Tiff para almi$ Peugeot'dan :D :hahaha:
Printable View
Ben yazmiyim dedim :D
Arkadaşlar birçoğunuz Fatih Altaylı'yı ne anlar diye yorumluyorsunuz ama kendisi otomobil konusunda ciddi bir bilgi birikimine sahip birisidir. Hatta TOSFED (Türkiye otomobil sporları federasyonu) eski yönetim kurulu üyesidir. Arabalardan hepimiz kadar çok keyif alan biridir. Açıkcası böyle bir şeyin reklamından gelecek paraya ihtiyaç duyacak biriside değil bence..
Hehe gerçi üye olduğu 2 dönem boyunca hiçbir YK toplantısına da katılmadı diye hatırlıyorum :)
Deniz Baba aştın sen kendini aştın..Teknik konularda zaten full detaycı yazıların konuyu takip edenleri mest ediyor şimdi bir de bu videoyu yorumlayışın 10 numara..
Bu arada TR de peugeot hakkında senden daha teknik ve tarafsız konuşan görmedim söylemden geçemiyeceğim..
İzmir e dönmeni, ve artık stabil bir RC görmeyi umuyoruz.:icon_tup::icon_tup:Aracını yap ;
Sana söz veriyorum - geleceğim ya İzmir de ya da orta bir yerde buluşup deniyelim araçları (who is the fastest RC in Turkey ? :D:D:D )
fatih altaylı ne anlar yazan arkadaşlar fatih altaylının 19 yaşından beri ferrari kullandığını biliyor mu acaba ? ya da ferrari bir model lanse ettiğinde türkiyeden ilk çağırılan gazeticilerden biri olduğunu ? ya da adamın garajında ac cobra olduğunu :)
adamı günahım kadar sevmem ama burda ona sallayanlarla piste çıksa çok komik anlar yaşanır emin olun...
arabaya gelirsek ben pejoya 80 milyar vermezdim sanırım. 80 milyara ikinci el m3 alırım
Saygılar :icon_tup: :icon_tup: Yok bu yoruma smiley yetmez :D Hala ön kısmının ağır kaldığı düşüncesindeym RCZ'in ama..
Ama ben bunu daha önce söyledim, aynı sınıfa asla koymuyorum bu benim içimden gelen ayrı bir öneri dedim FN2 için.. Yani bu aynı sınıfta pistte nasıl üstünden atlıyor falan değildi. Sıfır alacaksam sadece kendi zevkim için söylüyorum bu 70 milyarı gider bu RCZ'ye değil de FN2'ye gömerdim dedim.. 70 milyarım olsa ne projeler çıkar bea hatta yanına da dizel alırım günlük kullanırdım onu da oo yes :soru: :)
şu rcz ile rocco testinin video linkini alabilir miyim