Corsa model aracı bugun Maltepe AutoKing e götürdük hem boş hemde bize uyan tarih olarak 10 Ağustos'a tarih aldık.Sağ-Sol çamurluklarda ve kapılarda bazı işlemler var çizikler göcükler vs. vs. bari bu işlemlerden sonra ziebart'a sokalım dedik kasko koç allianz oldugu için %30 luk bi indirim söz konusuydu araç içi kirliydi tavan döşemeler filan 140 TL gibi rakam verdiler okeyleştik formları filan doldurduk. Sonra müşteri temsilcisi araç içini bakayım eğer çok kirliyse indirimden yararlanamazsınız dedi bizimle birlikde araca doğru ilerlemeye başladıbizde dalga geçiyor sanıyoruz kapıyı açtık hoop kız araç içine baktı bu çok kirli indirimden yararlanamazsınız dedi hop haşırdattı bize
biz şakamı ciddimi diye sorduk doğal olarak, kız harbi ciddi
ortam biraz gerildi kağıt ı yırttım önüne bıraktım eyvallah diyip gittim. Şimdi araç içi bakımı önemli değil onu heryerde yaptırırızda, bizim için önemli olan sağ-sol çamurluk ve çizikleri düzeltmek istiyoruz. Kasko koç allianz, kaskoyu bozdurmadan bu işlemleri sanayi yada yetkili servisde yaptırma şansımız varmı ? nasıl bir yol izlememiz gerekir, yoksa auto king sigorta şirketleri ile büyük anlaşmaları var o yüzden kasko bozulmadan yapıyorlar mı diceksiniz vs vs. + olarak AutoKing dışında böyle hizmet veren firmalar varmı? çamurluk ve çizikler o kadar miğde bulandırı değil ama kasko bozulmadan bu tip hizmetlerden yararlanabiliyorsak yaptıralım gitsin. Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Teşekkür ederim..
![]()