uzun yol falan yapiyosun secerken koltuklarini karsilastir, bazisi tabure gibi bacaklarin disarda kaliyor
uzun yol falan yapiyosun secerken koltuklarini karsilastir, bazisi tabure gibi bacaklarin disarda kaliyor
Experience is what you get when you don't get what you want.
su partikul filtresi 100binde bitip fiyat olarakta abuk subuk fiyat cıkarılan parca degilmi eger o ise dikkat etmek lazım faturası saglamdı. ki dizelle 100bin km yapmak kısa süre alıyo.
2008 CDTI 90lık sahibiyiz.
Parça fiyatları gerçekten pahalı.
İlk Bakım 500 tl idi.
Yakıt olarak sümbülden çok yakıyo.
#eksikpazar
yetkili servis bakim fiyatlari kol gibi zaten o kisma ben hic bulasmiyorumozel serviste 200 liraya 60bin bakimi tamam
benim yakit tuketimi sakin kullansam da gazlasam da hep 6.5 sehir icindeuzun yolda 140 sabit 6 litre, daha altini bilmiyorum cok test etmedim..
ecoflex olması normal cdti dan daha mı farklı kılıyor?
BMP
ama dip gaz kullanma sakın500 600 700 gidio
tabi yazılımlı ise
1 depo ile ben karma kullanımda 870 km yaptm.
artı olarak 215 45 17 lastiklerim
"Wagen"thusiast
yazilim var ama yazilimdan sonra da tuketim degismedigi icin onu belirtmeden yazdim
benim 6.5 litre surekli kisa mesafe, dur-kalkla degil, otoyol kullanimi varken de degismiyor, istanbul'da da eskisehir'de de degismedi hic
en en cok yaktiginda 6.5 ortalamayla 450km gittigim yakitla 410km gidiyor.. daha fazla yakmadi hic.. 7.1 falan ediyor o da
nasıl dizelmiş abicim bu ya... yağmurdan kaçarken doluya tutulmayalım.. Sümbül mü alsam acaba![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)