User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
30 sonuçtan 20 ile 30 arası

Konu: BES Servis- Satılmış Usta hakkında

Bestsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Davranışlarla lgili yorumları yapabilmek için birde diğer tarafı dinlemek lazım boktan bir paranın bile iki tarafı varken biri hakkında yorum yapmak için tektaraflı duyumu doğru bulmuyorum konuyu acan arkadasa kesinlikle sözüm yok ama sadece diger tarafıda dinleyip yorum yapmak lazım o yuzden sert eleştirmeden önce birkez daha düşünün derim !
    [SIGPIC]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/24/7826.png[/SIGPIC]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bestsi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Davranışlarla lgili yorumları yapabilmek için birde diğer tarafı dinlemek lazım boktan bir paranın bile iki tarafı varken biri hakkında yorum yapmak için tektaraflı duyumu doğru bulmuyorum konuyu acan arkadasa kesinlikle sözüm yok ama sadece diger tarafıda dinleyip yorum yapmak lazım o yuzden sert eleştirmeden önce birkez daha düşünün derim !
    +1907.....

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyi de arabanın ne günahı var burada... Zavallı araba usta sana küsmüş
    Sahibinde değişsede Satılmış Usta tamir etmeyecek seni

Sonuçta ne olursa olsun bu işten ekmek yiyorsan, paranı bu şekilde kazanıyorsan
    eski sahibi de getirse bu arabayı yapacaksın arkadaş. Ben böyle düşünürüm eğer
    bu benim mesleğimse... Tabi kimse bilemez olayın öncesini kan davası mı var ?
    başka bir şey mi ?

erayakar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence para ustayı bozmuş..müşteri veli nimettir ..parasıyla yapıyor esnaflık amme hizmetidir 15 yıldır yapıyorum ..müşteri kovdumu hatırlamıyorum..kovulmazda yakışık almaz ..buyuklerimizden aldımız esnaflık derslerinde boyle bir konu yoktu..

Killah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her insan tamirci olabilir ama esnaf olamaz
    aynen
    Alıntı BarKing Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eski arabacilardan kim kaldi, Vaktinde saatimi satsam vtec aliodum, Simdi satsam sifir iki type r alirim

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her iki taraf da dinlenmeli kesinlikle katılıyorum, ama o açıklamayı dün bana yapmalıydı, yanımda yaso325-Yasin le gitmişim... Yasin kulübümün sevdiğim üyelerindendir, düşünsenize 2 kişi gidilmiş ve de usta 'ben yapmam' diyip arkasını dönüp gidiyor... burda rencide edilen tarafı eğer bir usta düşünmüyorsa ben artık bir şey diyemem...

insanlar gururları için yaşarlar, şimdiye kadar kimse hakkında kötü yorum yapmadım işiyle alakalı, hatta ilk postumda 'kendisine iş yaptırıp memnun olan çok kişi vardır' diye de yazdım... kendisine, kazıkçı, sahtekar, iş bimez vs de yazmadım, fakat benim kendisine gitme sebebim aslen şuydu, aracımın CD leri ve de manuelleri İstanbuldan kendisine yollanmıştı, uzun süredir de hani Satılmış Usta'nın 'ben o adamların işlerini yapmam' dediği kişiler tarafından ve de ne acıdır ki beni Satılmış Ustaya o işini yapmak istemediği kişiler tavsiye etti överek...

burda konuyu açma sebebim aslen kendisine laf etmek vs değil, bu konuyu takip ettiğini biliyorum, yüzüme edemediği açıklamayı en azından burdan yapsın, çünkü bu sitede çok fazla müşterisi var... ben arkadaşımın yanında rencide edildiysem bunun sebebini bana söylemek zorunda...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayıp etmiş nedenebilir ki tok satıcı dedikleri böyle oluyor işte

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Satılmış Ustayla telefonla görüştük, benle dün yapması gereken konuşmayı ne yazık ki şimdi yaptı... bir kişinin işini yapmıyorum demesinin geçerli bir sebebi olmalıdır, dün beni bozarcasına konuşmasının gereği yoktu... kendisine de anlattım, başkalarıyla olan sorunlarını 'X kişinin işini yaparım seninkini yapmam' şeklinde izah edince sorunu benle kişiselleşmiş oldu... beni 2. görüşüdür, benle sorunu olmadığını anlattı ben de bu konuşmayı olduğu gibi sitede yazacağım dedim, ilk cümlemde dediğim gibi iş yaptıranı ve de seveni memnun olanı çoktur... geçerli sebepleri olduğu müddetçe de müşteriyi kabul etmeme hakkı elbette vardır, ona aynen şu cümleyi kullandım 'ticaret yapan biri ancak ticaretin kuralları yerine gelmezse ticaret yapmama hakkına sahiptir'... benle böyle bir olayı olmadığı halde bu muameleyi yapmasının hele ki arkadaşımın yanında beni ne kadar rencide ettiğimi söyledim... yani oraya porschemi götürdüğümde ilgilenecekti maserati gelince neden ilgilenilmedi beni bi kenara çekip anlatması lazım gerektiğini izah etmeye çalıştım...

şimdiye kadar yaptığım işlerde kimseyle bir sıkıntım olmamıştır, kendisinin tutumunu eleştirmek için konuyu açtım, kendisi de bugün beni arayarak hassasiyetini belli etti... bir kırgınlık olmadan sanırım halledeceğiz...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

OmeR-FE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir elin beş parmağı bir değil
    Usta olmanın yanı sıra, müşteri memnuniyeti çok önemli.
    Merdo'm Seni Unutmayacağız...

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok ilginç. Mehmet Taşanyürek'i tanırım, kendisi benim de Alfa 75 Turbo'mun eski sahibidir, neredeyse 3-4 yıldır kendisi ile konuşuyoruz. Bana birçok kez yardımcı oldu.

İşin daha ilginç tarafı 6-7 ay kadar önce kendisine Ankara'da tanıdığı bir servis var mı diye sorduğumda bana direkt olarak BES Servis'i önermişti. Satılmış usta mı dediğimde evet demişti. Satılmış ustayı da birkaç kez gördüm, ne bir ticaretim oldu, ne de merhabam oldu ama ticari olarak yaptığı hareketi doğru bulmuyorum.

Gereksiz bir durum olmuş, ghibli06 hocam aracını sürekli görüyorum, sanıyorum yakın oturuyoruz, İtalyan aracı ile ilgili bir sıkıntın olursa yardımcı olmaktan ve ekipmanlarımı paylaşmaktan zevk duyarım, yardım istersen ö.m at yerer.

ibrahim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=50534

ben burda böle bi konu açmıştım burayada kopyala yapıştır yapa bilirsin burdan arkadaşlar okuya bilir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)