User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
71 sonuçtan 58 ile 71 arası

Konu: corsa ecoflex cdti hakkında

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Livestrong Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizdeki araçların fabrika verisi zaten 5.9 hani 6.5 yakması gayet normal benim kullanımımla 180 205 bin arası gidip geliyor ne altına indim ne üstüne çıktım 1 depo ile 800km üstüne dahada çıkamadım hertürlü az yakıyor daha nasıl olması gerekiyoduki bu değerlerin ? 45 litre depo..
    49 litre aldım ben 2 gün önce

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aslında 2.el az kullanılmış bir Megane 3 105hp DCi da olabilir ama 2.el fiyatları nerdeyse sıfır fiyatı gibi..
    105 lik Meg2 Sedan ile 20tl lik mazotla sürekli tapagaz otoban kullanımı ile 180km yaptım abi ben , sanırım Renolar en az yakanlar aralarında.

bu arada makyajlı kasa 90hp d4d lerin 6. vitesi tamamen düz yol için olmuş 3000 devirde 165 yapıyor ne hızlanıyor ne torku hissettiriyor, çok kötü olmuş ilk bakıma kadar o değerler normal sayılabilir bu arada bir de 2000 devir civarı tırmanmak istediysen çekmez klima açık + yüklüyken

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    49 litre aldım ben 2 gün önce
    sen deponun canını okumuşsun kurutmuşsun ozaman
    Livestrong

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1,3-1,6 lt kategorisinde en az yakan dizeller hankıları? 70-110 hp arasındaki tüm modeller katılabilir..
    Ekonomi konusunda dci lar baya iyi.

Benim ortalama tüketimim yazılım yokken 5.5-6 litre idi bugüne kadar, hep istanbul içinde kullandım, çok çok gazlarsam ve dur kalk trafikte kalırsam 6.5 olurdu max.

Hele ki remapten sonra daha da azaldı değerler

Şu anda 5 litre civarlarında geziyor, kullanıma göre 5.2-5.5 falan, pekte sakin kullanmıyorum açıkçası

Uzun yolda 90-120 arası gidilse rahat 4 litreleri ve aşağısını bile görür, ben özellikle otobanda boş gördüğüm yerde basıyorum ondan tüketim 5.5 lara çıkıyor Depo da 60 lt olduğu için rahatlıkla 1000 km yi deviriyorsunuz 1 depoda.

Kısaca kullanıma göre 15 ile 18 kuruş arası yakıyor istanbul içinde, uzun yolda daha da az yakabilir.

Ha sınıfında belki teknoloji-performans vs.. daha üst seviye - daha iyi motorlar vardır, ama ekonomiklik olarak en iyisi diyebilirim.

ramo35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herseyi guzelde, 175/70/14 yanak lastikle virajda cayir cuyur etmek istemezdim
    benim çok başıma geliyor

ramo35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende 75 lik var 90 binde benm corsa d şehiriçi en maxxx 200-210 kuruş gördüm şehirdışı 110 kuruş ancak ağırlıkta göz önüne alınmalı bu araçlar öle dışardan durdukları gbi dgl 1200kg ağırlıkları var 2000devir altı yok gibi araç hele klima açıksa hiç basma vites ufalt devam et her zaman içleri geniştir bakımları özel serviste yapıyorum bana öle aman bi masraf çıkarmadı(volan da problemi vardı aldığımda değişti) 20 bin km dir hep şehiriçi yol yaptı hor kullandım yeri geldiğinde ama banamısın demedi ama tavsiyem alıncaksa yüksek donanımlı ve 90 lık alınması cosmo alın bence ecoflex bence degmez

VWci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kia Rio, Pro'ceed 110'luk dizeller nasıl yakıyor arkadaşlar. Rio'ların 27000 lira fiyatları var.

h.guroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    opellerin neden se parça fiyatları bana hep pahalı gelmiştir diğer emsallerine göre fiyatların arasında uçurum var nerdeyse ama dizel ve az yakanbişey istiyorsan ranault grubundan şaşmıcan heleki sunbuller sınıfıfın en az yakan aracı ki hatırlarmısınız bilmem test sürüşlerinde ist-çeşme arasını adamlar 1 depoyla gidip gelmişlerdi.
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    su astra daki sport tusu ne işe yarıyor yaw ?
    era dan sikayet ediyordum astra verdiler bu da essek gibi gitmeye useniyor
    bu arada eco flex gayet guzelmiş 175/70/14 ler ile pamuk gibi gidersin artık
    vergide cok dusuk +1
    bugun gittim baktım balon odemeli secenekler cok cazip 14bin l veriyorsun ayda 400 tl douyorsun 36 ay son odeme 9000 gibi bir rakam 36 ay sonra ister odersin ister aracını takasa verirsin yine sıfır alırsın deniyor..
    c'mon paketleri pek dolu degil amma ecoflex in uzun vites oranları genis tork bandı vs. ozellikle uzun yol kullanıcıları icin bicilmis kaftan ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugün Kia Ceed HB (5 kapı) 1.6 CRDi 115 ps lik modeline baktım. Düz vites.. Araba çok hoşuma gitti.. 37 milyar..
    Diğer seçenek pejo 207 1.6 HDi 90 PS 35 milyar indirimli fiyatı...
    Veya Clio HB 1.5 DCi 85 PS...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugün Kia Ceed HB (5 kapı) 1.6 CRDi 115 ps lik modeline baktım. Düz vites.. Araba çok hoşuma gitti.. 37 milyar..
    Diğer seçenek pejo 207 1.6 HDi 90 PS 35 milyar indirimli fiyatı...
    Veya Clio HB 1.5 DCi 85 PS...
    abi isin zor cok alternatif var
    iyice hesap et derim yılda kac bin km e yapıyorsun ne kadar kredi kullancan mtv , kasko ne kadar ona gore al

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı seko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi isin zor cok alternatif var
    iyice hesap et derim yılda kac bin km e yapıyorsun ne kadar kredi kullancan mtv , kasko ne kadar ona gore al
    kredi kullanmadan alırım sanırım.. kaskom zaten %60 indirimde şu an.. RS ten direk yeni aldığım arabaya nakledebilirim..
    yalnız bugün arkadaşım bana ilginç ve cazip bir fikir söyledi. onun rent a car firması olan bir dostu varmış. istersen kdv ödemeden bir araba alabiliriz ama 3 yıl ruhsat firma üzerinde kayıtlı olacak dedi.. firmaya haciz gelirse direk benim araba elden gidebilir.. 41 milyarlık Megane HB 105 ps DCi modelini 34 liraya alma fikri insanı tahrik etmiyor dğeil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kredi kullanmadan alırım sanırım.. kaskom zaten %60 indirimde şu an.. RS ten direk yeni aldığım arabaya nakledebilirim..
    yalnız bugün arkadaşım bana ilginç ve cazip bir fikir söyledi. onun rent a car firması olan bir dostu varmış. istersen kdv ödemeden bir araba alabiliriz ama 3 yıl ruhsat firma üzerinde kayıtlı olacak dedi.. firmaya haciz gelirse direk benim araba elden gidebilir.. 41 milyarlık Megane HB 105 ps DCi modelini 34 liraya alma fikri insanı tahrik etmiyor dğeil
    ben olsam girmezdim 3 kurus icin arabadan olmak var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.6 hdi-tdci olanlar a yakmıyor makul yakıyor istanbul şehir içi-şehir dışı karışık sürekli klima açık 1.6hdi 307 5.8lt yakıyor. Aynı şartlarda c max ağırlık nedeniyle 7lt yakıyor.Motor kadar aracın ağırlığıda çok önemli etken.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)