User Tag List

Sayfa 9/10 İlkİlk ... 78910 SonSon
182 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Fatih Altaylı, Peugeot RCZ'yi test etti yazdı...

Time-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu ne ya boyle cakma tt
    In vtec we trust.
    "Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
    "Dude I almost had you." RIP Paul Walker.

Mapped by Dr. Ecu
    Rebuilt by Hizli Rektifiye
    Powered by Sistem Honda

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berkanokan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    scirocconun
    opsiyon listesinde bidaha göz at bence

18 jant + cam tavan + xenon + deri + navigosyon + bluetooth + cruise +katlanan ayna(RCZ ayarına böyle denk geliyor dahada incik cincik biton şey vardı) ekledinmi fiyatın dsgli versiyonda 38-40 bin � lara cıktığnı görebilirsin
    Sanırım dediğiniz şeyleri satın alacağınız zaman öğreniyorsunuz Sitesinde sadece 2 opsiyon var donanım listesi de yazıyor. Daha da bilgi yok görünen, bir de broşürde falan var jant olayı falan Ben sadece örnek verdim işte fifth gear görünce. yoksa o kadar donanım benim için sadece ağırlık

Gelecekten gelen edit: Donanım kısmını gördüm.. Yani sadece örnekti sağolun uyardığınız için.. Asıl önemli kısım donanım kısmı değil "spor" olayıydı benim için Dediğim gibi keyif için herkes alabilir herkesin bir popisi var sonuçta

Gelecekten gelen edit 2: Ohaaa 10.000 euro ötv mi oha ohaa!!
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

oguzhan999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeşilköyde birtane beyazı dolaşıyor gerçekten muazzam bir araç...baktırıyor...Peugeot tan böyle iddalı bi spor araba çıkması gerçekten sevindirici çünki fiyat olarakta orta*ortanın biraz daha üst kesimine hitap ediyor şahsımca ön tasarımı hariç kusursuz önüde değişseydi demek ki yolun sonu olurdu orta kesim spor araç katgrisinde
    Oğuzhan ÖKSÜZ

http://www.facebook.com/oksuzdesign

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım dediğiniz şeyleri satın alacağınız zaman öğreniyorsunuz Sitesinde sadece 2 opsiyon var donanım listesi de yazıyor. Daha da bilgi yok görünen, bir de broşürde falan var jant olayı falan Ben sadece örnek verdim işte fifth gear görünce. yoksa o kadar donanım benim için sadece ağırlık

Gelecekten gelen edit: Donanım kısmını gördüm.. Yani sadece örnekti sağolun uyardığınız için.. Asıl önemli kısım donanım kısmı değil "spor" olayıydı benim için Dediğim gibi keyif için herkes alabilir herkesin bir popisi var sonuçta

Gelecekten gelen edit 2: Ohaaa 10.000 euro ötv mi oha ohaa!!

gelişi 18 bin artı 9 bin ötv kdvlerilye birlikte 6 ksürbün etti geri kalan aksesuar = 40 küsürbin
    1881 - 193

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berkanokan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

gelişi 18 bin artı 9 bin ötv aksesuarllar ve kdvlerilye birlikte 6 ksürbün etti 40 küsürbin
    abi yok ya kimse araba falan almasın sıfır boşverelim hepsini Almış ya da alacak olacaklardan ricam temiz kullanın yazık o kadar ötv veriyorsunuz, bize sıfırmış gibi verin herkes mutlu olsun
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

darkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç kıyaslamaları ve benzetmeler yine olmus olmasa sasardım zaten

sevdim ben RCZ yi hos duruyor hele beyazı fenalarda
    Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
    M.Kemal ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    307 nin kaput kısmını kesip Audi TT nin arka tarafı ile yapıştırmış gibi..

Jantların aynısı Ümraniye sanayisindeki jantçı muzafferde de var

Ayrıca turuncu göstergeler konusunda da aynı şeyleri düşünüyorum.. 88 broadway de de turuncuydu, sene 2010 oldu hala turuncu. Peugeot bunu "benim karakterim bu" mantığında yapıyor ama çok talihsiz bir tercih..
    ahahahahahh sabah sabah yerlere yattım Allah'ta seni güldürsün

sürüngen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tt alamayanın tesellisi olmuş.
    old is cool

Bülent76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bide adam köpek giib zengin,doğuştan zengin hemde
    Evet, ben de duymuştum, aileden çok varlıklılarmış.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Tunç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dun gece sahılde gördum sonra taksımde denk geldm yıne

LVN 97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla süper bi tasarım kim ne derse desin çakma falan diyosunuz ama bugun çıkan hangi araba birbirinin çakması değil her marka her markadan esinleniyo markası tartışılır tabi ama tip olarak vs içi de dışıda süper yapmışlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaşı küçük olanlar f.altaylının zamanında oto dergileri için araba testi yaptığını bilmiyorlar.. bu arada f.altaylıyı hiç sevmem ama sezarın hakkını sezara vermek lazım..

