User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
70 sonuçtan 58 ile 70 arası

Konu: Üniversite seçimi(yardımcı olursanız makbul geçer)

said_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilişim sistemleri bölümü hakkında bilgi sahibi olan varmı acaba internette okudum ama pek bişi anlamadım

arfy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hazırlığı takılmadan çok şükür geçtim bu senede fakültedeydim ... her ne kadar yeditepe nin adı çıkmış gibi gözükmüş olsada (söylendi biliyorum) eğitmenlerin hepsi dallarında uzman akademisyenler .. kesinlikle uzman isimler .. gelip görmeni tavyesiye ederim ..

ReßeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lojistigi sec tabii ki. TR'deki universiteler ne durumdadir bilmedigim icin bir isim veremiyorum. Kolay gelsin, isin zor.
    ///Mürüvvette endaze olmaz.

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı said_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bilişim sistemleri bölümü hakkında bilgi sahibi olan varmı acaba internette okudum ama pek bişi anlamadım
    "geleceğin mesleği" denecek bölümlerden, tam olarak bir bilgisayar mühendisi gibi durmadan algoritmik şeyler öğrenmezsin, ama yine programlar web tasarım gibi dersler alırsın. ama bir mühendis gibi ağır matematik ve fizik dersleri almazsın. iyi bir bölüm zaten ticari bilimlerin dallarından birisi, o fakültede eğer bilgisayar programlama tasarım merakın varsa alınabilecek gelecek vaadeden ve iş imkanı en çok olan meslek herhalde odur...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TheAce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    "geleceğin mesleği" denecek bölümlerden, tam olarak bir bilgisayar mühendisi gibi durmadan algoritmik şeyler öğrenmezsin, ama yine programlar web tasarım gibi dersler alırsın. ama bir mühendis gibi ağır matematik ve fizik dersleri almazsın. iyi bir bölüm zaten ticari bilimlerin dallarından birisi, o fakültede eğer bilgisayar programlama tasarım merakın varsa alınabilecek gelecek vaadeden ve iş imkanı en çok olan meslek herhalde odur...
    teknik lise bilgisayar bölümünden mezunu yazılımdan biraz biraz anlıyorum bilgisayar haricinde ne gibi yönleri var sadece mühendisliğin hafifletilmiş versiyonumu birde ne gibi yerlerde iş bulunuyo bunları tam öğrenemedim banka felan dediler

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı said_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teknik lise bilgisayar bölümünden mezunu yazılımdan biraz biraz anlıyorum bilgisayar haricinde ne gibi yönleri var sadece mühendisliğin hafifletilmiş versiyonumu birde ne gibi yerlerde iş bulunuyo bunları tam öğrenemedim banka felan dediler
    bankadan çok networking, web tasarım, hosting vs. işi yapan firmalarda daha rahat iş bulabilirsin, bankada veznede değil ama bankanın veri akış departmanları yada benzer bölümlere girersin...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hmm anladım teşekkürederim

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aklım daha bi Lojistiğe kaydı. Bir tek Sabancının kampüsünü görmedim aralarından, onuda gidip görmeyi düşünüyorum..
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Üniversite seçicek arkadaşlara tavsiye Kadir has yazmayın böyle birşey olamaz yaz en ucuz vakıf ünilerden birisiydi bu sene fakülte fiyatlarını 20 bin tl ye çıkarmışlar nereden baksanız 2-2.5 bin tl zam gelmiş soygun resmen ya iliğimizi kemiğimizi kuruttular..Az da olsa bursum var o da olmasa yandık..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ardacım, 1 sene Lojistik sektöründe çalıştım, o zamanlar Ekonomi eğitimi alıyordum. Okulunu okumasan bile girişkenliğin ve zekanla, dil dökme kabiliyetinle lojistiğin kralı olursun, sana bu kadar söyliyim. Ben senin yerinde olsam, Sabancı ' da Ekonomi okurum, Lojistik masterımı yaparım, sonra hangi firmayı istersem oraya girerim Sen istersen "temizlikçilik" mezunu ol, okulun adı "Sabancı"ysa, önüne 1000 tane kapı açılır demedi deme. Benimde keşke şu anda okuduğum bölüm Sabancı ' da olsa da üçüne beşine bakmadan orada okusam...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe-E Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ardacım, 1 sene Lojistik sektöründe çalıştım, o zamanlar Ekonomi eğitimi alıyordum. Okulunu okumasan bile girişkenliğin ve zekanla, dil dökme kabiliyetinle lojistiğin kralı olursun, sana bu kadar söyliyim. Ben senin yerinde olsam, Sabancı ' da Ekonomi okurum, Lojistik masterımı yaparım, sonra hangi firmayı istersem oraya girerim Sen istersen "temizlikçilik" mezunu ol, okulun adı "Sabancı"ysa, önüne 1000 tane kapı açılır demedi deme. Benimde keşke şu anda okuduğum bölüm Sabancı ' da olsa da üçüne beşine bakmadan orada okusam...
    İşte o etiketin derdindeyim, ama diyorlar ki okula sadece ilk işe girerken önemli, gerisinde kendini göstermeye çalışacaksın diyorlar, doğruda. Hayatımda bu kadar kararsız kaldığımı hatırlamıyorum ya.
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    önemli olan ilk işi bulabilmek zaten yeğen :P

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi konuştum araba konusundada çıtırdan yan çiziyolar, hangisine gidersen git aynı arabayı alcaz diye ama alcakları araba ne orası muamma

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)