User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
70 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Üniversite seçimi(yardımcı olursanız makbul geçer)

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kuzenim koç bilg. müh. okuyor oldukça kasıyor okul ama fazlasıyla güzel

sabahcı uniyede arkadaşlarımın yanına çok gidip geldim ben orayı eğitim tarzını vs daha çok beğeniyorum

ilk olarak fakulteyi seçip okuyucağın bolume sonradan karar vermek bence çok daha iyi

ama bence ilk olarak okuyucağın bolume karar verip hangi üniversitelerin bu bolumleri daha başarılı onlara bakarak tercih yapmalısın diye düşünüyorum

ayrıca bilgi üniversitesinde bazı yaşadığım şeylerden dolayı kesinlikle tavsiye etmiyorum.

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

oxygen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeditepe'yi ele direk arda

koç ve sabancı ikiside güzel tercih ama zorlar

Uluslararası ticaret ve lojistik güzel tercih
    Neden elensin yeditepe ?

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neden elensin yeditepe ?
    abim 7tepe mezunu.

abimden,arkadaşlarından ve kendi çevremden duyduğum gördüğüm bu.

eğitiminden memnun olan kimse görmedim , ortamı güzel ama

sabancı ve koç seçme şansı var bide , o yüzden ele dedim

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sabanci aralarinda en fazla kasman gereken diye dusunuyorum.kampusude baya sehir disi,ama soylediklerinin hepsi iyi uniler.bilginin ve yeditepenin hazirligi cok zor.Kocun kampusude cok guzel ama onun kampusde baya issiz, kampus ici bana *****i geldi.ama yurtlari falan cok guzel.egitimi belli zaten hocalarin cogu ortak hepsi dolaniyor birkac taneside bizim okulda.hocalar iyi yani.

DIP NOT: Ozel universiteye girmesi kolay cikmasi zor .tecrube konusuyor puanin tutuyorsa devlete git,tutmuyorsada rahat gecerim diye bir fikir bulunmasin aklinda.

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı redbaron Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sabanci aralarinda en fazla kasman gereken diye dusunuyorum.kampusude baya sehir disi,ama soylediklerinin hepsi iyi uniler.bilginin ve yeditepenin hazirligi cok zor.

DIP NOT: Ozel universiteye girmesi kolay cikmasi zor .tecrube konusuyor puanin tutuyorsa devlete git,tutmuyorsada rahat gecerim diye bir fikir bulunmasin aklinda.
    Duyduğum kadarıyla Yeditepe'de sadece proficiency ile geçiliyor hazırlık

Bizde toefl'ı geçtikten sonra eğer comm derslerinden (101 ve 102) ortalama C altı gelirse 2. sınıfın sonunda bir de paşa paşa proficiency e giriyorsun mesela.

Hem toefl hem proficiency yani.

Bilgi'yi bilmiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abim 7tepe mezunu.

abimden,arkadaşlarından ve kendi çevremden duyduğum gördüğüm bu.

eğitiminden memnun olan kimse görmedim , ortamı güzel ama
    Hukuk,biogenetik,lojistik,tiyatyo bir iki bölüm daha var,bu bahsettiğim bölümlerde en iyilerden diyebilirim.Bence eğitim almak isteyen ve hocalarıyla ikili ilişkilerini iyi kuranlar için gerçekten çok faydalı bir üniversite,eğitim kadrosuda oldukça kalitelidir ama her öğrenciye ilk başta aynı muameleyi yaptıkları için birazda öğrenciden kaynaklanan bir sorun eğitimden memnun kalmamak.Yanlış anlaşılma olmasın lafım abine yönelik değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bizde toefl'ı geçtikten sonra eğer comm derslerinden (101 ve 102) ortalama C altı gelirse 2. sınıfın sonunda bir de paşa paşa proficiency e giriyorsun mesela.

