorum ama 76000 gösteriyodu kazası boyasıda yoktu 20000tl demişti en son sahibi lpg falanda takılı değildi ama şimdi 350z almaya niyetlendim ondan vazgeçtim
    350z ye niyetliysen biraz daha dusun hatta tek araba olacaksa alma

Bende babama yazlari memlekette kullanmasi icin bakiniyorum cherokee.Konunun takibindeyim

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir amerikan sahibi olarak,ford explorer 4.0 v6 var gaza dokunarak şehir içinde kullandığımda 100tl ile 350km gidiyor ama gaza yumurta altında varmış gibigerçi torklu arabalar rahat rahat kalkıyor gaza dokununca ama azcık v8 gücü kullanayım dersen lpg ile 700krsları gorursun cherokee ye bindim benim jip gibi çok konforlu sonuçta amerikan ortak özelliği.ama 5.9 una bindim 285 hp olana çok fena gidiyor 0-100 ü 8 sn nin altında çok fenada yanlıyor ama 5.2 ler o kadar güçlü değil.Sesi zaten çok fena 15 liraya böle bişey alacaksan bence kaçırma jip dediğin kesinlikle amerikan bence.koyacan garajına, kış geldimi tak arazi lastiklerini yan yan dağa ayrıca şehir içinde sana verdiği güven mükemmelherkesin senden kaçmasını zevkle izleyeceksin.amerikan anlatılmaz yaşanır cherokee nin parçaları da bol, bence çok sorun yaşayacağını sanmıyorum.Tek dezavantajı iç mekanın kalitesizliği o da malesef amerikan ortak özelliği.Tavsiye ederim

cabriolet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    350z ye niyetliysen biraz daha dusun hatta tek araba olacaksa alma

Bende babama yazlari memlekette kullanmasi icin bakiniyorum cherokee.Konunun takibindeyim
    arabadan yana sıkıntım yok fazlaca araba var o yüzden 350z sıkıntı yaratmaz

zaten 2 kişilik arabalar yetiyo bana 3 yada 4 kişi binmiyorum arabaya sevmiyorum kalabalığı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşımda 5.2 si vardı lpgli idi,lpgdeyken öle yakt uçmuodu ama benzindeyken cidden içiodu,gerçi kickdown yapınca alınan haz bedelsiz sesi söylemiyorum bile

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı redbaron Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir amerikan sahibi olarak,ford explorer 4.0 v6 var gaza dokunarak şehir içinde kullandığımda 100tl ile 350km gidiyor ama gaza yumurta altında varmış gibigerçi torklu arabalar rahat rahat kalkıyor gaza dokununca ama azcık v8 gücü kullanayım dersen lpg ile 700krsları gorursun cherokee ye bindim benim jip gibi çok konforlu sonuçta amerikan ortak özelliği.ama 5.9 una bindim 285 hp olana çok fena gidiyor 0-100 ü 8 sn nin altında çok fenada yanlıyor ama 5.2 ler o kadar güçlü değil.Sesi zaten çok fena 15 liraya böle bişey alacaksan bence kaçırma jip dediğin kesinlikle amerikan bence.koyacan garajına, kış geldimi tak arazi lastiklerini yan yan dağa ayrıca şehir içinde sana verdiği güven mükemmelherkesin senden kaçmasını zevkle izleyeceksin.amerikan anlatılmaz yaşanır cherokee nin parçaları da bol, bence çok sorun yaşayacağını sanmıyorum.Tek dezavantajı iç mekanın kalitesizliği o da malesef amerikan ortak özelliği.Tavsiye ederim

100 tl ile 350 km istanbul trafiğinde ve 4.0 motor 2 tonluk suv ile :S valla cok iyiymiş ben benim 116i ile 100 tl ile 300km yi zor goruyorum bu son zamla birlikte 250 de kalırım heralde umarım seninki lpg verisidir yoksa gercekten cok iyi

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kasko yapmıyorlar. Yapsalarda anasının örekesini istiyorlar. Çok hatırlı müşteri iseniz bi sorun bakalım ne diyecekler.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

VWci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim bir tanıdığım 5.9'nu aldı. Çok memnundu...

SkY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim Sky nickli Halil kaptan'da vardı.. en iyi yorumu o yapar bence Selçuk
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen halil en dogru yorumu yapar

Bence cok güzel arabalar, o paralara bedava o keyif konfor vs...

selam, bende 93 model 5.2 vardı 170bin milde aldım 185bin milde sattım.normal bakımları dışında hiç bir ekstra masrafı olmadı..üzerinde tartarini sıralı lpg sistemi vardı..şehir içi 100 tl gazla 250-260 km leri rahat gördüm.uzun yolda ise 100 tl ye 400 km gittim..ki bence bu rakamlar alınan keyif için değer..bazı arkadaşların söylediği gibi bence alırken en önemli kısım şanzımanı..yanlış hatırlamıyorsam 2bin tl ye komple toparlanıyor şanzıman..zaten vitesleri durduğu yerde geçirirken yada araç giderken verdiği tepkilerden anlaşılır ne durumda olduğu..pas diğer bir sorunlarından..özellikle cam çerçeve etrafı ve kapı içleri paslanmaya meyilli..ben arabamı çok temiz bakan ilk sahibinden almıştım, o yeni tavan ve direksiyonu kaplatmıştı..tavan zamanla düşme yapıyor,yenilenmesi gerekiyor..onun dışında aklıma gelmiyor başka bir derdi var mıydı.bugün yine bir jeep alsam yine aynı kasanın 98 modelini tercih ederim açıkcası..

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    STP'nin baktığı araç hem içi hem dışı hem de yürürü bakımından çok iyi durumda....

STP ile ilk kez aynı doğrultuda düşünüyoruz gözlerim yaşarmakta...

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cama not bırakmak nesı anlayamadım ben bu arada yıgıt efendı...

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EmrE-35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    100 tl ile 350 km istanbul trafiğinde ve 4.0 motor 2 tonluk suv ile :S valla cok iyiymiş ben benim 116i ile 100 tl ile 300km yi zor goruyorum bu son zamla birlikte 250 de kalırım heralde umarım seninki lpg verisidir yoksa gercekten cok iyi

evet lpg verisi yahu haklısın yazmayı unutmuşum.100tl benzinle o kadar gitse nie lpg yapayım.benzinle 50krs un altına hic indiremedim ztn.lpg ile makul seviyelerde yakıyor gerçi bu aralar fazla yakmaya başladı sanırsam maf ,o2 sensörü bozuldu değiştirmek lazm... 116 kasaya biraz güçsüz kalıyor motor o yüzden normal değerler.üzülmene gerek yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cama not bırakmak nesı anlayamadım ben bu arada yıgıt efendı...
    geçerken gördüm dedim bir not bırakayim....

aracının fotolarıda mevcut inceliyorum

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ıyı ıncele belkı bırseyler kaparsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ıyı ıncele belkı bırseyler kaparsın

o jantların araca yakışmamış alman özentisi olmuş....

golf mk1 olsaydı fena olucakmış...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)