genemi öldürmüşler haberlere filan baktım görmedim ama en kısa sürede yakalanır işallah
Printable View
genemi öldürmüşler haberlere filan baktım görmedim ama en kısa sürede yakalanır işallah
Biri dahamı öldürüldü? Haber kaynağı nedir? Ona göre yarın kardeşimi okula yollamıyacağım.
Valla abi akşam Ekonomi Üniversitesinin arkasındaki yoldan aşağı inerken caminin o taraf çok kalabalıktı. Polisler vardı. Birine sorduk olay ne diye, genç kız öldürülmüş dendi. Dün öldürülmüştü onla ilgili mi dedik, bugün oldu bu olay dediler bize. Eve girdiğimizde de ana caddeye doğru bi ambulans çıktı arkasında bir polisle
Dün ve evelsi gün işlenen cinayetle bi alakası yok demi şimdi bugünkü olayın ? 3 akşam arka arkaya 3 ölümü yani?
valla bağlantılı gözüküyo kardeşim. bu ruh hastası ****** çocuğu her akşam bir kişiyi öldürcekse işimiz var. çarşamba perşembe cuma bizim okulun şenlikleri var, sıkıntı yaratır.
Abi alakası var mı yok mu o kadarını bilmiyorum. Tek bildiğim bi kişinin öldüğü.
izmir gibi bir yerde 3 gece ardarda 3kadın öldürülüyorsa alakası olmaması imkansız
Biliyorum bende eko'da okuyorum çünkü, bu aralar sınavlarım yok diye gitmiyodum, eski öğrenci evimde cinayetlerin olduğu sokağa çok yakın. Alıcam pederin kırığı gidicem yemin ediyorum. Bu nasıl bi polistir. 3 oldu ve arka arkaya 3 gün! Sevilmediğinz kadar varsınız! Helal olsun size. Konuşmuyorum daha da ayarım kaçıcak.
http://www.nethaber.com/Toplum/14326...a-ayni-sekilde
3. olayla ilgili bir haber yok :confused: :confused:
Haber yokta bugün haberlere çıkan görüntüler dün ve evelsi güne ait. İki cinayet yani. Bugün bide sen görmüşsün, birde bana gelen duyumlar vardı. Sen bugun birinin öldüğünden eminsin demi ?
3. cinayette işlenmiş, akşam spor salonunda polisin biri söyledi.
Sorduğum kişi de birinin öldürüldüğünü söyledi. Bu olayla alakalı mı alakasız mı
Eğer yarın da bir cinayet işlenirse burası çok karışır.
ordaki mobese kameraları ile sünnet düğünü çekiolar heralde.
Allah rahmet eylesin bende haberde duydum bugün üzücü :/