Bilgi'yi bilmiyorum.
    yeditepeninde kur sistemi var ama hangi seviyede geciliyor onu bilmiyorum,ama zorluguyla baya unlu istanbulda hazirligi en zor ilk ikiye girer yeditepeyle, bilgi.

said_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla yeditepe hakkında bende hiç iyi şeyler duymuyorum pek tavsiye etmiyolar

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı redbaron Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sabanci aralarinda en fazla kasman gereken diye dusunuyorum.kampusude baya sehir disi,ama soylediklerinin hepsi iyi uniler.bilginin ve yeditepenin hazirligi cok zor.Kocun kampusude cok guzel ama onun kampusde baya issiz, kampus ici bana *****i geldi.ama yurtlari falan cok guzel.egitimi belli zaten hocalarin cogu ortak hepsi dolaniyor birkac taneside bizim okulda.hocalar iyi yani.

benmi öküzüm ama bilmiyorum aynı dersi 3. kez alıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bilgi'yi bilmiyorum.
    Prof'lada geçebiliyorsun,toefl'lada geçebiliyorsun ama gerçekten zordur hazırlığı 3 kurdan oluşuyor C B A yapman lazım kurları,6 dönem hakkın var eğer veremessen 3 kuru son şans olarak prof sınıfı açılıyor o sınıfta prof sınavına hazırlanıyorsun.

gambit49 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim okulda mezun olabilmek icin son ingilizce dersinde ibtden 100 toefl (pbt:600) istiyodu. gecen aya kadar duzenleme geldi allahtan sınır 79 a dustu
    edit: son ing dersi ing 202

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hukuk,biogenetik,lojistik,tiyatyo bir iki bölüm daha var,bu bahsettiğim bölümlerde en iyilerden diyebilirim.Bence eğitim almak isteyen ve hocalarıyla ikili ilişkilerini iyi kuranlar için gerçekten çok faydalı bir üniversite,eğitim kadrosuda oldukça kalitelidir ama her öğrenciye ilk başta aynı muameleyi yaptıkları için birazda öğrenciden kaynaklanan bir sorun eğitimden memnun kalmamak.Yanlış anlaşılma olmasın lafım abine yönelik değil.
    yok yok yanlış anlıcak bir durum yok , bende gördüklerimi duyduklarımı söyledim sadece.

YEY® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İngilizce seviyen iyi değilse sabancıyı tavsiye etmiyorum.1 sene hazırlık sonunda basit ingilizceyle başlayanlar kesinlikle fakülteye geçemiyor ve yarım dönem ila 1 sene daha ingilizce eğitim görmek zorunda kalıyorsun..

Ayrıca mühendislik hedeflerin varsa sabancı ve koçta seni çoook zorlu bir maraton bekliyor Ama şunu şöyliym bu okulları sırf etiket değil her açıdan diğer özel ünilerle mukayese etmek oldukça zor..Prof kalitesi olarak ITU,Boğaziçi ve abd'den bir çok seçkin hoca düzgün çalışma ortamı buldukları için sabancıyı tercih ediyorlar desem yeterli olacaktır sanırım Ayrıca ekonomi demişlerde bahçeşehir 22 bin lira iken sabancı 25 bin liraydı fiyat farkı yokki..

Son olarakta evet kampüse tem gişelerden 30 km tutuyor ama yeditepeye giden komşum arabasına yer bulup kampüse girene kadar ben derse girmiş oluyorum zaten her hangi bir trafik par sorunu söz konusu değil bu yüzden git-gel vakit değil sadece nakit kaybına yol açıyor ) Bence istanbul içinde olan bir çok kampüsten çok daha kolay ve hızlı ulaşıma sahip,itü/yıldız hepsi şehir içi ama arabayı koycak paralı otopark köprü trafiği ve yol trafiği derken çok daha uzun sürelerde gidiliyor toplu taşıma şart..

