Bölüm seçemediysen sabancıya girdikten sonra 1 sene ortak ders görüceksin zaten vaktin olacak,2.seneye başlarken fakülteni seçmek zorundasın ama..En azından hani 2.sıfta mühendislik fakültesiyle ekonomi fakültesinin dersleri %80 farklı.
eğer ortam aramıyorsan sadece eğitim istiyorsan istanbul ticaret hocalardan çok memnunum zaten eğitim kadrosuna bakarsan anlarsın üsküdar kampüs öle süper değil ama 1-2 seneye küçükyalı ya taşınıcak okul(arap saçına döndü) dediğim gibi eğitimi çok iyi bizdede toefl vardı ama geçen sene kalktı toefl sistemi ne yazıkki ben kurtulamadım ama verdim çok şükür
sitesine gir okulun öğrenim kadrosuna bir bak derim ayrıca okul fiyat olarakta uygun
ben okan mezunuyum okanı hiç katma bile![]()
Geçen Batı Kampüsünde dışardan gelen bir arkadaşımı okul öğrencisi diye sokmaya çalıştık başka birinin numarasını adını söyledik
1.de yedilerde
2.de farkettiler bilgisayardan bi baktılar alakası yokkapı dışarı ettiler çocuğu bide tutanak tuttular da bişey olmaz herhalde
Ana Kampüsü bilmiyorum da hazırlık kampüsünde denetimler biraz sıkı adamların canları sıkılıyor sanırım
5 dk önce geldim tek şerit olduğu için karşıdan gelen aracı bekledim baktım bir çift göz yerden de biraz yüksek-inekle karşı karşıya gelmişim ama eleman tınmadı bile hahah
sabancıda koçta iyi üniversiteler kampüsleri falan gayet güzel ikisindede okuyan arkadaşlarım oldu hepsi memnundular iş olanağı olarak biraz senin elinde birazda torpil gerek kendini geliştirebilirsen iyi firmalara kapak atabilirsin torpil varsa daha rahat kapak atarsın
Stock
yeditepe üni. eğitim olarak çok disiplinlidir göz açtırtmaz adama ama mezun olunca ortalama devlet üniversitesinden mezunmuşun gibi muamele görürsün. Sabancıyıda yeditepeyide bahçeşehiride ele derim. koç alanında istanbuldaki en iyi özel üniversite mezunları diğerine oranla çok daha rahat iş buluyorlar. he dediğin bölümlerde amacın çok yukarsı ise ileride seve seve yükseklisans yapmak zorunda kalacaksın orası ayrıtercihimi koçtan yana kullanırdım senin yerinde olsam, kendim yeditepeliyim
![]()
slm lar...
İstediğin bölümler gayat iş olanağı yuksek ama bence koç'a gitmen hem çevre açısından hende kariyer açısından ileride önünü açacaktır ama yeditepede iyidir...
istediğin bölüm, zaten saydığın diğer bölümlerin türevi. ve ben sana şunu söyliyim hiçbir işede ileride yaramayacak eğer yurtdışında çalışmayacaksan. Türkiye'nin en köklü kurumları bile iş alımında yüzeysel davranıyor, sadece istediğin bölüm diye adından ötürü seçme bir bölümü... çünkü sonradan yüksek lisansla işi kıvırırsın ne istiyorsan... malesef burası Türkiye yapacak bişey yok bu konuda, şimdi çok heyecanlısın okul seçiminde ama ileride çokta bi işe yaramyacağını anlayacaksın![]()
para sıkıntısı yoksa koça git, eğer ingilizce konusunda isteksizsen yeditepenin hazırlığı sana sıkıntı yaratabilir onuda söylemeden geçmek olmaz![]()
Yalnız Koç'un öğrenci profilinin sabancıya kıyasla yeditepeye daha yakın olduğunuda söylemeliyim.Çünkü bir sürü düşük puanlı bölümü var ve ilk tercihlerde tüm bölümleri dolduran özel üniler arasında yer almıyor.En azından otoparklarına bakınca bile farkı anlarsınızBirde bir çok özel üniye girmiş çıkmış biri olarak yeditepede üni. havası olmadığını düşünüyorum.Aşırı kalabalık ve düzensiz bir üni.Öğrenci kalitesininde yerlerde olması kalitesinin önündeki en büyük engel..(tabiki burslular vs. var ama yinede sabancı koça burslu ilk 1000'den giriyor ordan bakmak lazım)..
İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik'te okuyorum düşündüğün bölüme yakın bir bölümde , lojistik okursan geleceğin rahat iş bulma problemin olmaz
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)