User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
92 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: uyku problemi

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı enz0 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler konu biraz değişik boyutlara sarıyor güzel düşünelim güzel olsun. lütfen
    bana diyorsan abi tekrar konu açmimde yazdım. Dalga geçiyorum sanma sakın üstad.
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

enz0
    Misafir
    Alıntı ÇALIŞKAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben 2 yıldır kullanıyorum hemde günde 3 defa 2 kez ewlenip boşandgm için sorun çok heralde denizli de gitmedgm doktor kalmadı en son geçen ay istanbul a geldim memory hastanesi ne gidyorum ALLAH hepimizin yardımcısı olsun geçmiş olsun arkadaşım
    sorunlar psikolojik genelde inş herkez istediği gibi düzelir birde ben kulak burun boğaza gidicem boğazda ağrı burun tıkanıklığı var onada göriniyim düzelir inşallah.

ÇALIŞKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sorunlar psikolojik genelde inş herkez istediği gibi düzelir birde ben kulak burun boğaza gidicem boğazda ağrı burun tıkanıklığı var onada göriniyim düzelir inşallah.
    inşallah kardeşim ALLAH her hastalıgın şifasını werr aramak lazım şifayı tekrr geçmiş olsun

JenGoO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senin derdin stres arkadaşım, çevrenden uzaklaş herşeyi bi köşeye bırak ve tatil yap; 1 hafta düzenli yuzme ve yediğini içtiğini düzene koymaya çalış sevdiğin ve yapmak istediğin herşeyi yap "sorgulamadan kendini".. Sağlık= spor ve bedensel rahatlık...
    US Performance

enz0
    Misafir
    Alıntı JenGoO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin derdin stres arkadaşım, çevrenden uzaklaş herşeyi bi köşeye bırak ve tatil yap; 1 hafta düzenli yuzme ve yediğini içtiğini düzene koymaya çalış sevdiğin ve yapmak istediğin herşeyi yap "sorgulamadan kendini".. Sağlık= spor ve bedensel rahatlık...
    allahın izni ile ağustosda ramazana kadar tatil yapacağım ***** mütehaitlik meslek olarak çok streesli bu işin içinde olanlar beni daha iyi anlıyacaklarını umuyorum inşallah her şey düzelecek.

H22Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle burda çözüm araman yanlış tıp bu konuya rahatlıkla çözüm bulabilir bulamazsada alternatif tıbba yönelmede olabilir bizim sana vericeğimiz bilgiler yada tavsiyeler senin bu durumunu dahada tetikleyebilir şöyle ki: şuanki durumun dahiliye hariciye yada psikiyatr bölümlerinden hangisini içerdiğini bilmiyoruz eğer ki şuanki durumun iş aşk maddiyat maneviyat vs den dolayı ise psikiyatr a başvurman gerekli onlarda sana uyku veya mutluluk hormonu sağlıyacak ilaçlar veya geçmişinle alakalı bir sıkıntı ise ikili conversation (sohbet) tavsiye edebilirler ,eğer ki şuanki durumunu oluşturan durum dahili yada hariciye ile ilgili ise sana misal kulak burun boğaz problemi ise burunda et varsa misal yada solunum sorunları varsa ki bunlar diğer arkadaşların dediği gibi uykusuzluğa yol açan etkenlerden ameliyat önerebilir aynlıyacağın senin doktor kontrolünde şuanki durumuna sebep olan sıkıntıyı çözmeden burdan yardım istemen sana sadece negatif etki yaratır çünkü insanlar sana yardımcı olmak için akıllarına gelen her yöntemi söyleyebilir ben mesela derin uyku çekmek için geç saat yemek yerim bu kendine yapabileceğin en kötü şeylerden biri çünkü metabolizma saat 8 itibari ile sindirimi yavaşlatıyor ayrıca yemek yiyerek yatmak reflü (mide kapakçığının istemdışı açık kalması) hastalığına yol açıyor...demek istediğimi anlatabildim mi?.. eğer ki doktor biz sana çare bulamıyoruz alternatif tıp (koca karı ilacı) kullan derse ki demez çünkü o iş kurşun dökmeye kadar gider ki sonsuz bir yoldur çareden çaresizliğe sürükler o zaman birşeyler söyleyebiliriz bizde yapacak birşey kalmıyor çünkü...
    ..::PASSATURBO1::..

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.eczanemizde.com/pinfo.asp?pid=1427

uyku sorunu ceken arkadasim kullanmisti, doktora danisip deneyebilirsin
    Experience is what you get when you don't get what you want.

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne durumda oldugun belli olmadigi icin ilac tavsiye etmek yanlis olur .
    Doktorun ne oneriyorsa onu kullan.