Kampüs durumuna gelecek olursakta,yeditepenin 4 katı kadar büyük kampüse sahibiz ama öğrenci sayımız 19 bin değil 2800'lerde..Ve her sene kontenjan artışı söz konusu değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragstar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benmi öküzüm ama bilmiyorum aynı dersi 3. kez alıyorum
    yok haci cok normal bizim okul icin 3.ten az alana supersonik yada torpilli gozuyle bakiyorum bazi dersler icin ,normalsin yani sorun yok 6-7ler var gormussundur

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YEY® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İngilizce seviyen iyi değilse sabancıyı tavsiye etmiyorum.1 sene hazırlık sonunda basit ingilizceyle başlayanlar kesinlikle fakülteye geçemiyor ve yarım dönem ila 1 sene daha ingilizce eğitim görmek zorunda kalıyorsun..

Ayrıca mühendislik hedeflerin varsa sabancı ve koçta seni çoook zorlu bir maraton bekliyor Ama şunu şöyliym bu okullar sırf etiket değil her açıdan diğer özel ünilerle mukayese etmek oldukça zor..Ayrıca ekonomi demişlerde bahçeşehir 22 bin lira iken sabancı 25 bin liraydı fiyat farkı yokki..

Son olarakta evet kampüse tem gişelerde 30 km tutuyor ama yeditepeye giden komşum arabasına yer bulup kampüse girene kadar ben derse girmiş oluyorum zaten her hangi bir trafik par sorunu söz konusu değil bu yüzden git-gel vakit değil sadece nakit kaybına yol açıyor ) Bence istanbul içinde olan bir çok kampüsten çok daha kolay ve hızlı ulaşıma sahip,itü/yıldız hepsi şehir içi ama arabayı koycak paralı otopark köprü trafiği ve yol trafiği derken çok daha uzun sürelerde gidiliyor toplu taşıma şart..
    Güzel noktalara değinmişsin

Benim hazırlıkta 1.5 sene sürdü, Koç ve Sabancı'nın hazırlığında mutlaka demirbaş olunuyor.

Yol konusuna gelirsek her gün kozyatağından - rumeli fenerine gidiyorum yaklaşık 90-100 km g.tüm çatlıyor

Sabancının o yönü iyi, otobandasın sürekli yol belki daha uzun ama daha çabuk varılıyor.

Ben önce köprü geçiyorum geçebilirsem, sonra maslaktan geçmeye çabalayıp, sarıyerde yolda yürüyen insanlardan yol alabilirsem yukarı çıkıp, rumeli feneri yoluna girmeye çalışıyorum. Tabi sarıyerden yukarı çıkarken tek şerit git gel olduğu için yolda inekler-atlar-sığırlar, bilimum 10 kmh ile ilerleyen kamyonlar mevcut. Sürekli bir gerginlik modundasınız trafikte.

Bir de bu yolun dönüşünün olduığunu hesaba katınca özellikle her gün sinir harbi geçiriyorsunuz.

Para konusuna hiç girmiyorum, koç bu konuda efsanedir

_Burak_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    7ders kalmış devren biyoloji var acil satılık
    fiyatta anlaşırız gel seneye bitir rahat rahat
    Burak ÇAPKAN
    Volkswagen Ticari Araç Satış

gambit49 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burak1818 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    7ders kalmış devren biyoloji var acil satılık
    fiyatta anlaşırız gel seneye bitir rahat rahat
    takas dusunur musun ? elektrik elektronik. muh ile

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buraya gel yavru kuş
    Kafayı yicem valla.
    Alıntı littlevo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ingilizcen yeterli düzeydeyse Koç iyi bir tercih
    Toefl şırıngayla kan alıyor valla
    İngilizcem idare eder, ablamda orda. Toefl için, ÖSS de o kadar ter dökmedi.
    Alıntı EKEray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arda üniv bitince iş probleminide tech çözsün olmadı düğününüde tech yapsın bu ne lan
    Abi napiyim etrafımda büyük insan yokki pek
    yeditepe'yi ele direk arda

koç ve sabancı ikiside güzel tercih ama zorlar

Uluslararası ticaret ve lojistik güzel tercih
    Abi işte tek derdim meslek ya. Sonradan pişman olmamak.

