keske honda vs gibi markalarda peugeot kadar cesur olsa!
Printable View
keske honda vs gibi markalarda peugeot kadar cesur olsa!
herkes fransız arabası olunca laf ediyoda bu kadar dolu bir araç bu fiyata hangi markada var... aynı sınıfta olmamasına rağmen honda civic ler 42-43 ediosa bu araba 70 değil 100 bin tl eder.... hem ayrıca fatih altaylı fazla zengin adamadır üç beş kuruşa bakmaz ve hemen her türlü markanın test günlerine çağrılan az sayıda türkten biridir. ferrarinin italyaya test için çağırıdığı 10 türkten biridir... ancak bende sevmem kendisini o ayrı:D
honda ikibinli yillarda toyotanin yaptigi gibi sacma sapan seylerle ugrasiyor neymis efendim hibrid arabaymis napsin millet senin CRZni, piyasada coupe arabasi yok hala
toyota ft86 hazirliyor, milletin cakma dedigi hyundai bile genesis cikardi 2litre turbo rwd.
pejo aslan gibi devamli yenilik pesinde arayis pesinde, tasarim sonucta bir sanat eseri ve demekki sektordeki sanatcilarda kendini aşamiyor bu aralar...
orası öyle ama honda pejodan daha çok düşünüodur hızlı araç ürtmeyi ona adım kadar eminim :)
honda'nın kesin turbo bir araç projesi vardır gizli kapaklı yürüttüğü.onlarda bombayı patlatıcak bence
honda cr-z yi çıkarttı herkes öldü, bitti, bayıldı.
pejo olunca farklı ama. fiyat yüksek olabilir ama araba güzel işte. motor da başarılı.
beni de pejocu gibi düşünmeyin. yarı hondacıyım artık
Genel bölümüne ,
Motorlarınız Hakkındaki Genel Sorularınız için konu acıyoruz. Boyle konular sohbete.
bizler inandık sizde inanın:D
vallahi inanmaktan öte artık gereken bu
emisyonlar bu şekilde olduktan sonra yakında elektrikli taburelere binmeye kendinizi alıştırın:)
elektrik olacaksada fıull elektrikli olsun tesla gibi deli tork var :D