User Tag List

Sayfa 4/10 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
182 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: F1 deki Rezil Olduğumuz An

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Artık her hatanın arkasına Türklüğümüze sığınalım yırtalım ne güzel ... devam ne diyim.
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

srdralc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eriador Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Artık her hatanın arkasına Türklüğümüze sığınalım yırtalım ne güzel ... devam ne diyim.
    Türklüğümüze sığınmakla alakası yok ki bu olayın , burda olağandan farklı birşeyi isteyen Webber orda bulunan görevli değil.

Yangın tüpünden takoz yapılmasını istemek doğal birşey midir ? Gereken yere çekilmiş araç ve bir şekilde zaten inmesi sağlanacak celallenmeye show yapmaya ne gerek var ?

İtfaiye'yi arayıp ekip isteyip , ağaçtan kedi indirtmeye benziyor.
    O karmaşada tüp ile birşeyler duyunca doğal olarak açmış herhangi bir yer alev alabilir düşüncesiyle.

Burada yanlışı yapan Webber , olağandan farklı birşey isteyen o davrananda bir suç yok ki.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olayı hala Webber tüp diyorsunuz sorunda bu.Benim demek istediğim dil bakımından yetersiz olan insanlar niye orda ?!
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olayı hala Webber tüp diyorsunuz sorunda bu.Benim demek istediğim dil bakımından yetersiz olan insanlar niye orda ?!
    Alıntı efe-E Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Videoda sonradan görülen Siyah tshirtlü adam Adnan Moral'dır, yıllardır bir çok yarışta yarışma direktörlüğü, yarışmacılarla ilişkiler sorumluluğu dahil birçok pozisyonda görev almıştır ama burada problem neydi onu çözemedim bende.
    Yıllardır bu organizasyonda yer alan birinin dil bilmemesi kulağa çok garip ve itici geliyor.

Görevliler doğru olan yere çekmek, Webber ise bir an önce durdurup inmek istedi sorun bu sadece.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aşağıdaki sebepler etkili.. ingilizce bilip bilmediğini bilemezsin oradaki insanların.. ayrıca ingilizce bilmeyen birisi öyle adamın üzerine eğilip ne diyor diye dinlemek istemez.

Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o kaskın içinde, pistteki o gürültünün içinde o kadar rahat duyulabileceğini mi sanıyorsunuz arkadaşlar.

kaskın içinden konuşmaya çalışan birisi ile konuştunuz mu hiç? üstelik bunların kaskın altında kafalarına giydikleri bir zıbıttırı da var. duyulmaması mümkün.

üzerine o pist inanılmaz gürültülü..

f1 pistinde o kadar mal kişinin bir arada olduğuna inanmıyorum ben.

Alıntı XSi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mark webber çok mu anlaşılır şekilde ingilizce konuşur bu da işin diğer tarafı..

Avustralya aksanıda ilginçtir, ağzını yaya yaya konuşurlar, İngilizcesine güvenen, ordakileri suçlayan arkadaşlara duyurulur..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    madem eski yazılarını koydun bir önceki sayfada yazdım ama gene yazim.

1. madem adam ingilizcesi anlıyor Webber le konuştuktan sonra onlaylarcasına kafasını sallıyor niye hala ozamn arabayı itmeye çalışıyor ? Webber in ne dediği belli hea olmadı sen ne yapıcağını Webber e söyle oda bilsin ondan sonra it ama niye yapılmıyor ?

2. Avusturalya aksamı değişiktir doğru ama Serhan Acar nasıl yarışlardan sonra Webber in dediklerini tercüme ediyor ? biraz zorlanıyor ama ediyor demekki bilen biri anlıyor ?

3. Biraz RTL e ve Speed TV ye bakın test esnasında gerek sıralama turu veya yarış pilotlarla pist içinde onların kaskları takılı iken konuşuyorlar + diğer pistlerdede aynı durumlar oluyor japonya olsun almanya olsun görevliler aynı ortamlarda pilotlarla gayet iyi anlaşıyor.

senede 1 defa F1 düzenleniyor tüm dünya izliyor ve biz hala ing. bakımından yetersiz insanlarla ordayız bu size gerçekten garip gelmiyormu ? Koskoca TR de adam gibi konuşan pist görevlisi çıkmıyormu ? o pistte ordakilerden çok daha ing konuşabilen ve motorsporlarına alakalı en az 100 kişi bulabilirsin yarısıda bu forumdan çıkar .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anlamak istemezseniz, benim dediğim doğru derseniz hiç bir kuvvet sizi bu düşüncelerinizden vazgeçiremez..

Tamam siz haklısınız.. Türkiye rezil rüsva oldu.. Rezalet diz boyu.. Ana dili Türkçe olan bir ülkede ingilizce bilmiyorlar adamlar dedirttik kendimize.. Allah belalarını versin o mal değneklerini oraya koyanın.. Dünyaya küçük düştük.. Tüh..

