valla abi stadnartı tercih ederim beğenmedim,stanarta bi mugen tampon tak arabayı bas bundan daha ii bence görüntüde :)
Printable View
valla abi stadnartı tercih ederim beğenmedim,stanarta bi mugen tampon tak arabayı bas bundan daha ii bence görüntüde :)
306 gti kadar guzel olmasada idare eder:) sifir 306 gti uretsinler daha iyi.direksiyonunu begenmedim bu arabanın artik su direksiyondan vazgecsinler.
İlk FN2 den ben bahsettiğim için cevap verme isteği duydum.. Benim FN2 dememin nedeni, hem spor otomobil açısından(pist performansı vs.) hem de FWD olmasından idi.. Hem de 4 milyar daha ucuz.. Ki bana göre en kötü Type-R kendisi.. Aynı sınıfa da sokmadım sadece ben olsam şöyle bir şey yapardım dedim.. CRZ için de fikrimi belirtmiştim. Tasarım daha güzel olabilirdi.Özellikle ön kısım.. Hala FWD ile uğraşıyorlar vs.
Ben fikirlerimi yazayım bakın kesinlikle aynı sınıfa koyarak değil sadece bunun yerine bunu alırdım diyorum. Çünkü benim otomobil mantığım Dışarıdan uçak gibi görünmesi falan değil. Herşeyin gerektiği gibi işlemesi. Piyasa yapmak değil yani ki hele roll drag hiç ama hiç değil.. RCZ hakkında beğendiğim bir iki tarafı var söyliyeyim çok gerekiyorsa çift balon şeklindeki arkadan öne uzanan cam tavanı, birde pug'un ön tamponu fena degil geniş ama çirkin durmuyor farlar falan hariç..O stop ve gerisi kesinlikle rezalet görünüyor bence...
Pist performansı desen scirocco 1.4 ile karşılaştırdı tiff yani 1.4 tsi bide.. sciroccoyu kıl payıyla geçti ama inanılmaz understeer çekiyordu pug.. tiff'te karşılaştırma sonunda ben sciroccoyu seçerdim dedi...diger bi fifth gear testinde başka bi herifben sciroccoyu seçerdim dedi...bu arada tiff testi yaparken RCZ den bahsederken iç kısmına "cartboard" sıfatını ekledi yani bilindik fransız kalitesi..
Şimdi böyle bir araçla ilk defa pug böyle bir klasmana atılıyor, tasarım olarak bakarsan diger pug serilerine göre daha güzel görünen bir araç evet ama diger pug serilerine göre audinin kalitesi ve s-tronic şanzıman gibi özellikleri varken scirocconun konforu ve dsg şanzımanı varken veya fn2'nin mükemmel bir gidişi varken ne diye kalitesi daha düşük ama digerleriyle yakın fiyattan satılan ve virajlarda dışa atan bir araç alayım? pug kendini teknik anlamda geliştirmiş olabilir motorda bmw işbirligi var hadi ilk çıktıgındaki sorunlarını da saymayalım ama 70 bin lira ya..
*Scirocco 1.4 TSI 160 PS Man. Sportline 28.600 EUR + 744 TL**
=55.255+744 TL
*Scirocco 1.4 TSI 160 PS Tiptr. DSG Sportline 30.500 EUR + 744 TL**
=58.926+744 TL
2 Opsiyon var zaten..
Scirocco 1.4 TSI Metalik Renk 500 EUR = 966 TL
Scirocco 1.4 TSI Elektrikli Cam Tavan 1.250 EUR = 2145 TL
63.051'e geliyor 1.4 TSI DSG şanzıman sportline Scirocco şaka gibi opsiyonları da dahil bu fiyatın üstüne pug'a yatırılacak ekstra masraf kadar mod yüklense sciroccoya keyfinden geçilmez e ben ne yapayım pug'ı? Yani madem bu kadar iddialı bir tasarımla geldiniz o 200 hp ne işe yaradı ? virajda duvara daha yakın olsun diye mi ? Spor arabamız var ama gitmiyor olsun şeklimiz var mı diyecekler.. Kesinlikle Honda böyle bir tasarıma sahip olsa, ya da her hangi bir marka da böyle bir tasarıma sahip olsa yine beğenmedğim yanlarını tek tek söylerim. Dediğim gibi anlamayan adamın bunu görüp lambo galiba diyeceğine, ya da kırmızı görenlerin ferrari mi bu diyeceğine anlayan adamın çirkin görünüyor ama teknik verileri süper demesini yeğlerim..
