bununla geçmiş olsun araçta yaralanan olmaması çok sevindirici
Printable View
bununla geçmiş olsun araçta yaralanan olmaması çok sevindirici
Geçmiş Olsun,inşallah daha iyisini alırsın hayırlısıyla..
Çok geçmiş olsun.
büyük geçmiş olsun...
Allah'a şükredin sadece sizlere birşey olmamış.. Verilmiş sadakanız varmış.. Allah sağlık sıhhat verdikçe daha güzellerini alırsınız inş. geçmiş olsun çok çok..
Çooook geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış.. İnşallah daha güzeli tekrar olur cana birşey olmadığı sürece..
Geçmiş olsun kardeş..
daha iyisini alırsın, daha güzelini yaparsın. araçlarımızı hepimiz çok seviyoruz ve sakınıyoruz ama kimsenin canından daha kıymetli değil.
çok geçmiş olsun.
Mert büyük geçmiş olsun..Allah daha büyüğünden korusun derler ya bundan büyüğü de olamaz zaten..Aracın için gerçekten üzüldüm,emek verdiğin birşey yok yere yitip gitmesi gerçekten anlatılamaz bir duygudur,az çok anlayabiliyoruz seni..
Ama herşey bir yana can'larınız kurtuldu buna şükret bence.Arabanın biri gider biri gelir,ama can'larınız yansaydı,ne kasko kurtarırdı nede başka birşey!Ki senin dışındaki 2 kişininde hayatını kurtarmışsın,Allah'ın sevgili kuluymuşsun derim başkada birşey demem..Ama bugün ama yarın illaki bir yerden bunun karşılığını alırsın merak etme sen...Yeniden büyük geçmiş olsun kardeşim..
Beni yanlış anlama ama işte buna şükretmelisin.. Üzme dostum kendini.. Olacağı engelleyemiyoruz zaten.. Canına gelmemiş ya gerisi bir şekilde halollur..
Gerçekten fotoğrafları görünce tüylerim ürperdi.. Tekrar tekrar geçmiş olsun.. Verilmiş sadakanız varmış.. Allah hepimizi beterinden korusun..
cok cok gecmıs olsun kardes..cok uzuldum gercekten:(
ofofof çok yazık gemiş olsun iyiki kimseye bişey olmamış
arkadaşım büyük geçmiş olsun allah korumuş
çok geçmiş olsun ....
çok geçmiş olsun.
Çok geçmişler olsun ne desek boş ama birde kaskonuzun olmadığını düşünün:(:(Gelen parayla gene bir şekilde alırsınız belki böylesi olmaz ama genede olur.:)Kimsenin canına birşey olmamış o önemli.Tekrar geçmiş olsun..
büyük geçmiş olsun :(
oha ya geçmiş olsun
çok büyük geçmiş olsun cana gelceğine mala gelsin daha iyisini yaparsın