bizdeki bu kafayla zaten sigortalara yaptığımız gibi dıştan tel falan çekeriz arabaya:D
Printable View
efsane alet ya beyazı mükemmel helal olsun peugeot a canlı canlı gördüm aracı inanılmaz güzel
bence kasa gayet hoş üstü acık olsaymış daha iyi olurmuş sanki :)
Ben müthiş bir araba yapmaya çalışmış pejo, kısmende başarmış. Resimler fransız kalitesini biraz yansıtıyor, işçilik açısından da beklentim yüksek değil. 78 bin tl fiyatda oldukça fazla,60-70 arası daha makul olurdu. motor açısından da pejo yine noktayı koymuş.
Fatih A. bir rcz almış olabilir bu yorumları sonrası orasını bilemem .
Show room'da inceledim bende tanıtım için geldiginde.. Araba çok başarılı tasarım açısından, donanım listeside oldukça uzun bu baglamda performanstan çok fazla bişe beklememek lazım..
Ayrıca iç mekan eski Tigralardaki gibi haddinden fazla basık 10 dakika sonra darlamaya başlıyor insanı hele benim gibi uzun boylu iri yapılı biriyseniz.. Pek çok markadaki bazı şeylerin ortak kullanımıda söz konusu, cam açma kapama dügmeleri direk 206'dan alınma.. Sinir bozucu bi detay belki...
Göğüs kaplamasındaki kullandıkları malzeme çok başarılı yalnız.. Fiyatlarıda aşırı uçuk degil arabanın ama hedef kitlesi Audi TT kullanıcıları diye düşünüyorum... Buna yürürken binmedim ama TT içindeyken mest etmişti..
İlk bodrumda görmüştüm otelin önüne koymuşlardı tanıtım amaçlı.İlk gördüğümde etkilenmiş peugeot için gurur kaynağı yorumunu yapmıştım.Daha sonrada küçük sırlar dizisinde izledik gecen gun.Bence dizayn acısından oldukca başarılı ama kullanım acısından TT ile kıyaslanmaması gereken bir arac olarak görüyorum.Peugeot GTi lardan sonra gercek bir spor otomobil gibi görünen bu aracı yaptı diyip takdir etmek gerek ama benim şahsen para verip alığ bineceğim bir arac olmaz.
Performans olarak TT'ye yetişemez bu makina.. 200'lük dahil. Ha verdiği performansa göre rakiplerine göre çok daha az yakıyordur o ayrı.
Fena değilde Cok para isterler bunu istenilen parayi hak etmez gibi geliyor
Sanmam hele şu farlarla mı :D Sanırım bu fiyata Honda şu anda FN2 satıyor işte..Belki bunun kadar ilgi çekmeyebilir ama.. İkisi de fwd hani..
Şimdi bir de şöyle düşünelim, NSX'in iptal edilmesinin en büyük nedeni krizdi biliyorsunuz. Bunun da bana göre en büyük nedeni, Honda'nın üretiiği otomobilleri motorları vs. büyük bir çoğunluğunu sadece JDM'e pazarlaması. Yani bir çok otomobili yurt dışında patlama yapabilir potansiyeli varken nedense satmıyor. En basitinden Jazz hani baya satılan bir otomobil özellikle bayanlar çok seviyor. Honda Japonya'da Fit She's diye bir model çıkardı hher şey kadınlara yönelik pembe koltuk dikişleri falan var böyle küçük güzel ayrıntıları olan. Bunu Türkiye'ye gönderse ne kadar çok satar. EDM'e pazarlasa deli gibi satar. Bir sürü modeli var siz bilirsiniz belki. Bunlar çok fazla maddi destek sağlar Honda'ya ama yapmıyor işte.
CRZ konusuna gelince de aslında bunun şirket politikası olduğunu düşünüyorum, en başından beri zaten doğayı korumaya yönelik projeler yapmış olduklarından dolayı(mesela VTEC teknolojisi) normal karşılıyorum. Benim de hoşuma gitmeyen kısım şu hala FWD üretmekte ısrar ediyorlar. Bazı araçlarının RWD olmasını çok isterdim. Çünkü RWD yaptıklarında ne kadar başarılı olduğunu gördük.. Honda'da rwd ye binmek isteseniz ülkemde s2k almak zorundasınız, ya da nissan-bmw ye yöneleceksiniz. Bu da mali kayıptır bence. Ben hala performans için üreteceği otomobilde turbo kullanacağına inanmıyorum. Atmosferk olarak devam edecek ve NSX geri döndüğünde çok çok güzel olacak. Mesela JGTC de kullanılan Honda'nın ürettiği F3 motoru yeni NSX(HSV-010GT) için, V8 3.4 Litre N/A 500+ HP üretiyor.. NSX üretilseydi eğer seri üretim olarak V10 olacaktı ve tahmini 500-600 civarı gücü olacaktı atmosferik olarak. Bu nasıl bir zevk olur düşünün o devir çevirmesi falan. FT86nın sesinin yanında R35 in sesinin ne kadar b*ktan olduğunu düşünürsek NSX'in de sesinin en az FT86 kadar güzel olabileceğini anlayabiliriz..
yine çok uzun yazdım yahu gereksiz olmuş olabilir bazı cümleler :icon_wack
benim hoşuma gitti :) küçük sırlarda yerini aldı hemen zaten :D
araba güzelmişte olmasada olur yani çok özel bir araç olmamış bence kuum un önünden geçerken görüyorum hep,ayrıca kimse bu fatih altaylı kadar kötü otomobil testi yapamazdı heralde? kavuniçi aydınlatma diyo...
bence beyazı güzel durabilir.......
Belki daha objectif olur
5th Gear Web TV - Road test
http://www.ktunnel.com/index.php/101...219d1441817480
Buarada hiçbir türlü beğenmediğimi ifade etmeliyim :D
araba fena durmuyorda fatih altaylı çok abartmış..konsolun üzerindeki saati falan gösteren ufak ekran yıllardır her modelde aynı şekilde orada.
modeli ttye benzetmişler göğüsede bir el atsalarmış.
Caddede gördüm 2 tane değişik hoş duruyor yaw
Beyazını gördüm , hosuma gitti .
Gayet güzel duruyor :) Gerçi TT'ye parası yetmemiş havası var ama :D
Fatih Altaylı, Peugeot RCZ'den bahsediyor konu HONDA'ya geliyor HONDAyla kıyaslanıyor falan... BAŞARI bu olsa gerek..!!!