User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
84 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Kawasaki 250R

KorkuluRuya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Apriila RS125 30,35hp arası 250cc kawayı geçer.+daha uygun.+ses olarak cbr125 gibi motorlardan daha iyidir.sesi bir kenera atarsaksak yamaha yfz r125 en sessizi.görüntüsü şık.
    lastikleri ince die takıyosan tek alıcagın ya bu kawa yada rs125

connectfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 hafta kadar apachi nin 125 lik motorunu kullandım oda ehliyet sınavına girmeden öğrenmek için, direk 600f kullandım sonra bıiraz nefsine hakim olabilrsen 600f le baslanan mantıklı gibi eğer biraz tecruben varsa

AHM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bencede biraz 2 tekerle tecruben varsa honda 600rr dusunebılırsn frenlerı ve yol tutusu superdır

bahadırtelli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne tarz motor kullanmak istiyorsun tam bilemiyorum ama ilk önce ybr 125/250 gibi motor alsan cok daha iyi olur şehir içi kullanımını öğrenirsin. hemde 2 teker alışkanlığın artar ayrıca kesinlikle eğitim al motor almadan (kullanmayı bilsende trafikteki tehlikeler üzerine bir eğitim almıştım gercekten cok kez hayatımı kurtardı olabilecek her türlü tehlikeye önceden hazır olabilmek cok önemli) hangi motor tarzının sana uygun olduğunuda görmüş olursun. Peki ben napmıştım gidip direk 650 lik race aldım cok öle gaza gelen her yerde gazlamayı sevmeyen biri olarak kendime güvendim basmam etmem diye ama oda yalan oluyor. illaki azcık daha basim azcık daha derken 250 leri görüyorsun gercek cok zorlandığım zaman oldu cunku motor gercekten hem fazla güçlü hemde cüsesi büyüktü benim gibi ilk kez kullanan birisi için dişimi sıkıp 2-3 ybr falan kullansam cokdaha pretiklik kazanırdım şehir içinde.
    İşin birde maddi boyutu var eğer gerçekten motora gönül verip kullanacaksan bu kawasaki sana 3. aydan sonra keyif vermicek ve değiştirmek isteyeceksin. Bu motorda eğerki 0 alırsan cok büyük zarar edeceksin hemen değiştirim dersen. 0 alırsanda ufak tefek düşürmeler olacağı için parça fiyatlarıda pahalı gelecek. Alışana kadar kurye motoru tarzında motorlar hem seni hem cebini koruyacaktır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk tecrübe için cross yada naked yada roadster gibi motorla başlamayı düşündünmü bugra şahsi fikrim ducati monster gayet güzel bir alet çok şık bana göre
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

DetailEF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Germanian Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Er-5 bak derim fiyatları uygun hızı da seni tatmin eder heralde 190 faln yapıo seste racing kırması bişi böle deişik ama çok güzel tavsiye ederim yani cılız bi görüntüsü de yok gayet hoş bence ama başlandıç için daha ufak bi motor seçmelisin bence ben moby le başladım sona yawş yawaş 3 senede 250 cc e geldim bence 125 le faln başlamalısın..
    ER-5 konusunda saçmalamışsın. Fiyatı 500cc'ye göre ucuz bir motor fakat birçok parçası saçma sapan fahiş fiyatlarda

Racing kırması sesi (ki ne kadar racing denilebilirse ) sıralı 2 silindir olmasından kaynaklanıyor. 190 yapmasıda naked motorda 12 şiddetinde sallanman demek ki ben hiç tavsiye etmem indiğinde salak gibi denge kaybına yaşarsın

Eğer başlayacaksan YBR125 derim neden dersen; parçası ucuz, rahat ve sürüş pozisyonundan dolayı yormayan kullanım, amortisörleri çok güzel sarsıntı çok az seviyede hissediliyor. Ben YZF-R125'e verilen paranın çöpe atıldığına inanıyorum. Şayet 125cc'lik bir motorun 0'ına 9 milyar gibi bir para vermek salaklıktan başka birşey değil.

Derbi olarak hangi derbi daha önce hangi modelini kullandın
    Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabayı satıp motor mu alsak

bahadırtelli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YavuzNaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk tecrübe için cross yada naked yada roadster gibi motorla başlamayı düşündünmü bugra şahsi fikrim ducati monster gayet güzel bir alet çok şık bana göre
    ilk motor için neredeyse intihar sayılır fazla güçlü hızlı tepki veren makina.

