bir an aklima gavur izmir lafi geldi. Allah sasirtmasin. izmir iicn komplo olabilirmi diye dusundum bi an ooolesine. umarim en kisa surede hakettigini bulur bu isi yapan pislik.
Printable View
bir an aklima gavur izmir lafi geldi. Allah sasirtmasin. izmir iicn komplo olabilirmi diye dusundum bi an ooolesine. umarim en kisa surede hakettigini bulur bu isi yapan pislik.
Daha fazla birilerinin canı yanmadan yakalansa barii...
umarım bir an önce yakalanır yapan kişi
3 cinayette aynı silahla işlenio.aynı sistem canta ve telefonları alınıo.hiç bi deişiklik yok.bu işin sonu nası gelcek hiç bilmiorum :s
Herif her gün cinayet işlemeye çıkıyor ya, bu nasıl bir psikopatlıktır?
İlk cinayetteki mermi çekirdeği de incelemeden sonra büyük ihtimalle aynı silahtan çıkmış olarak bulunacak, bir seri cinayet vakası ile karşı karşıya olduğumuz kesin artık.
3. ha... yok böyle bir şey yaaa... Bu cidden seri katil yaa.. İş'de bir mola verip bakınayım dedim gerildim.. Allah rahmet eylesin hepsine.. şu katil umarım yakalanır en kısa zamanda.. sabah balçovadan geçtim sanayiye giderken.. ekonomi üni. önünden 2 şerli yunuslar dolanıyor.. tedbir almaya çalışıyorlar fakat.. canlar yanmaya insanların canını almaya devam ediyor bu psikopat... Allah allaahhh... deli oluyorum.. bizimde ablamız annemiz var.. cidden çok sinirlerim bozuldu yaaa...
dün gece ben alsancakta gezerken saat 3 te hzl plakalıyı alfa romeo yu gördüm .hatta hzl
plaka diye hazal falan makara yaptık kendi aramızda .yanına travesti bindi ,gittiler .Şuan şok oldum haberi
görünce .Yanında en son ben travesti gördüm arabaya aldı gitti bi ihtimal travesti olabilir
katil
kesin kafası güzel birisi yoksa bu kadar kısa sürede bu riske girermi :S
http://haber.mynet.com/detay/yasam/i...n-resmi/508326
zanlının robot resmi
forumda kufur yasak ama bunu yapan serefsızı doguranın .....................
ulen nasıl bı hayvan 22 yasındakı kızı arkasından bısey demeden vurabılır?? nasıl bır hastalık bu? bunu yakalayınca napıcaklar??? hapıslemı yetıncek bu mıllet?? sokaklar bombos kaldı..
Arkadaşlar maalesef öldürülenlerden birisi Kütahya'lı az önce cenazesi defnedildi. Aileler perişan İzmir gibi bir yerde böle bişi olması çok düşündürücü :o Allah mekanlarını cennet etsin işallah. Çok iyi bir ailenin aynı zamanda esnafın kızlarıydı :(