User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
95 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: "Kurtlar Vadisi FİLİSTİN"

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    komik, cekim hatasi dolu, igrenc bir produksyon ve vizyonsuz bir yonetmen.
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

arnawood omer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başta bende dedim oha polata bak head shot head shot gidiyo çüş diye de, sonra bir düşündüm adam senaryo gereği bebekliğinden savaşçı yetiştirilmiş bir pro. e yapar heralde diye inandırdım kendimi ve öyle izledim filmi. Konu biraz derin kalmış ve zayıf olan konusuyla bile tamamen İsrail'e tepki toplama amaçlı yapıldığı besbelli. Efektler mükemmeldi.
    Film olarak vasat olabilir ancak filmin çekilme amacına göre çok iyi.

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pana film maşallah hiçbir fırsatı kaçırmıyor. Irakta askerlerimizin başına çuval geçirdiler, halkımız buna çok içerleri ama malesef devlet kademesinde bununla ilgili hiçbir adım atılamadığı için halkımızın içinde uhde kalmış bastırılmış milli duyguları kullanarak hemen Kurtlar Vadisi Irak' ı çevirip sanal dünyada amerikalıların başına çuval geçirdiler adamları asıp kestiler.

Arkasından gizli devlet çıktı sözde darbe polemikleri ve kürtlere ek haklar furyası ortalığı kasıp kavururken, yine toplumumuzun bastırılmış duygularını kullanarak Kurtlar Vadisi Gladio' yu çevirdiler orada devlete karşı olanları astılar kestiler.

Şimdi de en son Mavi Marmara olayı ile birlikte toplumumuzda İsraile artan nefreti fırsat bilerek ki filmi izlemedim ama fragmanlarından anladığım İsraile gidip Mavi Marmara' da telef olanların sözüm ona sanal intikamını aldılar.

Film iğrenç miğrenç. Netice itibarı ile insanlar bu filme birtakım intikam ve milli duygularla gidiyor ve Pana Filmin cebini dolduruyor.

Bakalım yakında gündemde hangi olay gelişecek ve Pana Film o olayın intikamını yine sanal ortamda amatörce alacak...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arnawood omer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başta bende dedim oha polata bak head shot head shot gidiyo çüş diye de, sonra bir düşündüm adam senaryo gereği bebekliğinden savaşçı yetiştirilmiş bir pro. e yapar heralde diye inandırdım kendimi ve öyle izledim filmi. Konu biraz derin kalmış ve zayıf olan konusuyla bile tamamen İsrail'e tepki toplama amaçlı yapıldığı besbelli. Efektler mükemmeldi.
    Film olarak vasat olabilir ancak filmin çekilme amacına göre çok iyi.
    Tamamen katılıyorum +1 kvp geçmişini bilmeyenlerden çok tepki gelir film anlamsız direk bodozlama dalıyorlar falan diye ama ***** polat ve ekibi bu
    Ben konusu itibariyle filmi sevdim. Etkileyici ama biraz askıda kalıyor kısa zamanda büyük işler dönüyor kvp klasiği

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ***** gemi konusuna biraz daha değinselerdi daha iyi olurdu gibime geliyor çabuk geçiştirdiler efektleri beğendim.Görsel olarak güzeldi gerçekliğe belki uzaktı ama adı üstünde film...Göreceli biraz IRAK daha iyidi ama efekt olarak buda fena değildi..

janer106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sözde görselde cok iyiyiz icraata gelince hiçbişey yok anca böle lafla peynir gemisi yürütüyoruz 3 adamla israili yerinden oynatıyoruz yarın bigün israille aramızda bişe olursa adamlar bu filmi bahane ederlerse şaşırmam en sson gemi olayında da "one minute" olayını yüzümüze vurmuşlardı. Filmi izlemedim ama burdaki yorumlardanda anlayabiliyorum nasıl olduğunu..
    -----PUG GARAGE-----

GUL 50 - 98 RED VTR
    AC 1869 - 98 RED GTI
    TY 0906 - 01 RED VTS
    VV 9631 - 00 RED GTI
    ZN 4968 - 97 BLUE GTI

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    filmin 80 ülkede vizyona girdiğini düşünürsek gayet iyi bi mesaj yolluyor.
    3 kişinin o kadar şey yapması tabi ki ütopik fakat bu film. rambo da yapıyordu bunları onlar yapınca ağzımızın suyu akıyor bizimkiler yapınca canlarına okuyoruz.
    filmin senaryosu sıradan veya ucuz gözükebilir ama o sahneler için ne kadar özen gösterildiği belli sanırım bu işin en iyileriyle çalışmaları bunun göstergesi.
    (kendimi kv fanatiği gibi hissettim be )

01ASU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herşey iyi hoşta en son sahnede arabanın dikiz aynasına basıp atlayıp adamı vurması komik
    Alıntı ASU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok çok iyi maşallah asulara...Adana'da bu ASU plakaların serisi sizde herhalde değil mi ?
    ASU SERİES UMUT ZİYAN

asmisinsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pazar günü izledim izlerken yoruldum çatışma hiç bitmezmi behzat ç yine döktürüyodu