Oldu mu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anlamak istemezseniz, benim dediğim doğru derseniz hiç bir kuvvet sizi bu düşüncelerinizden vazgeçiremez..

Tamam siz haklısınız.. Türkiye rezil rüsva oldu.. Rezalet diz boyu.. Ana dili Türkçe olan bir ülkede ingilizce bilmiyorlar adamlar dedirttik kendimize.. Allah belalarını versin o mal değneklerini oraya koyanın.. Dünyaya küçük düştük.. Tüh..

Oldu mu
    Vallahi aynı şeyleri yazmak geldi içimden katılıyorum sonuna kadar , kusura bakmayın bu aymazlıktan vazgeçmeliyiz hatta bundan sonra hiçbir organizasyon düzenlemememiz gerek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet uluslar arası bir organizasyon yapıyorsun ama görevlilerin ingilizce bilmesine gerek yok ne gerek var canım burası Turkiye gelenler öğrensin burda yarışmak istiyorsa dimi ?

Japon ya gidince Japonca konuşuyorlarmış zati , Almanyada almanca filan ...

ciddi şaşkınlık içindeyim Formula 1 dünya şampiyonası düzenleniyor ve ingilizce bilmeyen yada yetersiz olan insanların orda olması normal gözüküyor ?

bu yorumları gördükten sonra pisttekiler hakkında dediklerimi geri aldım gene yangın tüpünü sıkmadılar oda bi başarı tabi görevlerini gayet iyi yapıyorlar .

yazık.

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya nerden biliyoruz adamın ingilizce anlamadığını ? orda okadar ses var gürültü var.
    74 model sehpa...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 önceki mesajım da 3. madde ye bak
    tek ses gürültü bizim pistte var zaten diğerlerinde yok ...

orhansah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sultanoğlu: ya nerden biliyoruz adamın ingilizce anlamadığını ? orda okadar ses var gürültü var.

biliriz biz herşeyi biliriz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya şu tüpü takoz yaparmısının ingilizcesi nedir ?? daha önceden duyulmuşmudur böle bişey görevliler tarafından ayrıca rezil olduk ya sanırım pöff
    74 model sehpa...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orhansah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sultanoğlu: Ya nerden biliyoruz adamın ingilizce anlamadığını ? Orda okadar ses var gürültü var.

Biliriz biz herşeyi biliriz :d
    adamsınn !!!
    74 model sehpa...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kodumunun f1 arabasında bı el frenı yokmuymus?

alın sıze yenı bı bakıs acısı...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Sultanoglu bunu bi önceki sayfada açıklama rağmen gene yazmıştın bende sana

2 önceki mesajım da 3. madde ye bak
    tek ses gürültü bizim pistte var zaten diğerlerinde yok ...
    dedim ama galiba anlamadım.Gene alıntı yapmışın

dur biraz daha açıklim sana belki bu sefer anlarsın inanıyorum ben ...

...

3. Biraz RTL e ve Speed TV ye bakın test esnasında gerek sıralama turu veya yarış pilotlarla pist içinde onların kaskları takılı iken konuşuyorlar + diğer pistlerdede aynı durumlar oluyor japonya olsun almanya olsun görevliler aynı ortamlarda pilotlarla gayet iyi anlaşıyor.

...
    Tunay sorma bro malzemeden çalıyorlar marş motoruda yok iyice çirkefleştiler nerde eski F1 araçları

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I dont know Turkish :P tamam yav Allah!ın weberi için gerilmemize gerek yok
    74 model sehpa...

vtecburhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu olaya cok kızıyorum yaa bu turkler nekadar meraklılar baskalrın dilini ögrenmeye uln kardesım bız turkuz burası turkıye onlar heves etsınler bızım dılımızı ögrenmeye alahala
    sonrada turkıye hep gerı gıdıyor ee tabı gıder bu mantıkla ılerımı gıdecek sankı
    Ek b16 swap
    Ek 1.8 strokır
    Ek 1.9 strokır
    Ek b20 n/a
    Ep3 type-R STOCH...

FRG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar orda ing bilip bilmemek hiç önemli değil o gürültüden pilotu duymak imkansız orda vücut dili ile anlaşıyorsunuz resmen,siyah t shirtlü yetkili yarış ekibininden,orda olsanız sizde aynı tepkiyi verir ne demek istediğini anlyamazdınız ayrıca bu 2. antreman 2 de yapıldı ve inanın o tulumlar için de orda sıcağın altında durup saatlerce beklemek hiç kolay iş değil ordaki arkadaşlarım hepsi çok ii eğitimlerden geçerek oralara geliyorlar...
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)