Satış Bölümü Sorumlusu Yogi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    40 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Benim düşüncemde aprilia derbi we cagivanın 125 likleri alınmaz. Hem çok gereksiz pahalı we ikinci eli yok denecek kadar az. Yamahanın R125'i kullandım o paraya değicek bi motor değil ona werecein parayla git ybr yada cbf150 al cebınde paran kalır sonraki alıcağin motorda egzos mont kask tulum filan alırsın aradaki parayla. Eğer öğrenme motosikleti alınıcaksa kesinlikle şekli ve performansı ön planda olmamalı bence önemli olan yedek parça ucuzluğu, parça bolluğu we sorunsuz olması. Bana göre Türkiye de bu koşulları sağlayan 2 motor YBR 125 ve CBF 150 dir. İkiside az yakar ybr nin parçası daha bol we yan sanayi si war. Cbf daha iyi gider ama yağ yakar selesi daha rahattır şimdilik aklıma bu kdar geldi.

pesimist206 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugra abı bnm fıkrıme kalırsa dırek 600 f ten basla 1,5 sene scooter kullandım dha snra cbr 125 kesınlıkle bıraz tecruben varsa dusuk hacımler sana zevk vermıycek nefsıme hakım olabılırım dersen 600 f ten basla derım parca sıkıntısı yok zaten zamanla ondanda sıkılacaksın

Buğra A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Germanian Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Er-5 bak derim fiyatları uygun hızı da seni tatmin eder heralde 190 faln yapıo seste racing kırması bişi böle deişik ama çok güzel tavsiye ederim yani cılız bi görüntüsü de yok gayet hoş bence ama başlandıç için daha ufak bi motor seçmelisin bence ben moby le başladım sona yawş yawaş 3 senede 250 cc e geldim bence 125 le faln başlamalısın..
    Pek ilgimi çekmedi ama ilgin için teşekkürler

Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cbr 600f in uzerine başlangıç motoru tanımıyorum ben eğer biraz tecrube varsa alınabilir çok rahat
    hem fiyat uygun hem satması zor değil hemde çok rahat bir motor
    Alıntı connectfun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 hafta kadar apachi nin 125 lik motorunu kullandım oda ehliyet sınavına girmeden öğrenmek için, direk 600f kullandım sonra bıiraz nefsine hakim olabilrsen 600f le baslanan mantıklı gibi eğer biraz tecruben varsa
    Aslında 9-10 liraya güzelleri var.

Alıntı KorkuluRuya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Apriila RS125 30,35hp arası 250cc kawayı geçer.+daha uygun.+ses olarak cbr125 gibi motorlardan daha iyidir.sesi bir kenera atarsaksak yamaha yfz r125 en sessizi.görüntüsü şık.
    lastikleri ince die takıyosan tek alıcagın ya bu kawa yada rs125
    RS125'lere bir bakayım.

Alıntı AHM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bencede biraz 2 tekerle tecruben varsa honda 600rr dusunebılırsn frenlerı ve yol tutusu superdır
    Bende istiyorumda aşıyor beni.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bahadırtelli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne tarz motor kullanmak istiyorsun tam bilemiyorum ama ilk önce ybr 125/250 gibi motor alsan cok daha iyi olur şehir içi kullanımını öğrenirsin. hemde 2 teker alışkanlığın artar ayrıca kesinlikle eğitim al motor almadan (kullanmayı bilsende trafikteki tehlikeler üzerine bir eğitim almıştım gercekten cok kez hayatımı kurtardı olabilecek her türlü tehlikeye önceden hazır olabilmek cok önemli) hangi motor tarzının sana uygun olduğunuda görmüş olursun. Peki ben napmıştım gidip direk 650 lik race aldım cok öle gaza gelen her yerde gazlamayı sevmeyen biri olarak kendime güvendim basmam etmem diye ama oda yalan oluyor. illaki azcık daha basim azcık daha derken 250 leri görüyorsun gercek cok zorlandığım zaman oldu cunku motor gercekten hem fazla güçlü hemde cüsesi büyüktü benim gibi ilk kez kullanan birisi için dişimi sıkıp 2-3 ybr falan kullansam cokdaha pretiklik kazanırdım şehir içinde.
    İşin birde maddi boyutu var eğer gerçekten motora gönül verip kullanacaksan bu kawasaki sana 3. aydan sonra keyif vermicek ve değiştirmek isteyeceksin. Bu motorda eğerki 0 alırsan cok büyük zarar edeceksin hemen değiştirim dersen. 0 alırsanda ufak tefek düşürmeler olacağı için parça fiyatlarıda pahalı gelecek. Alışana kadar kurye motoru tarzında motorlar hem seni hem cebini koruyacaktır.
    Bende pek basmam,etmem diyorumda herkes hadi len diyor Eğitimi geçen sene bir arkadaşımın Derbi'sinde aldım fakat dediğin gibi,tekrarlamak lazım.Sıfır almayı düşünmüyor zaten.

Alıntı YavuzNaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O kadar limitim olsa

Alıntı DetailEF Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Derbi olarak hangi derbi daha önce hangi modelini kullandın
    125'lik Yamaha motorlu olanı.

