Büyük geçmiş olsun, üzme artık kendini. iyi tarafını düşün
Printable View
Büyük geçmiş olsun, üzme artık kendini. iyi tarafını düşün
Çok geçmiş olsun .
En azından sende bişey yok sıkma canını daha iyilerini alırsın inşallah ...
Çok geçmiş olsun ALLAH beterinden korusun...
Geçmiş olsun , henüz yeni bitirmiştin görselliğini :( Nazar :(
kardes oncelıkle cok cok gecmıs olsun.buna yakın cıddı bı kazayı gtı la gecırdım hatta arac o haldeyken stoplara falan bakıodum kullanabılırmyım bsy olmusmu dıye yasayan bılır bende pert ettım neye uzulcgını sasryo ınsan.fakat ben isyan ettim sag cıktgıma sevıncegıme....alla daha beterını verdı hemde anında.cogumuz cocugu gbı sevıyoruz ama bence tevekkulu elden bırakma sukret cana gelmedıgıne.bıde ımkanın varsa bı kan akıt.tekrar cok gecmıs olsun allah beterınden saklasın..
arabanı çok begeniyodum inan görünce çok üzüldüm geçmiş olsun :(
cok cok gecmis olsunn :(
üff dıyorum kardesım allah korumuskı suan bızımle bunu paylasıosun bosver olan mala olsun cıdden can sıkmaya degmez kader boleymıs sakınan goze cop batar .
kaskosunuda bosver bı yerde emek gıdıyor para bıle onune gecemıyor ama dusunme olan olmus allah korumus..
allah kazalardan belalardan korusun hepımızı..
çok çok geçmiş olsun
Kardeşim çook çook geçmiş olsun,çok üzüldüm valla..:(:(:(
Allahtan farketmişsin,dalgınlığına denk gelmemiş, size bir şey olmamış çok şükür..
çok geçmiş olsun inan kendi arbammış gibi üzüldüm :S :S kendını kurtarmıssın ya ona sükür.. daha ıyılerını alırsın ınsallah
Geçmiş olsun.
verilmiş sadakan varmış Allah korumuş,geçmiş olsun..
çok geçmiş olsun sizlerde bişi olmaması sevindirici bir durum...
hiç bir araç insan canından daha kıymetli değildir daha iyilerini alırsın inşallah...
çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten :(
ooff çok geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin abi
geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin boşver o kadar üzerinde durma :(