bilgisayar dalında olduğunu yazmışsın almanca bir işine yaramaz çince veya japonca öğrenebiliyosan öğrenebilirsin biraz uzun sürer ama![]()
bilgisayar dalında olduğunu yazmışsın almanca bir işine yaramaz çince veya japonca öğrenebiliyosan öğrenebilirsin biraz uzun sürer ama![]()
bence bu konuya bi anket gider
dunya genelınde ılk gecerlı dıl ıngılızce 2 cısı ıspanyolca 3 fransızca 2 ve 3 cozdum ama 1 daha cozemedım![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
ingilizceyi iyi bir şekilde halletmek şart oldu zaten.
diğer bir dil olarak neyi seçeceğiniz ileride mesleğinizin hangi dalında çalışacağınıza göre değişir bence.
mesela ben elektrik mühendisliği okuyorum.ingilizce görüyoruz zaten.ileride şantiyeci olmayı planlıyorumonun için extra hangi dili öğreneceğime karar veremedim
![]()
ispanyolca yada italyanca
mühendisten öte bilgisayar mühendisliği okuyorsan ve ingilizcen iyi ise amerikada en popüler dil olan ispanyolca ya yönlenebilirsin eğer amerika hayallerin varsa. ama yolun antalya ya düşerse keşke rusça öğrenseydim dersin.
Mutfak Sanatları ve Yönetimi okuyorum, bizde terminoloji genel olarak Fransızca olduğu için bende ikinci yabancı dil olarak Fransızca alıyorum.
Çince rusca.. Ticaretin ekseni ister istemez o tarafa doğru kayıyor..
Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami
--..-.----.-..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)