Dipnot: Özgür abi senden alıntı yaptım da genel olarak cevap vermek istedim yanlış anlaşılma olmasın :)
Yok doush yanlış anlamadım zaten ki benim yazımda olayı tamamen rollingle hızlı araç olmayla kıyaslayanlaraydı yoksa biliyorum ben senin otomobillere bakış açını yazılarından:)
http://vthumb.ak.fbcdn.net/vthumb-ak...169175_261.jpg
Neyse geyikten ban yiyeceğimi hissettim şu anda :)
ehehe tabi ya şekil herşeydir susuzluk da herşey o zaman şeklin varsa susarsın..neyse şebo gelsin dertler bitsin.
şaka bir yana scirocco iyi hoş guzel de bu benim daha bi hoşuma gitti gencler ne diyem yani illa roccocu genclik mi diyem :p
fatih altaylı bunun reklamını yapmasa bile ki yazısını okumadım aracın kendisi bence bazı şeyleri düşünmene mahal vermiyor.
ama yine de şeboo !
200 lük daha çok understeer yapardı tahminimce :) :)
Her şey güçle alakalı değil ki.. Bakın beğendiğim kısımları da söyledim oralara niye kimse bakmıyor :D Peugeot daha iyisini yapabilecek potansiyeli varken keşke yapsaydı biz de oha olmuş sonuna kadar hakediyor derdik.. Şu anda diyemiyorum.. Tabi alacaklara da saygı duyarım herkesin otomobilden beklentisi farklıdır. Belki basacak 70 milyarı gücüne bile bakmayacak :D
f.altaylı her kuşu s..evmiş sıra otomobil test etmeye mi gelmiş, o ne anlarmış otomobilden ki mileti yönlendirebilsin, otomobil konusunda onu muhattap alanın aklına şaşarım !!!
fatih altaylı ve test sürüşü :)
Yanlış hatırlamıyorsam 1.6 dizel lancia ya güçsüz motoru var demişti :D
Yaptığı testleri can sıkıntısından okuyorum gülüyorum :)
Yeri değil ama Ntv'deki 0-100 programı hangi günler veya devam ediyor mu?
Sanırım yanlış anlaşılmalar olmuş..
Videodaki araç 156 bg olan araç.
Bu aracın bizdeki fiyatı 69700TL.. Opsiyonu yok herşey standart, boya dahil.
200bg versiyonu ile aradaki tek fark motor değil. Yürüyeni de komple farklı. ESP'sinin toleranslarına kadar. 156 standart ve konforlu bir süspansiyona sahip. 200 olan daha sportif. Frenler de ayrıca farklı. Videonun 200bg'liğe emsal olmaması gerekir.
Şöyle de bir durum var: Pist denemesidir sonuçta. Videodaki gibi bir understeer durumu trafikte olursa, ki aman aman bir kayma değil 2 araç ta kayıyor, o şöför kusura bakmayın acemidir.
benim tip olarak hoşuma gitti her ne kadar gti efsanelerinden sonra pegueot gözümde küçülsede bu tarz yeni modelleriyle geleceğe dair ışıkta görmüyo değilim başlangıcı yaptıya sürekli üzerine koya koya kendisini geliştirir.
Pardon hepsini geçtim de tiff mi acemi ? ESP'siz ne kadar yol tutuyor mesela o kısma da girelim ? 207 RC ESP açıkken çok çok çok başarılı kendim bindim gördüm. Ama kapalıyken ıııhhh yemiyor :) RC den daha iyiyse yol tutuşu tabi saygılar..Aman aman kayma değil dediğiniz resmen dönmüyor. Fifth Gear ne kadar takip ediyorsunuz bilmiyorum gerçi de pisti biliyorsanız az çok cidden kayıyor :) Ben yine ekliyorum sadece binmek gezinmek beklentisi olanlar için ideal olabilir belki ama daha ilerisi için yetersiz düşüncesindeyim. Belki erken ama gelecekte görürüz işte ne kadar iyi olduğunu.. Ben sıkıldım aynı şeyleri yazmaktan :D
scirocconun
opsiyon listesinde bidaha göz at bence :D
18 jant + cam tavan + xenon + deri + navigosyon + bluetooth + cruise +katlanan ayna(RCZ ayarına böyle denk geliyor dahada incik cincik biton şey vardı) ekledinmi fiyatın dsgli versiyonda 38-40 bin € lara cıktığnı görebilirsin
http://i217.photobucket.com/albums/c...g?t=1283822887
listenin devamında
m.media soket 260
viena deri 1510
cruise 150
alarm 200
premium cep tel hzarlıgı 4000 euro
ötv 9882
kdv 6586
=43.178 :heyoo:
http://binekarac.vw.com.tr/carconfig...rtype=scirocco