Alıntı yogi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim düşüncemde aprilia derbi we cagivanın 125 likleri alınmaz. Hem çok gereksiz pahalı we ikinci eli yok denecek kadar az. Yamahanın R125'i kullandım o paraya değicek bi motor değil ona werecein parayla git ybr yada cbf150 al cebınde paran kalır sonraki alıcağin motorda egzos mont kask tulum filan alırsın aradaki parayla. Eğer öğrenme motosikleti alınıcaksa kesinlikle şekli ve performansı ön planda olmamalı bence önemli olan yedek parça ucuzluğu, parça bolluğu we sorunsuz olması. Bana göre Türkiye de bu koşulları sağlayan 2 motor YBR 125 ve CBF 150 dir. İkiside az yakar ybr nin parçası daha bol we yan sanayi si war. Cbf daha iyi gider ama yağ yakar selesi daha rahattır şimdilik aklıma bu kdar geldi.
    Kafam iyice karıştı

Alıntı pesimist206 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bugra abı bnm fıkrıme kalırsa dırek 600 f ten basla 1,5 sene scooter kullandım dha snra cbr 125 kesınlıkle bıraz tecruben varsa dusuk hacımler sana zevk vermıycek nefsıme hakım olabılırım dersen 600 f ten basla derım parca sıkıntısı yok zaten zamanla ondanda sıkılacaksın
    Bakcam bakcam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kawasaki Ninja 250R :

Motor Tipi : 4-Zamanlı Paralel Çift Silindir
    Maximum Güç : 33 HP
    Şanzıman : 6-İleri
    Ağırlık : 154 kg

Aprilia RS 125 :

Motor Tipi : 2-Zamanlı Tek Silindir
    Maximum Güç : 28 HP
    Ağırlık : 121 kg

Derbi GPR 125 R :

Motor Tipi : 2-Zamanlı Tek Silindir
    Maximum Güç : 23 HP
    Ağırlık : 125 kg

Yamaha YZF R125 :

Motor Tipi : 4-Zamanlı Tek Silindir
    Maximum Güç : 15 HP
    Ağırlık : 127 kg

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Derbi'yi çok komik rakamlara alabiliyormuşum bu arada onu öğrendim.3 milyara bile satan var.

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    moruk ne dıyım bende bı ara kaw250 dusundum sonra r125 yamaha yı gordum asık odlum onu almaya nıyetlendım benı zor tuttular paranı bosuna harcama dıe. 2.bı motor alıcaktım Hılmı ye. gıttım 600f aldım. bu motor ısı kabılıyet ısı. kardesım Hılmı nın bındıgı ılk motor k7 1000 oldu. adam 1000lık te pıstı. suan 600f e bınıyor cokta memnun. rahat kullanıslı az yakıyor. zaten kardesım ıcın hız deıl ne kadar yaktıgı . adam hayabusayı cıkardı ne kadar yakıyor dıe baktı. yanı bu ıs kendınde bıtıyor. motora bınen gazlar dıye bırsey yok. bız gazlamayan tıplerız. ama otorban bombos tabı kı gazlarız. ama kardesım gene gazlamıyor. kısıden kısye ıs degısır. adam gezmek ıcın bınıyor. ben yanlamak ıcın. kımısı de hız yapmak ıcın. kımısı sekıl ıcın. sen ne ıcın bınıceksın buna karar ver. bunun dısında 125-150-250-500-600-750-1000-1300 farketmez olay kafada bıter
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar yok 125lik yok 250 lik bence hikaye eğer az biraz kabiliyeti varsa ve öğrenmek istiyosa birisi alayını sürer sıkıntı olmaz.ama yeterki nefsine hakim olsun.içindeki sesi dinlemesin.sürmekte ne var.sen istedikce o motor seni ne kaldırır atar nede altından gider bunlar yalan.abartı hepsi.kendine inanıyorsan aileni sevdikleirni üzecek birşeye sebep olmayacaksan(bu kader kısmet tabi orası ayrı ama) 600lükle başla derim.ama yazık oluyor çok canlar yanıyor insanlar üzülüyor hiç gerek yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence başlangıç olarak herhangi 125 lik pahalı olmayan bi motor al ve 250r tarzı motorlara kesinlikle para verme. bü tür motorların tabikide 4 silindirli makinalar gibi ses çıkartmasını beklemeyin tek silindirli olduğu için sesler normal.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yamaha yzf R125 ... motordan anlamam ama görüntüsü çok guzel

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    moruk ne dıyım bende bı ara kaw250 dusundum sonra r125 yamaha yı gordum asık odlum onu almaya nıyetlendım benı zor tuttular paranı bosuna harcama dıe. 2.bı motor alıcaktım Hılmı ye. gıttım 600f aldım. bu motor ısı kabılıyet ısı. kardesım Hılmı nın bındıgı ılk motor k7 1000 oldu. adam 1000lık te pıstı. suan 600f e bınıyor cokta memnun. rahat kullanıslı az yakıyor. zaten kardesım ıcın hız deıl ne kadar yaktıgı . adam hayabusayı cıkardı ne kadar yakıyor dıe baktı. yanı bu ıs kendınde bıtıyor. motora bınen gazlar dıye bırsey yok. bız gazlamayan tıplerız. ama otorban bombos tabı kı gazlarız. ama kardesım gene gazlamıyor. kısıden kısye ıs degısır. adam gezmek ıcın bınıyor. ben yanlamak ıcın. kımısı de hız yapmak ıcın. kımısı sekıl ıcın. sen ne ıcın bınıceksın buna karar ver. bunun dısında 125-150-250-500-600-750-1000-1300 farketmez olay kafada bıter
    konunun en dogru yorumu budur sanırım

herşey insanın kendinde bitiyor
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)