son durumu bilen varmı netteki haber sitelerişnde göremedimde ?
Printable View
son durumu bilen varmı netteki haber sitelerişnde göremedimde ?
yazık yazık dıyorum:(:(:(cok uzucu bı durum
allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inş....bende narlıdere tarafındayım gsf de.bizde 4 cinayet işlendi die hbr geldi.bilmiorum ne kadar dogru ama....
bu nasıl bir emniyettir diyeceğim ama bugünkü cinayet başka bir yerde olmuş sokak sokak da asayiş sağlamak zor olur.. Umarım en kısa sürede bulunur bu şerefsizin evladı. olacak iş değil ya..
haydee bu ne yaa manyaın bırı serı katıl gıbı hergun bırınımı öldurcek gerekırse ızmırlıler olarak dökülürüz sokaklara
bu 3. cınayetın gercekcılık payı nedır ?
yaw hiç mi yok sitede balçovadan birileri ? şuraya yazsınlar balçovada arkadaşım dışarı cıkmaya korkar oldu
ben narlıdere tarafındayım malesef :s
haberlerde cıkmadı hıc alt yazıları dahı takıp edıyorum bı 3. cınayet dıe bırsey gecmedı umarım yanlıs haberdır
bnde sürekli bakıyorum ama 3.cinayetle ilgili hiçbir haber yok
Balçova bu aralar hiç tekin değil. sapık herif dolaşıyor elini kolunu sallaya sallaya ve hergün birilerini öldürüyor. Kameralar var çalışmıyor, polis olayı çözmekte ve sapığı bulmakta başarısız. allah sonumuzu hayır etsin. Sokaklarda, özelliklede ıssız sokaklarda dolaşmamak lazım. Mecbur kalınıyorsa cok dikkatli olmak lazım.
bu olayların sadece bayanlarn basına gelmesı daha kotu savunmasız oluyorlar hepımızın kardesi ablası sevgılısı var allah korusun ıns kımsenın bası yanmaz son olur yapılan cınayetler
balçovalaıalrın yerınde olsam tum ızmır yada cevresındekı semtler gece pusuya yatmak lazım
allah rahmet eylesin.. hakkaten beynı ucan bırısı olması lazım bu kadar yapabılmesı ıcın...
umarım en yakın zamanda yakalanır.. yoksa gercekten kotu olucak halk polıse yuklenmeye baslayabılır..
çok sıkıntı verici bir durum Allah rahmet eylesin.. nasıl insanlar içinde yaşıyoruz yaaa... Bu ne rahatlık yaa... Umarım kısa zamanda bulunur eşgal...
allah rahmet eylesın uzucu bır durum
3. cinayet ile ilgili.. travestiyi öldürmüş konakta.
http://www.milliyet.com.tr/izmir-de-...74/default.htm
alla alla dikakt etmek lazım dün balçova tarafı çok sıkıydı otobanda bile baya bi ekip wardı sonu yakındır die düşünüyorum...