Alıntı YEY® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ayrıca mühendislik hedeflerin varsa sabancı ve koçta seni çoook zorlu bir maraton bekliyor Ama şunu şöyliym bu okulları sırf etiket değil her açıdan diğer özel ünilerle mukayese etmek oldukça zor..Prof kalitesi olarak ITU,Boğaziçi ve abd'den bir çok seçkin hoca düzgün çalışma ortamı buldukları için sabancıyı tercih ediyorlar desem yeterli olacaktır sanırım Ayrıca ekonomi demişlerde bahçeşehir 22 bin lira iken sabancı 25 bin liraydı fiyat farkı yokki..

Son olarakta evet kampüse tem gişelerden 30 km tutuyor ama yeditepeye giden komşum arabasına yer bulup kampüse girene kadar ben derse girmiş oluyorum zaten her hangi bir trafik par sorunu söz konusu değil bu yüzden git-gel vakit değil sadece nakit kaybına yol açıyor ) Bence istanbul içinde olan bir çok kampüsten çok daha kolay ve hızlı ulaşıma sahip,itü/yıldız hepsi şehir içi ama arabayı koycak paralı otopark köprü trafiği ve yol trafiği derken çok daha uzun sürelerde gidiliyor toplu taşıma şart..

Kampüs durumuna gelecek olursakta,yeditepenin 4 katı kadar büyük kampüse sahibiz ama öğrenci sayımız 19 bin değil 2800'lerde..Ve her sene kontenjan artışı söz konusu değil.
    Abi İngilizcem idare eder, 1. sınıftan beri görüyorum hani artık iyi. İşte Sabancının da avantajı o, ortak ders alıp sonrada istediğin bölümü okuma ama ben kendimi o kadar kasar mıyım onu hiç bilemiyorum işte. Mecbur kalmadıkta sıkan birisi değilim ama, etiket işte Sabancı-Koç. Epey kararsız kaldım... Ayrıca yol problem değil, Sabancıya yakın oturuyorum, Dou bilir.
    Güzel noktalara değinmişsin

Benim hazırlıkta 1.5 sene sürdü, Koç ve Sabancı'nın hazırlığında mutlaka demirbaş olunuyor.

Yol konusuna gelirsek her gün kozyatağından - rumeli fenerine gidiyorum yaklaşık 90-100 km g.tüm çatlıyor

Sabancının o yönü iyi, otobandasın sürekli yol belki daha uzun ama daha çabuk varılıyor.

Ben önce köprü geçiyorum geçebilirsem, sonra maslaktan geçmeye çabalayıp, sarıyerde yolda yürüyen insanlardan yol alabilirsem yukarı çıkıp, rumeli feneri yoluna girmeye çalışıyorum. Tabi sarıyerden yukarı çıkarken tek şerit git gel olduğu için yolda inekler-atlar-sığırlar, bilimum 10 kmh ile ilerleyen kamyonlar mevcut. Sürekli bir gerginlik modundasınız trafikte.

Bir de bu yolun dönüşünün olduığunu hesaba katınca özellikle her gün sinir harbi geçiriyorsunuz.

Para konusuna hiç girmiyorum, koç bu konuda efsanedir
    Sabancı bana yakın bilirsin...
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

_Burak_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gambit49 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    takas dusunur musun ? elektrik elektronik. muh ile
    yok okul öncesi yada sınıf öğretmenliği ile takas düşünüyorum sağolun
    kaval fülüt v.s
    yağ satarım bal satarım style
    bu modeller çok yakıyor çükü seninkide benimkide
    Burak ÇAPKAN
    Volkswagen Ticari Araç Satış

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)