ya buna ne dıceksınız kaportacımında basını yaktım
bmw orjınde normal ama sonradan M yaptım ben on tamponu kırdık kaskodan yaptırcaz sıstem orjın verıyo 800 E mu ne M orjın baya pahalı dedımkı bakın orjınalı verceksınız 800 E ben yan sanayı M alım 500 E sızde kar edın bende ısımı gorım.eksper ok dedı kaportacı aldı fıyatlandırdı verdı sıgortaya sen sıgorta o fıyatlardan kesıntı yap ıskonto fılan bıseyler kaportacı cepten verdı bırde ahahhaadam daha benı gordunmu ne sen gel ne ıs getır dıyo
bızde var bısey
![]()
mustu 2 vakası![]()
Ben de bugunlerde magnex egsoz yüzünden kestigim egsozu bir sekilde orjinal sıfırla degistirme planları yapıyorum![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
150ye sonaxda temizliyor içini, dangalaklara bak kirliymiş
biz geçen groupamada kasko yaptırdık, hasar aracın kasko bedelinin %5ini geçmiyorsa kasko bozulmuyor. nerde yaptırırsan yaptır
bugün aracımı auto kinge teslim ettim, çok ilgilendiler, tek bi çıta boyatmak için gittiğim halde her yerini tek tek incelediler gelmişken başka bişey varsa yapılsın diye (bu arada çok temizmiş öyle dediler) sonra sordum bunlar tramere hasar oalrak geçermi diye. kesinlikle öyle bişey olamazmış, sonuçta siz hasarlı olduğu adına birşey doldurmuyorsunuz dediler. falan filan, ilgi alaka mükkemmeldi, akşama gidip alıcam, inşalah sonuçta mükemmel olcak
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)