User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
70 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Üniversite seçimi(yardımcı olursanız makbul geçer)

gambit49 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burak1818 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok okul öncesi yada sınıf öğretmenliği ile takas düşünüyorum sağolun
    kaval fülüt v.s
    yağ satarım bal satarım style
    bu modeller çok yakıyor çükü seninkide benimkide
    kendime hic bugunlerde ettigim kadar kufur etmedim

_Burak_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gambit49 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kendime hic bugunlerde ettigim kadar kufur etmedim
    ben her gün küfrediyorum , lanet olsun başladığım bu güne hastalık sahibi oldum
    latinlerin filmleri hariç güzel bir şeyi yok , her şey latince
    Burak ÇAPKAN
    Volkswagen Ticari Araç Satış

YEY® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bölüm seçemediysen sabancıya girdikten sonra 1 sene ortak ders görüceksin zaten vaktin olacak,2.seneye başlarken fakülteni seçmek zorundasın ama..En azından hani 2.sıfta mühendislik fakültesiyle ekonomi fakültesinin dersleri %80 farklı.

ramo35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğer ortam aramıyorsan sadece eğitim istiyorsan istanbul ticaret hocalardan çok memnunum zaten eğitim kadrosuna bakarsan anlarsın üsküdar kampüs öle süper değil ama 1-2 seneye küçükyalı ya taşınıcak okul(arap saçına döndü) dediğim gibi eğitimi çok iyi bizdede toefl vardı ama geçen sene kalktı toefl sistemi ne yazıkki ben kurtulamadım ama verdim çok şükür sitesine gir okulun öğrenim kadrosuna bir bak derim ayrıca okul fiyat olarakta uygun

MRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben okan mezunuyum okanı hiç katma bile

Aps - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Doğrudur,benim kız arkadaşım koçtaydı ben yanlış anlamış ya da yanlış hatırlıyor olabilirim..
    Ama kampüs olarak mükemmel bir okul,sunduğu imkanlar çok iyi..Az girmedim araba bagajlarında Koç'a

Geçen Batı Kampüsünde dışardan gelen bir arkadaşımı okul öğrencisi diye sokmaya çalıştık başka birinin numarasını adını söyledik
    1.de yedilerde
    2.de farkettiler bilgisayardan bi baktılar alakası yok kapı dışarı ettiler çocuğu bide tutanak tuttular da bişey olmaz herhalde
    Ana Kampüsü bilmiyorum da hazırlık kampüsünde denetimler biraz sıkı adamların canları sıkılıyor sanırım

Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben önce köprü geçiyorum geçebilirsem, sonra maslaktan geçmeye çabalayıp, sarıyerde yolda yürüyen insanlardan yol alabilirsem yukarı çıkıp, rumeli feneri yoluna girmeye çalışıyorum. Tabi sarıyerden yukarı çıkarken tek şerit git gel olduğu için yolda inekler-atlar-sığırlar, bilimum 10 kmh ile ilerleyen kamyonlar mevcut. Sürekli bir gerginlik modundasınız trafikte.
    5 dk önce geldim tek şerit olduğu için karşıdan gelen aracı bekledim baktım bir çift göz yerden de biraz yüksek-inekle karşı karşıya gelmişim ama eleman tınmadı bile hahah

GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sabancıda koçta iyi üniversiteler kampüsleri falan gayet güzel ikisindede okuyan arkadaşlarım oldu hepsi memnundular iş olanağı olarak biraz senin elinde birazda torpil gerek kendini geliştirebilirsen iyi firmalara kapak atabilirsin torpil varsa daha rahat kapak atarsın
    Stock

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeditepe üni. eğitim olarak çok disiplinlidir göz açtırtmaz adama ama mezun olunca ortalama devlet üniversitesinden mezunmuşun gibi muamele görürsün. Sabancıyıda yeditepeyide bahçeşehiride ele derim. koç alanında istanbuldaki en iyi özel üniversite mezunları diğerine oranla çok daha rahat iş buluyorlar. he dediğin bölümlerde amacın çok yukarsı ise ileride seve seve yükseklisans yapmak zorunda kalacaksın orası ayrı tercihimi koçtan yana kullanırdım senin yerinde olsam, kendim yeditepeliyim

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunca zamandır istediğim bölüm Yeditepe ve Okanda var. Lojistik, önününde açık olduğunu düşünüyorlar, iş imkanı fazla. Sabancı ve Koçta etiket üniversite sonuçta ama herkesin okuduğu bir bölüm okuyacağım ordada. Çok karıştı kafam...
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

YEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    slm lar...
    İstediğin bölümler gayat iş olanağı yuksek ama bence koç'a gitmen hem çevre açısından hende kariyer açısından ileride önünü açacaktır ama yeditepede iyidir...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Üniversite sınavında bu kadar stres yapmamıştım.
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Boost Up Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunca zamandır istediğim bölüm Yeditepe ve Okanda var. Lojistik, önününde açık olduğunu düşünüyorlar, iş imkanı fazla. Sabancı ve Koçta etiket üniversite sonuçta ama herkesin okuduğu bir bölüm okuyacağım ordada. Çok karıştı kafam...
    istediğin bölüm, zaten saydığın diğer bölümlerin türevi. ve ben sana şunu söyliyim hiçbir işede ileride yaramayacak eğer yurtdışında çalışmayacaksan. Türkiye'nin en köklü kurumları bile iş alımında yüzeysel davranıyor, sadece istediğin bölüm diye adından ötürü seçme bir bölümü... çünkü sonradan yüksek lisansla işi kıvırırsın ne istiyorsan... malesef burası Türkiye yapacak bişey yok bu konuda, şimdi çok heyecanlısın okul seçiminde ama ileride çokta bi işe yaramyacağını anlayacaksın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Master olacak yurtdışında, yoksa ne anlamı varki okuduğumun... Ama şuan için kararsızım. Birazda araba için düşünüyorum. Yeditepenin yıllığı, Koçun yıllığının %60 ı kadar az. Belki daha da fazla. O da ufak bi etken ama, hala kararsızım:

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    para sıkıntısı yoksa koça git, eğer ingilizce konusunda isteksizsen yeditepenin hazırlığı sana sıkıntı yaratabilir onuda söylemeden geçmek olmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TheAce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    para sıkıntısı yoksa koça git, eğer ingilizce konusunda isteksizsen yeditepenin hazırlığı sana sıkıntı yaratabilir onuda söylemeden geçmek olmaz
    Zaten İstekten geçicem, 1. sınıftan beride İngilizce görüyorum. Yeter diye düşünüyorum ama. Para sıkıntısı yok ama Koç a gidersem isteklerim ertelenecek biraz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Boost Up Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zaten İstekten geçicem, 1. sınıftan beride İngilizce görüyorum. Yeter diye düşünüyorum ama. Para sıkıntısı yok ama Koç a gidersem isteklerim ertelenecek biraz
    e istekten gideceksen sıkıtnı yok o zaman, yeditepeye git ordan ettiğin karla başka şeyler mezun oluncada masterında sıkıntı yaşamazsın en azından ailene karşı

YEY® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yalnız Koç'un öğrenci profilinin sabancıya kıyasla yeditepeye daha yakın olduğunuda söylemeliyim.Çünkü bir sürü düşük puanlı bölümü var ve ilk tercihlerde tüm bölümleri dolduran özel üniler arasında yer almıyor.En azından otoparklarına bakınca bile farkı anlarsınız Birde bir çok özel üniye girmiş çıkmış biri olarak yeditepede üni. havası olmadığını düşünüyorum.Aşırı kalabalık ve düzensiz bir üni.Öğrenci kalitesininde yerlerde olması kalitesinin önündeki en büyük engel..(tabiki burslular vs. var ama yinede sabancı koça burslu ilk 1000'den giriyor ordan bakmak lazım)..

kado - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik'te okuyorum düşündüğün bölüme yakın bir bölümde , lojistik okursan geleceğin rahat iş bulma problemin olmaz
    ‎kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YEY® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yalnız Koç'un öğrenci profilinin sabancıya kıyasla yeditepeye daha yakın olduğunuda söylemeliyim.Çünkü bir sürü düşük puanlı bölümü var ve ilk tercihlerde tüm bölümleri dolduran özel üniler arasında yer almıyor.En azından otoparklarına bakınca bile farkı anlarsınız Birde bir çok özel üniye girmiş çıkmış biri olarak yeditepede üni. havası olmadığını düşünüyorum.Aşırı kalabalık ve düzensiz bir üni.Öğrenci kalitesininde yerlerde olması kalitesinin önündeki en büyük engel..(tabiki burslular vs. var ama yinede sabancı koça burslu ilk 1000'den giriyor ordan bakmak lazım)..
    seni birgün mühendislik fakültesinde görmek istedim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)