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu akşam izledim gayette beğendim filmin konusu ztn gitmeden belli ne konusu aranıo onuda anlamadımda

kendimi bir ara blackhawk down ı tekrar izliomuş gibi hissettim

sonuçta filistinde binlerce masum kişini katledilişini gösteren bir film vede etkili ben bile gaza geldim izlerken karşımda o adam olsa keserim o derece o dramı çok ii yansıtmışlar

heh bide bir org yapılcağı zaman büyük çapta olması için medyada gelsin diye burda onu bunu arıyorsunuz,bakın adamlar çekmiş filmi bir çok ülkedede yaynlanıyor ,bence büyük cesaret

filmde ne sahneler geçtiğini görürseniz hakikatten şaşırırsınız
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olaya gerçeklik olarak bakarsak işin içinden çıkamayız zaten Bizler tarih boyunca efsanelere inanmış efsanelerle yaşamış bu tip olgulara gerçeklik payı olmasa bile bağlanmayı seven bir milletiz.Şu zamanda büyük cesaret ile büyük emek ile bu filmi gerçekleştiren Pana Film'e destek olmak için gittim vadi hayranıyım çok beğendim.

-fatih- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir sahnede kıstırıyolar odalarda kapıya c4 koyuyor açmak için 2 metre yana çöküyorlar bomba patlıyolar kapı açılıyor bunlarda hiç bir şey yok
    Das Auto

F&F Car Clean

1903

*AddO* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gayet anlamlı bir film. Böyle filmler ülkemizde her zaman yapılmalı.
    Çok kaliteli denilemez ama sinemada izlemeye değer bir film yapılmış.

SarıCivic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba ben Polat ALEMDAR,Amerika'da yaşıyordum 11 Eylül saldırılarından sonra geri gitmeye d..tüm yemedi,28 gün askerlik yaptım,1 buçuk metre boyum var,Türkiyede parasız kalınca kardeşim gel sana bir dizi yapalım dedi ve şimdi paraya para demiyorum.İtina ile intikam alınır ama beyaz perdede,çatılardan atlanır,her türlü adam dövülür,bütün dövüş sanatları bilinir,her türlü silahla nişan almadan tek mermi ile 3 bant yaparak üç kişi aynı öldürülür.
    Arabada Vtec varda bizmi açmıyoruz

TechTurkey B.Aktepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı SarıCivic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba ben Polat ALEMDAR,Amerika'da yaşıyordum 11 Eylül saldırılarından sonra geri gitmeye d..tüm yemedi,28 gün askerlik yaptım,1 buçuk metre boyum var,Türkiyede parasız kalınca kardeşim gel sana bir dizi yapalım dedi ve şimdi paraya para demiyorum.İtina ile intikam alınır ama beyaz perdede,çatılardan atlanır,her türlü adam dövülür,bütün dövüş sanatları bilinir,her türlü silahla nişan almadan tek mermi ile 3 bant yaparak üç kişi aynı öldürülür.
    alıntı değilse eğer çok iyi vallahi eline sağlık
    Failure is not an option.

SarıCivic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alıntı değilse eğer çok iyi vallahi eline sağlık
    Valla ilk yarısı adamın tamamen gerçek hikayesi kalan yarısını da ne kadar uyuz olduğumu ifade etmek için ben uydurdum
    Arabada Vtec varda bizmi açmıyoruz

SerdaR A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yakında kurtlar vadisi mısır çıkarsa şaşırmayın

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SerdaR A. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yakında kurtlar vadisi mısır çıkarsa şaşırmayın
    Kurtlar Vadisi Mübarek .

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tek kelimeyle komik,neresi komik derseniz bu ülkenin seyircileri yıllarca cüneyt arkın'ın yaptıgı filmlere güldü,çok degil bi 10 yıl sonrada polat alemdar'a güleriz,şimdi ben gülüyorumda kimisi kendini kaptırıp izliyor gerçekten..Cüneyt arkın yapınca mantısız polat yapınca çok mantıklı
    Diger ülkelerin sinema kültürü gelişiyor,bizimki yerinde sayıyor hala..hep bilindik hareketler hep aynı şeyler ..Bizim ülkemizdeki filmleri anlatan konularda ya genelde bir kişi tek başına liderdir önüne geleni ezer geçer,ya da yanında delikanlıları vardır
    Keşke Kutsal damacana'ya gitseydim diye pişman oldum,filmin konusu degilde çekim hataları güldürdü,artık sıkmadı mı sizce kurtlar vadisi?Biraz yenilik iyi gelecek bu ülkeye diye düşünüyorum..Herkesin kendi düşüncesi tabi ama illa gidilecek kaçırılmayacak film degil ,kaçırsanız bir şey kaybetmezsiniz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)