bilişim sistemleri bölümü hakkında bilgi sahibi olan varmı acaba internette okudum ama pek bişi anlamadım
bilişim sistemleri bölümü hakkında bilgi sahibi olan varmı acaba internette okudum ama pek bişi anlamadım
hazırlığı takılmadan çok şükür geçtim bu senede fakültedeydim ... her ne kadar yeditepe nin adı çıkmış gibi gözükmüş olsada (söylendi biliyorum) eğitmenlerin hepsi dallarında uzman akademisyenler .. kesinlikle uzman isimler .. gelip görmeni tavyesiye ederim ..
Lojistigi sec tabii ki. TR'deki universiteler ne durumdadir bilmedigim icin bir isim veremiyorum. Kolay gelsin, isin zor.
///Mürüvvette endaze olmaz.
"geleceğin mesleği" denecek bölümlerden, tam olarak bir bilgisayar mühendisi gibi durmadan algoritmik şeyler öğrenmezsin, ama yine programlar web tasarım gibi dersler alırsın. ama bir mühendis gibi ağır matematik ve fizik dersleri almazsın. iyi bir bölüm zaten ticari bilimlerin dallarından birisi, o fakültede eğer bilgisayar programlama tasarım merakın varsa alınabilecek gelecek vaadeden ve iş imkanı en çok olan meslek herhalde odur...
Üniversite seçicek arkadaşlara tavsiye Kadir has yazmayın böyle birşey olamaz yaz en ucuz vakıf ünilerden birisiydi bu sene fakülte fiyatlarını 20 bin tl ye çıkarmışlar nereden baksanız 2-2.5 bin tl zam gelmiş soygun resmen ya iliğimizi kemiğimizi kuruttular..Az da olsa bursum var o da olmasa yandık..
Ardacım, 1 sene Lojistik sektöründe çalıştım, o zamanlar Ekonomi eğitimi alıyordum. Okulunu okumasan bile girişkenliğin ve zekanla, dil dökme kabiliyetinle lojistiğin kralı olursun, sana bu kadar söyliyim. Ben senin yerinde olsam, Sabancı ' da Ekonomi okurum, Lojistik masterımı yaparım, sonra hangi firmayı istersem oraya girerimSen istersen "temizlikçilik" mezunu ol, okulun adı "Sabancı"ysa, önüne 1000 tane kapı açılır demedi deme. Benimde keşke şu anda okuduğum bölüm Sabancı ' da olsa da üçüne beşine bakmadan orada okusam...
önemli olan ilk işi bulabilmek zaten yeğen:P
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)