User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
73 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Auto King Sorunsalı

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation Auto King Sorunsalı

Corsa model aracı bugun Maltepe AutoKing e götürdük hem boş hemde bize uyan tarih olarak 10 Ağustos'a tarih aldık.Sağ-Sol çamurluklarda ve kapılarda bazı işlemler var çizikler göcükler vs. vs. bari bu işlemlerden sonra ziebart'a sokalım dedik kasko koç allianz oldugu için %30 luk bi indirim söz konusuydu araç içi kirliydi tavan döşemeler filan 140 TL gibi rakam verdiler okeyleştik formları filan doldurduk. Sonra müşteri temsilcisi araç içini bakayım eğer çok kirliyse indirimden yararlanamazsınız dedi bizimle birlikde araca doğru ilerlemeye başladı bizde dalga geçiyor sanıyoruz kapıyı açtık hoop kız araç içine baktı bu çok kirli indirimden yararlanamazsınız dedi hop haşırdattı bize biz şakamı ciddimi diye sorduk doğal olarak, kız harbi ciddi ortam biraz gerildi kağıt ı yırttım önüne bıraktım eyvallah diyip gittim. Şimdi araç içi bakımı önemli değil onu heryerde yaptırırızda, bizim için önemli olan sağ-sol çamurluk ve çizikleri düzeltmek istiyoruz. Kasko koç allianz, kaskoyu bozdurmadan bu işlemleri sanayi yada yetkili servisde yaptırma şansımız varmı ? nasıl bir yol izlememiz gerekir, yoksa auto king sigorta şirketleri ile büyük anlaşmaları var o yüzden kasko bozulmadan yapıyorlar mı diceksiniz vs vs. + olarak AutoKing dışında böyle hizmet veren firmalar varmı? çamurluk ve çizikler o kadar miğde bulandırı değil ama kasko bozulmadan bu tip hizmetlerden yararlanabiliyorsak yaptıralım gitsin. Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Teşekkür ederim..
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bnm bildiğim bozmadan autoking harici biyerde yaptıramazsanız göki öle herkese atar gider yapmıcan arabanın işinide yaptıramazsın hahaha

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alalala böyle saçmalıkmı var ya işleri arabayı temizlemek değilmi ? işleri arabayı temizlemek değilmi ?

gambit49 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kasko policesinde yazar baska anlasmali yer varsa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bnm bildiğim bozmadan autoking harici biyerde yaptıramazsanız göki öle herkese atar gider yapmıcan arabanın işinide yaptıramazsın hahaha
    hatun çok iyiydi kanka makara sarıyor sandım ama oda illetyus çıktı bastım paparayı

Alıntı 307xsi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    niye içine bakıyo alcakmı bu arabayı alalala böyle saçmalıkmı var ya işleri arabayı temizlemek değilmi ?
    çok saçma bişeydi harbide ve araç içi harbi kirlide değildi, benim araç içini görse nederdi Allah bilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

çok saçma bişeydi harbide ve araç içi harbi kirlide değildi, benim araç içini görse nederdi Allah bilir.
    yemedi demekki temizlemek hauahha

Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kingdeki abla temizletmeye yememiş çamur yapmış besbelli

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şikayet var sitesine yazmalısın bu olayı göki neye göre karar vermiş kirli temiz ya kızın gözü bozuksa
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Otto Zenith diye bir firma a var bu tr göçükleri çizikleri filan yapıyorlar diye biliyorum...

ayrıca yetkili opel servisinin Allianz ile anlaşması varsa beyanatla yapılabilir..fakat kasko delinir denemeyin

Rapor tutturursanız polise gece çizmişler diye anlaşmalı servise belli bir hasara kadar eksper gelmez kasko olduğu için ( her sigorta şirketinin prosedürü farklı araştırmak gerek )
    raporla hangi anlaşmalı servise gidersen git bozulmaz kasko..

kv661 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koç Allianz ise kolay gelsin en son olaydan sonra ben sie çektim axa'da kafam rahat
    Kula bela gelmez hak yazmayınca
    Hak bela yazmaz kul azmayınca

Gokhan43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Off topic olacak ama komple Meguiar's uygulamadan çıkan araca ve üzerinde orjinal boya olup herhangi bir boya uygulaması görmeyen bir araç için komple boyalı muamelesi yaptığından beri Auto King'e karşı bi antipatim var
    EMC

Görkem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    autoking üstüne para verse arabamı onlara yaptırmam zaten en azından ankara için durum böle ,,,,

bence çok bi kayıp olmamış sizin için ,,,iyi bile yapmışsınız içinizden geçen gibi davranarak .........

batucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyan ile sadece bir taraf yapılabilir kasko bozulmadan...

auto kingte 30 cm e kadar olan 4 çiziği yaptırma şansınız var... bence başka bir autoking şubesinde işinizi yaptırın... diğer tarafıda şikayet ederseniz tavan olayınıda aynı paradan yapacak şekilde sizi bir şubeye aktarırlar...

306gti
    Misafir
    valla kaskodan temizlikten anlamam ama tas izlerini kapi gocuklerini boyamadan yapan bi usta tanidigim var.benim arabam kaskolu cebimden yaptirdim gocukleri duzeltti boyamadan.arabam boyasizdi.boyali arabalari yapmiyo zaten olmuyomus.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    goki uzak kaçıcak ama ikitelli autoking arkadasım 2 kere gitti cizikleri vs cok güzel yaptılar orayı dene bide
    1881 - 193

ramo35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimde sorum olucak benimde kasko koç allianz aracımda daha önceden sadece tek parça lokal boya var serviste kaydı öle şimdi benimde sağ arka kapımda 30 cm kadar tırnak gircek kadar çizik var onunla aynı yerde ufak tefek tırnak girmeyecek kadar çizikler var ayrıca aynı yerde bozuk para kadar içeri göçük var ufak bombe şeklinde bunları auto king te kasko bozulmadan yaptırmak mümkünmü? auto king olarak maslak sanayidekine götürmeyi düşünüyorum çok ayrıntılı oldu glb

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarın sabah ilk işim genel müdürlüğü aramak olucak, ben en çok kıza tutuldum zaten dalga geçer gibi çok kirli dedi, sana ne lan kirliyse kirli, ilk başta böle bişey dese hiç sorun etmem. zaten ben dışarda yaptırmakdan yanaydım iç bakımını, şimdi başka subede denicem şansımı artık. ama ben kendi ustamda kaskom bozulmadan yararlanabilceğim şekil olsa çok iyi olur onun bi yolu yokmu acaba.

bana arabayı çiz filan demeyin haram çıkar o biyerden

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kıza uyuz oldum bak sanki kendi temizliyor

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla çok enteresan bır durum fakat bı benzerı dün benımde basıma geldi, bknz:
    Benimde arka tampona otoparkta hafiften sürtmüşler boya koruma pasta cila ile geçecek yüzeysel çizikler fakat tamponun 1 tırnağı kırık ve tampon oradan yarım cm kadar salıyor kendını.
    Kaskoma sordum mını onarım paketı var mı benım dedım var dedı pekı nereye yaptıracağız dedım axa'nın mını onarımda autokıng-eysa honda servısı-ada honda ozel servısı vs ıle anlasması yokmus. Mını onarım ıcın benı suzuki servısı veya opel servısıne yolladılar(2010 honda cıvıc'ı).. Bende ne yapacagımı bılmıyorum suan araç mını onarım degılde normal kaskodan yapılacak olsa sorun yok ıstedıgım yerde yaptırabılıyorum fakat 2 dezavantajı var exper beklemek zorundayız ve kaskom delınıyor..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)