sayın altaylı 1.6 motorda 200 hp ye inanamamış aslan kaplan demiş ama bi 106 GTİ bi VTEC atmosferik çok güçlü ve giderli makineler.bi vtec testi yapmasını öneririm :D hatta isterse test için veririm arabayı :D
Printable View
sayın altaylı 1.6 motorda 200 hp ye inanamamış aslan kaplan demiş ama bi 106 GTİ bi VTEC atmosferik çok güçlü ve giderli makineler.bi vtec testi yapmasını öneririm :D hatta isterse test için veririm arabayı :D
RCZ'yi biraz önce inceledim. Fena araç değil ancak aracın arkası önünden uzun duruyor. Ne bir TT ne de bir Scirocco olabilir bence...
Bu arabanın arka taraf tamam da kafa farklı olabilirdi.Önden herşeyi kaybediyor...
birisi alsada stock fn2 typerla deneme yapsa motoru çok iyi diyenler olmuş 70.000 Tl lik istenilen rakama göre.aynı rakamlar fn2 ile güzel deneme olur....
+9999999999 =)
Pejo ne yaparsa yapsın, hondacılar beğenmeyecektir abicim ama dediğin gibi bunu honda üretmiş olsaydı, yeni bir ilah doğardı. Gerçi aynı durum pejocular için de geçerli ya neyse :))))
Metalik beyazı çok şık ama ben de bir pejocu olarak, bu arabanın karbon dizaynlı modeline 81.000 TL vermem, bunun yerine gider BMW alırım veya Scirocco ya da daha uygun fiyata bi s2000 çakarım açıkçası :)
Biraz sabredin nasıl olsa 2 seneye kadar fiyatı 25-30 lara düşer bunun da.
Cidden bilmiyorum. Neden Fatih Altaylı?
Bence de fiyatı pahalı ama bu onu ciddi bir araç olduğu gerçeğini değiştirmez.
Schumi, o zaman s2k alıp kaydırıyo muyuz =)))
yorumlara bak şaka gibi :)
jant muzafferde varmış,göstergeler turuncu boradwayde varmış, BMW'de de turuncu gösterge kullanıyor ona neden laf söylemiyorsunuz ? Çünkü bu PUG. İyi olmuş kötü olmuş umrunuzda değil, markası PUG 'sa yaylım ateşi. Ben araba hakkında yorum yapmıyorum sadece şu PUG düşmanlığını anlamış değilim.:soru:
helal olsun FaBeRgE güzel nokta =)
80 model e30 u alırlar, RC ile dalga geçmeye kalkarlar bide araba değil diye. Ya da 91 model civic sanki daha iyiymiş gibi tribe girenleri de hiç anlamam.
Canlısı güzel bence ;)
Keske ön taraf daha özgün bir tasarıma sahip olsaydı, o zaman ezerdi iste.
Bu arada Fatih Altaylı'yı fazla kücümsemeyin, otomobil konusunda bilgilidir.
Bircogunuz oyuncak araba ile oynarken F355 kullanıyordu o adam ;)
Araçtan ziyade bu adam haberci otomobil yorumucusu ve sporda yorumluyor galiba.Ama hiçbirini beceremiyor bence.Araca gelince Peugeot'un yakın zamandaki en güzel projelerinden biri.Ama böyle bir tasarım daha güçlü bir motoru hak ediyor.:icon_tup:
bu cümleyi kendin için de yazmalısın bir köşeye. eleştriler de eleştrilebilir.
arabaya gelince resmen çok güzel olmuş hatta referandum yapsanız ezmiş mi ezmemiş mi diye ezmiş derim.. son zamanlarda bu kadar güzel bir tasarım görmedim. 1.6 litrelik hacimden 200 beygir almak demek de bir hodri meydandır. wv 170-160-140 ve son tırsıklığı ile 120 beygire kadar indi opel desen 190 beygirden 180 beygire oradan 160 beygire indi falan filan.. hele iç mekan kalite kokuyor..
. john fred kennedy ce olacak hali yok tabii ki bence.
Anlam Veremedim Veremiyorum.
Araba Piyasaya Yayıldı Gençlerin Eline Düştü FN2'lerle Kaldırdık.
Bence Bu Peugeot Düşmalığından Başka Hiç Birşey Değil Yok TT Çakması Önü Kötü Falan.
Hondanın Hangi Spor Arabasında Böyle Özellik Ve Konfor Var Tamam Fiyatı Fazla Olabilir Ama Al Benisi Hondadan Daha Fazla.
Bende 1 Yıldır Aracımı Satamıyordum Yarın Gidip Önüne Honda Logosu Takıcam Akşamına Satılır Herelde:)