valla ben cok cok az yakmadigini bilerek aldim, hem kullanim zevki hem goruntu olarak beni tatmin etmezdi Renolar
sadece ekonomi istiyorsaniz reno 1.5'lar gercekten iyi![]()
valla ben cok cok az yakmadigini bilerek aldim, hem kullanim zevki hem goruntu olarak beni tatmin etmezdi Renolar
sadece ekonomi istiyorsaniz reno 1.5'lar gercekten iyi![]()
1.3cdti 90bg combo basarsam 7.5 normal kullanımda 6.5litre yakıyor ş.içi
Corsa d ile 100kg fark varmış o zaman
Şirkette sümbül var 2008 hor kullanılmasına rağmen 5.5 litre ş.içi![]()
sümbülün tipi bana da iğrenç geliyor.. yeni kasa cliolar da çok çekici değil.. mk2 kasaları daha çok beğeniyorum ama onların da modeli eskidi..
İbiza 1.6 DCi 90 HP nin sıfırı 35 liraymış.. bunlar nasıldır acep?
C2 çok az yakıyor yakma ötesi kokluyor![]()
beraber çalıştığım bir teknisyen abimde var full depo ile 1020 km gitmiş klima açık.şehir içi ve şehirler arası karışık (hegün adana-mersin E-5 kullanıyor 220 km). aracın kliması yalıtımı yol sesi almaması herşeyi iyi güzel de ışıktan kalkar kalkmaz 2ye atıyosun arabada 4kişi araba yemiyor gazı sonra bekle ki 2000 deviri geçsin de hızlansın.ama sonrasındada gayet güzel gidiyor.viraj dengesi çok kötü bende uno vardı aynı onun gibi göbekten dönerken en arkadaki kişi tekse eğer en sağdan en sola geçer kesinbiraz yere basılır bide 195-15" lastik takar ve soft bir yazılım yaparsanız tadından yenmez eminim.
arkadaşa polo tdi aldık , ilk depodaki 130 tl lik mazot ile 450-500 km anca gidebildi
bende stock d4d ile şehir içi 18-20 kr arası yakıyorum uzun yolda 13-14kr a düşüyo. şehir içi 6,5 a fln geliyo uzunda da 4,5 civarı.
1,3-1,6 lt kategorisinde en az yakan dizeller hankıları? 70-110 hp arasındaki tüm modeller katılabilir..![]()
207 1.6 hdi larada bakın mutlaka benim tercihim direk o olurdu herhalde
35 bin fiyatı var 1.6 90 hp donanımı da çok çok yüksek
Polo tdi ve ibiza tdi lar tamamen bomboş (abs 2 hava yastığı manuel klima..) geliyorlar yaklaşmaya bile değmez
Seatın sitesini inceledim ancak herşey opsiyonel yani 35000 tl ye sıfır araç alıyoruz ancak donanım namına hiçbirşey yok.. bence pahalı
aslında 2.el az kullanılmış bir Megane 3 105hp DCi da olabilir ama 2.el fiyatları nerdeyse sıfır fiyatı gibi..
ev t Peugeot 207 1.6 hdi lerede bakılmalı.
ayrıca 35000 tl vereceksen fiesta 1.6 tdci da rahat alırsın.
Bizdeki araçların fabrika verisi zaten 5.9 hani 6.5 yakması gayet normal benim kullanımımla 180 205 bin arası gidip geliyor ne altına indim ne üstüne çıktım 1 depo ile 800km üstüne dahada çıkamadım hertürlü az yakıyor daha nasıl olması gerekiyoduki bu değerlerin ? 45 litre depo..
Livestrong
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)