ferrarilerde flnda yok far yıkama
bence harika bir karar...bu xenonlular yüzünden gece trafiğe çıkamaz oldum karşıdan xenonlu araç geldiğinde önümü göremiyorum bazen...bence çok yerinde ve geç kalınmış bir karar...
daha 2 gün önce ışıklarda aynı şekilde kısa sis şeklinde dolaşan bir polis otosu ile yan yana denk geldik camı açması için elimle işaret yaptıktan sonra geçen gün 62 tl sislerden ceza yedim en iyisi sizde kapatında ceza kesmesinler dedim memurun o andaki yüz ifadesini hala unutamıyorum
cooook iyi ve yerinde bi karar. tabi merceksiz farlar icin soluyorum.
bu gun caddede giderken karsidan bitane kangoo geldi hayvan uzunları acık dolasıyo ve gunes vardı daha 16 17 sularında oluyo bu olay. gozlerımı mahfetti okuz oglu okuz. insallah ona bı ceza keserler.
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
2010 yaz modası 3000k sap sarı farlar artık xenon yerine heryerde sarı şapkalar sarı farlar satılır ... sonra jdm sis piyasası mort herkes sarı
xenon ben 1 ay taktım oda yazın sonrada soktum bidaha takmadım...
bende yedim 61 tl di amabahçeli 7. caddede 2009 volvo s80 i çekti xenondan fabrika çıkışlı bide
1997 İndividual M BMW
şimdi belki kınanıcam burda ama, ben buna çok sewindim kimsenin beni kör etmeye hakkı yok, sırf beni kör ediyo diye arkasına geçip uzunlarımla taciz edip mümkün olduğunca rahatsız ettiğim çok insan var.Kavga ettiğimde...Kimsenin beni kör etmeye hakkı yok...
2 buçuk senedir 6000k xenonla geziyorum daha Allaha şükür selektör yemedim...far ayarını aşağı indirdikten sonra sıkıntı yok...
peki orj. ile sonradan takılanı nasıl ayırt edecekler...tek tek herkesi durdurup kaputu açtırmaları lazım...yaparlarmı yapabilirler belli olmaz...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)