Benim tavsiyelerim;
    -Yatmadan once agır spor yap , vucudun iyce yorulsun
    -Yatmadan once loş ışıkta kitap okumayı dene.
    -Kafanda stres vs. varsa uyurken dusunmemeye calis.
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

enz0
    Misafir
    Alıntı cem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne durumda oldugun belli olmadigi icin ilac tavsiye etmek yanlis olur .
    Doktorun ne oneriyorsa onu kullan.

Benim tavsiyelerim;
    -Yatmadan once agır spor yap , vucudun iyce yorulsun
    -Yatmadan once loş ışıkta kitap okumayı dene.
    -Kafanda stres vs. varsa uyurken dusunmemeye calis.
    spor yarından itibaren ufak ufak başlıyacağım allahın izni ile

bakalım salı günüde uzman doktordan randevu aldım kulak burun boğaz için son olarak onlada görüşeyim vucudumdaki hastalık geçtiğindede bu problem devam ederse psikolojik destek şart.

herşey için teşekkür ederim allah sizlerden razı olsun inşallah

fa'R'uk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    koca karı ilacı sayılırmı bilmem reyhan çayı al aktardan demle iç strese birebirdir
    ilaç dersende cipram al yarım yut uykun düzeldiğinde ilacı bırak çayı istediğin zaman içebilirsin

fa'R'uk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı uykusuzluk sorununu yaşadığım için ilaç ismi verdim yanlış anlaşılma olmasın

pureal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun..... doktor en son uyku hapı verir en nihayetinde...benim migren haplarımda uyku yapıyor hem öyle böyle değil.....hafta içi toplam günde 5 saat uyuyorum...hafta sonları toplam günde 7 saat uyuyorrum ilaç aldım mı 3 saat ekliyor(frenliyorum) rutinin üzerinde

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    burunda kemik, genizde et v.s. varsa bunlarda tetikler ve aşırı bi yorgunluğun oluyorsa normalden fazla buda yol açar ara ara bende oldugu gibi
    edit: gökinin dediğini yazıcakdm kiloda varsa artış v.s. buda fena etkiler tecrübeyle sabittir
    130 dum, 114e düştüm 1.5 ay aöncesine kadar, şuan 119-120 seyrediyorum. geniz etinden bi 7 yaşında bi 15 yaşında ameliyat oldum aldırdım hatta 7 yaşında bademciklerimde alınmıştı. bi süre önce gereksiz bi check up tan geçmiştim o zamanda doktorla muhabbeti geçti geniz etinin bi problemim yoktu. fakat kilo problem tabiki
    amam uyanamama çok farklı bir durum tamamen deliksiz uyuyorum nadiren benim kediler uykumun arasına dalarlar ama nadiren. yorgunluk had safhada 5-6 kişilik çalışıyorum ama daha öncedende böle bir durum yoktu 3-4 saat bile uyusam zımba gibi kalkardım. yaşlanıyruz herhalde

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alkolle aram kötü demişsin dememiş olsaydın 2 bira çak öyle uyumayı dene diyecektim. Çok işe yarıyor.

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu büyük şehirler bitiriyor adamı haftada 6 gün ve her gün 11 saat çalışıyorum. hesapta masa başıymış gibi görünen işimde sürekli fiziksel güç gerektiriyor. misal kiralamadan 30-40 araba gelir. hava sıcak soğuk fark etmez bi arabada 11 parça var aç kapa bak motor şanzuman yok servis kayıtları evrakları diz düzenle yap bitir aaaa akşam olmuş. daha mideye bbi lokma girmemiş 1 bardak çay bile içmemişsin. ne o 26 senelik kurumsal bir firmada 2.EL SATIŞ SORUMLUSU titri ile çalışıyorum. kesinlikle çok düzensiz yiyorum ve bazen yiyemiyorum bile keza bugünde öyleydi. kafam dolu bişekilde evime geliyorum amam yemek-tv-pc-yatak gibi sıralamayı bile max yrım saat yapabliyorum. yani dinlenmeye vakit yok. bi pazar günüm var ondada kafayı yiyorum kendimemi vakit ayırayım uyuyayımmı, evemi bakayım çıldırıyorum o günümde p.ç oluyo

Psiyatr a gitmek istiyorum ona bile zamanım yok lanet olsun yaa robot gibiyim.

deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    saat 10 gıbı 2 tane ayran patlat ben bır kac gundur oyle yapıyorum dırek sızıyorum : = )
    bırde sıcak ortamda yatma bır vantrator fılan ac serın yerde yat

enz0
    Misafir
    Alıntı deniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saat 10 gıbı 2 tane ayran patlat ben bır kac gundur oyle yapıyorum dırek sızıyorum : = )
    bırde sıcak ortamda yatma bır vantrator fılan ac serın yerde yat
    ayranmı sütmü? =)

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayran ayran çocukmusun sütle ne işin var ha aslan sütü var o ayrı ondan da içmiyorum diyosun
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayranmı sütmü? =)
    ayran : ) dene : )
    süt eskıdı artık

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)