Arkadaş şerefli esnaf bulmak ne zor şu memlekette..
Açıp bakmak lazım tütüne, el fakheer epey aroma kokulu, kırmızı ve çöpsüz oluyor sanırım..
Printable View
Benim gözlemlerim şu şekilde
El fakher - tütün yaprakları çok daha büyük ve çok şerbetli olmuyor
Nakhla - yaprakları büyük sayılır fakat daha kuru yapıda
Bahreyn - yaprakları küçük ve aşırı şerbetli
El fakherin normal üzümü ve gold üzümünü deneyip kıyaslayan var mı? normal üzümdeki o burukluk ağız sulandıran lezzet daha fazla ise gold alayım, ama başka bir yerde goldun anasonlu olduğunu okudum eğer böyle ise almam.
Abilerim bu Nakhla Tobacco tütünü artık eskisi gibi fazla bulamıyorum bulduklarımda pahalı anadolu yakasında bulabileceğim yer varmı çünkü hep bu markadan almaya çalıştım ama hep zam üsütüne zam birde gramajları az
not:Şerbetli ve Rossıana markası kadar kötü bir tütün görmedim
http://2.bp.blogspot.com/-ozkresCECW...ox-Peach-L.jpg
Rosanna markasının sahibi ile muhabbetim olmuştu tütünden anlayan birisi gibiydi, hatta kendisinden al fakher çeşitleri almıştım. Rosannayı tatlı aromalarda tavsiye etmişti ama hiç denemedim.
Konuyu gördüm yine canım çekti :) akşama kaçamak yapmalıyım :)
Al fahker yakin tutun kullanıyoruz.
10 tl olunca insanlar şaşırıyor.
Müşterilerimiz memnun ve şaşkın ayrılıyorlar. :)
Bizim amaç zaten caddedi esnafa kan aglatma :)
An itibari ile Bostancı'da El Fakheer - Kavun buldum.. :D
1 Kiloluk 110 TL, adamın elinde 2 tane vardı 1'ini aldım.
İsteyen varsa yerini tarif ederim.. Kavun harici sanırım el fakheer karpuz da mevcut..
Bahreyn isteyen olursa çeşit çeşit var adamda
hakiki(ki piyasada yok) al fakher 120 liradan
sahte al fakher(heryerde) 90 liradan satılıyor. sahtesini yapanlar formülü tutturduğundan sahtesi bile pahalı.
kamu spotu yapacak filan değilim ancak, içerisine konan maddeleri tütün temin edenden duyduğum kadarıyla berbat şeyler.
adıyaman/bitlis sigara tütünü diye satılan tütünlerin içerisine renk tutsun diye saç boyası katıyorlarmış, gerisini siz düşünün.
Eminönü İstanbul Hediyelik
http://www.nargilecim.com/ tek geçerim abi ne istersen bulursun