Artık her hatanın arkasına Türklüğümüze sığınalım yırtalım ne güzel ... devam ne diyim.
Printable View
Artık her hatanın arkasına Türklüğümüze sığınalım yırtalım ne güzel ... devam ne diyim.
Türklüğümüze sığınmakla alakası yok ki bu olayın , burda olağandan farklı birşeyi isteyen Webber orda bulunan görevli değil.
Yangın tüpünden takoz yapılmasını istemek doğal birşey midir ? Gereken yere çekilmiş araç ve bir şekilde zaten inmesi sağlanacak celallenmeye show yapmaya ne gerek var ?
İtfaiye'yi arayıp ekip isteyip , ağaçtan kedi indirtmeye benziyor.
O karmaşada tüp ile birşeyler duyunca doğal olarak açmış herhangi bir yer alev alabilir düşüncesiyle.
Burada yanlışı yapan Webber , olağandan farklı birşey isteyen o davrananda bir suç yok ki.
olayı hala Webber tüp diyorsunuz sorunda bu.Benim demek istediğim dil bakımından yetersiz olan insanlar niye orda ?!
madem eski yazılarını koydun bir önceki sayfada yazdım ama gene yazim.
1. madem adam ingilizcesi anlıyor Webber le konuştuktan sonra onlaylarcasına kafasını sallıyor niye hala ozamn arabayı itmeye çalışıyor ? Webber in ne dediği belli hea olmadı sen ne yapıcağını Webber e söyle oda bilsin ondan sonra it ama niye yapılmıyor ?
2. Avusturalya aksamı değişiktir doğru ama Serhan Acar nasıl yarışlardan sonra Webber in dediklerini tercüme ediyor ? biraz zorlanıyor ama ediyor demekki bilen biri anlıyor ?
3. Biraz RTL e ve Speed TV ye bakın test esnasında gerek sıralama turu veya yarış pilotlarla pist içinde onların kaskları takılı iken konuşuyorlar + diğer pistlerdede aynı durumlar oluyor japonya olsun almanya olsun görevliler aynı ortamlarda pilotlarla gayet iyi anlaşıyor.
senede 1 defa F1 düzenleniyor tüm dünya izliyor ve biz hala ing. bakımından yetersiz insanlarla ordayız bu size gerçekten garip gelmiyormu ? Koskoca TR de adam gibi konuşan pist görevlisi çıkmıyormu ? o pistte ordakilerden çok daha ing konuşabilen ve motorsporlarına alakalı en az 100 kişi bulabilirsin yarısıda bu forumdan çıkar .
Anlamak istemezseniz, benim dediğim doğru derseniz hiç bir kuvvet sizi bu düşüncelerinizden vazgeçiremez..
Tamam siz haklısınız.. Türkiye rezil rüsva oldu.. Rezalet diz boyu.. Ana dili Türkçe olan bir ülkede ingilizce bilmiyorlar adamlar dedirttik kendimize.. Allah belalarını versin o mal değneklerini oraya koyanın.. Dünyaya küçük düştük.. Tüh..
Oldu mu :)
Evet uluslar arası bir organizasyon yapıyorsun ama görevlilerin ingilizce bilmesine gerek yok ne gerek var canım burası Turkiye gelenler öğrensin burda yarışmak istiyorsa dimi ?
Japon ya gidince Japonca konuşuyorlarmış zati , Almanyada almanca filan ...
ciddi şaşkınlık içindeyim Formula 1 dünya şampiyonası düzenleniyor ve ingilizce bilmeyen yada yetersiz olan insanların orda olması normal gözüküyor ?
bu yorumları gördükten sonra pisttekiler hakkında dediklerimi geri aldım gene yangın tüpünü sıkmadılar oda bi başarı tabi görevlerini gayet iyi yapıyorlar .
yazık.
ya nerden biliyoruz adamın ingilizce anlamadığını ? orda okadar ses var gürültü var.
2 önceki mesajım da 3. madde ye bak
tek ses gürültü bizim pistte var zaten diğerlerinde yok ...
Sultanoğlu: ya nerden biliyoruz adamın ingilizce anlamadığını ? orda okadar ses var gürültü var.
biliriz biz herşeyi biliriz :D
ya şu tüpü takoz yaparmısının ingilizcesi nedir ?? daha önceden duyulmuşmudur böle bişey görevliler tarafından ayrıca rezil olduk ya sanırım pöff :(
kodumunun f1 arabasında bı el frenı yokmuymus?
:Dalın sıze yenı bı bakıs acısı...
@Sultanoglu bunu bi önceki sayfada açıklama rağmen gene yazmıştın bende sana
dedim ama galiba anlamadım.Gene alıntı yapmışın
dur biraz daha açıklim sana belki bu sefer anlarsın inanıyorum ben ...
Tunay sorma bro malzemeden çalıyorlar marş motoruda yok :D iyice çirkefleştiler nerde eski F1 araçları :D
I dont know Turkish :P tamam yav Allah!ın weberi için gerilmemize gerek yok :D
bu olaya cok kızıyorum yaa bu turkler nekadar meraklılar baskalrın dilini ögrenmeye uln kardesım bız turkuz burası turkıye onlar heves etsınler bızım dılımızı ögrenmeye alahala
sonrada turkıye hep gerı gıdıyor ee tabı gıder bu mantıkla ılerımı gıdecek sankı
arkadaşlar orda ing bilip bilmemek hiç önemli değil o gürültüden pilotu duymak imkansız orda vücut dili ile anlaşıyorsunuz resmen,siyah t shirtlü yetkili yarış ekibininden,orda olsanız sizde aynı tepkiyi verir ne demek istediğini anlyamazdınız ayrıca bu 2. antreman 2 de yapıldı ve inanın o tulumlar için de orda sıcağın altında durup saatlerce beklemek hiç kolay iş değil ordaki arkadaşlarım hepsi çok ii eğitimlerden geçerek oralara geliyorlar...