İngilizce seviyen iyi değilse sabancıyı tavsiye etmiyorum.1 sene hazırlık sonunda basit ingilizceyle başlayanlar kesinlikle fakülteye geçemiyor ve yarım dönem ila 1 sene daha ingilizce eğitim görmek zorunda kalıyorsun..
Ayrıca mühendislik hedeflerin varsa sabancı ve koçta seni çoook zorlu bir maraton bekliyor

Ama şunu şöyliym bu okulları sırf etiket değil her açıdan diğer özel ünilerle mukayese etmek oldukça zor..Prof kalitesi olarak ITU,Boğaziçi ve abd'den bir çok seçkin hoca düzgün çalışma ortamı buldukları için sabancıyı tercih ediyorlar desem yeterli olacaktır sanırım

Ayrıca ekonomi demişlerde bahçeşehir 22 bin lira iken sabancı 25 bin liraydı fiyat farkı yokki..
Son olarakta evet kampüse tem gişelerden 30 km tutuyor ama yeditepeye giden komşum arabasına yer bulup kampüse girene kadar ben derse girmiş oluyorum zaten

her hangi bir trafik par sorunu söz konusu değil bu yüzden git-gel vakit değil sadece nakit kaybına yol açıyor

) Bence istanbul içinde olan bir çok kampüsten çok daha kolay ve hızlı ulaşıma sahip,itü/yıldız hepsi şehir içi ama arabayı koycak paralı otopark köprü trafiği ve yol trafiği derken çok daha uzun sürelerde gidiliyor toplu taşıma şart..
Kampüs durumuna gelecek olursakta,yeditepenin 4 katı kadar büyük kampüse sahibiz ama öğrenci sayımız 19 bin değil 2800'lerde..Ve her sene kontenjan artışı söz konusu değil.