uptade ile gelen exe yi kopyalayın bence crack'ten sonra oyunu kapatıp tekrar açınca yeniden güncelleme yapıyor...
Printable View
uptade ile gelen exe yi kopyalayın bence crack'ten sonra oyunu kapatıp tekrar açınca yeniden güncelleme yapıyor...
Patch birtürlü inmiyor bende :S 23 kb inip kalıyor :beuj:
Aracı yıkatmayı denediniz mi hiç :D :D
Car Wash'in boqunu cıkarmıslar 3 adet bikinili hatun yıkadı Skyline2imi :D
benim indirdiğim isonun nfo dosyasında update şeysine firewall'dan izin vermeyin diye yezıyodu bende izin vermedim güncelleme yapmadan devam.
kasmalar geçmişmi güncellemeyle birlikte
deniyelim bakalım bi :)
direksiyon tepkisi hiç hoşuma gitmedi tdu daha iyi gibiydi sanki
Güncelleme ile oyun güzel bi hal alıyor kesinlikle.
Hic kasma kalmadı bende + yagmur fırtına vs var ;)
14mb olan 2. update sürekli tekrarlıyor ama sinir oldum.
Benim cracki atıyorum oyuna giriyorum. Sonra kapatıp oyunu yeniden acınca tekrar update ediyor, tekrar crack atmak gerekiyor. 36mb partta böyle birsey yoktu.
Oyun güzel ama araba sesleri sanki Tdu da daha iyiydi. Araba içerisinden sürüş yaparken daha iyi hissettiriyordu. Bu arada 4 silindir Lotustan neden Ferrari Dyno sesi çıkıyor anlayamadım, cimrilik mi yapmışlar acaba ses konusunda :) Gerçi sırf sesi için başta onu seçtim :D Sistemim ortalama bir sistem olmasına rağmen bende kasma falan yapmadı hiç, 1400x900 medium da oynuyorum. Sistem q6600, hd 3870 ve 3 gb ram. Minimum istediği sistem :)
yağmur yağıyor ama silecek çalışmıyor, camda su kaydırıcı varmış gibi yukarı gidiyo sular :)
Orjinalini alıp online takılmak lazım tadı ozaman çıkar sanki... Gaziantepde orjinal bulmak zor internetten sipariş edicez sanırım. Oyun hakkında hem iyi hem kötü yorumlar var 100tl mi yakmam inşallah :)
Aynen cdkey alacaksın is bitecek :)
Crack de yeni lazım evet, donanımhabere bakıcam cıkmıstır herhalde orda.
orda yok abi ben baktım :D herkez beklemede..en iyi sorunsuz yol orjinal oynamak.
140 küsür sayfalık bir tdu2 konusu var son sayfalarda bahsedilmiş bu güncelleme crack konularından.
bende internet bağlantısı yok dio update programı :D iyiki update etmedi ozaman :D