Kesinlikle ayran,yoğurt işe yarıyor.
sarımsaklı yoğurt yiyin üstünede ayran için biraz daha etkili olur..birde bunu kafanıza takmayın taktıkça uyuyamazsınız rahat olun biraz herşeyin başı sağlık..geçmiş olsun.
bu arada enzo kardesim telefon varsa kapat buda uykunu getirebilir ve herşeyden kurtulmus olursun![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
kafan da milyon tane dert varsa uyuyamazsın,uyusan da bişey anlamazsın uyku kaliten düşük olur...ben de günlerce uyumadığım zamanlarımı biliyorum...ayran-yoğurt vesaire denemeiğim hiçbirşey kalmıyordu...kafa rahat olunca mışıl mışıl mode on...
akşam yatmadan evvel 1 kase yoğurda 1 2 diş sarmısak ince ince kıyarak ekleyin. karıştırın. yiyin.
sarmısağın tansiyon düzenleyici etkisi ve yoğurttaki laktik asit uyumanızı kolaylaştırır
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
Allah Acil şifalar versin kardeş herkez hemen hemen bütün yolları demiş zatende benimde önerim kafanı rahat tut stress atacilceğin aktiviteler yap bişelerle uğraş yani canının sıkılmıyacağı şeyler yap tekrardan Allah yardımcın olsun
bendede aynı sorun vardı annem atarax diye hap verdi nasıl uyuduğumu bende bilmiorum ama doktora danışmakta tabiki yarar var ...
Bir çok hastanenin uyuma bozukluklarının tedavi edildiği uyku kilinikleri var orada yatırdıkları süre içierisinde devamlı kontrol ve takipte oluyorsunuz.
bende de uyku problemi var
sanki uykuya yattığım zaman çok kötü şeyler olacakmış gibi oluyor içimi sıkıntı alıyor uyku gözümden aksada uyumak istemiyorum
tansiyonunuz olabilir özellikle baş ağrısı we kulak çınlaması çeken arkadaşlarda yada panik atak başlangıcı
ilk başta bi genel cerraha gözükmekte fayda war nefes alma problemleri alerjik astımda bu tip sorunlara yol açabilir
daha sonra iyi bi psikoloğa gitmekte fayda war onun tawsiyesiyle psikeatır (nası yazılıo bulamadım) a baş wurabilirsin ilaç tedawisi için o snin problemine göre göre ya sakinleştirici yada tedawi amaçlı bi ilaç yazıcaktır
yada sağlık problemin yoksa 1 kadeh wiski 2 duble rakı belki sorununu çzüp sni rahatlatabilir son dönemlerde kafana fazla takıyosan bazı şeyleri
yada düzenli spor hayatnını nispeten düzene sokucaktır
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
okul vs varsa ders çalışmayı denebir öğrenci için en iyi uyku ilacıdır ders çalışmak
![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
bende de uyku problemi var....
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)