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben beğendim şahsen
    biraz daha ucuz olsaymıs süper olurmus

İlker G.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    genel olarak güzel araç. iç kalitesi çok iyi ama 78.000 lirayı 1.6 cc, 200 hp bir araca vermem.
    SEAT SPORT

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    200 lük daha çok understeer yapardı tahminimce

Her şey güçle alakalı değil ki.. Bakın beğendiğim kısımları da söyledim oralara niye kimse bakmıyor Peugeot daha iyisini yapabilecek potansiyeli varken keşke yapsaydı biz de oha olmuş sonuna kadar hakediyor derdik.. Şu anda diyemiyorum.. Tabi alacaklara da saygı duyarım herkesin otomobilden beklentisi farklıdır. Belki basacak 70 milyarı gücüne bile bakmayacak
    200 hp olanda 407 coupe platformu kullanılıyor. Kupa aynı yürüyen aksam farklı.

Ayrıca yukarıda yazdığın sirocco ve rcz karşılaştırman ne kadar mantıklı ise hemen peşi sıra gelen fn2 lafıda bir o kadar saçma. Sırf fiyatları yüzünden aynı kefeye konmaz araçlar. Araçların kullanım şekilleri karoserleri kedef kitleleri belirler.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Killah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kırmızısı çok güzel durabilir, benim gayet hoşuma gitti valla
    Alıntı BarKing Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eski arabacilardan kim kaldi, Vaktinde saatimi satsam vtec aliodum, Simdi satsam sifir iki type r alirim

Naman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pardon hepsini geçtim de tiff mi acemi ? ESP'siz ne kadar yol tutuyor mesela o kısma da girelim ? 207 RC ESP açıkken çok çok çok başarılı kendim bindim gördüm. Ama kapalıyken ıııhhh yemiyor RC den daha iyiyse yol tutuşu tabi saygılar..Aman aman kayma değil dediğiniz resmen dönmüyor. Fifth Gear ne kadar takip ediyorsunuz bilmiyorum gerçi de pisti biliyorsanız az çok cidden kayıyor Ben yine ekliyorum sadece binmek gezinmek beklentisi olanlar için ideal olabilir belki ama daha ilerisi için yetersiz düşüncesindeyim. Belki erken ama gelecekte görürüz işte ne kadar iyi olduğunu.. Ben sıkıldım aynı şeyleri yazmaktan
    Sanırım yanlış anlaşılmalar devam ediyor. Mesajımdan Tiff'in acemi olduğu fikrini çıkarmışsınız. Tiff'ten ve videodaki sürüşünden bahsedeyim o zaman öncelikle.
    Tiff öncelikle bu aracı bir pistte 'Time Trial' amaçlı kullanıyor. Understeer olayı videoya göre bir virajda yaşanmış, evet. Ama bunun önüne ayak gazdan çekilmeden geçilebilirdi. Tiff aracı 'Time Trial' amacıyla kullandığı için araç sürat kaybetmesin diye pist dışına kadar salıyor. Salmayabilirdi ancak araç bu sefer sürat kaybedecekti. Onu yapmamış salınmasına izin vermiş. Viraj süratlerini bilmiyoruz. Öte yandan videoda da sağ U olan viraja RCZ'le daha içeriden Scirocco ile daha dışarıdan girmiş. Öncelikle bu kullanana göre sonucun değiştiğinin göstergesidir. Kaldı ki yine videoya göre yanyana dönmüşler ki RCZ'in virajdaki izi daha kısa olmasına rağmen daha sert açıyla aldığı virajı savrulmadan ve açılmadan VW ile yanyana almış. O zaman benim aklıma Tiff acaba understeer e soktuğu viraja gereğinden daha hızlı mı girdi sorusunu hatta daha da ileri gidecek olursak o viraj öncesine kadar RCZ'in daha çabuk mu hızlandığı sorusunu akla getirtiyor. Ama sıkıntı yok sonuçta dediğim gibi bu bir Time Trial karşılaştırması. Tiff'te izden ziyade sürati yukarıda tutan bir sürüş sergiliyor. Bunlar normal hareketler. Sadece bir yeri anlamadım artık finish düzlüğünde nedense RCZ'i yol ortasına çekerek iz uzunluğu uzatıyor.. ***** düz yolu çapraz geçerseniz 1 sn ye yakın süre kaybedersiniz. Videodaki gibi bir durumda da milisaniyelerle alırsınız Time Trial'ı. Ben videonun detaylarına indikçe RCZ 156'nın tahminimden daha iyi yol tuttuğu kanaatine vardım.

207 RC, diğer Peugeot'lara göre daha yüksek toleranslı bir takım hareketlere daha geç müdahele eden bir ESP sistemine sahiptir. Yani RC olmayan 207'ler aynı koşullarda daha erken devreye girmektedir ki bunun tek sebebi yürüyeni değildir. Özellikle böyle yapıldığı PSA'dan deklare edildi. 207 RC'yi kullanmış olmanıza sevindim.
    ESP'li çok çok çok iyi yol tutuyor demişsiniz ancak 207RC'de ESP viraj performansını ciddi derecede yavaşlatan bir etkendir. Sizi viraj içinde tutmak adına aracı viraj içinde frenle yavaşlatır. Bu yüzden ESP'yi kapatmak gerekir. O zaman da yemiyor demişsiniz. Burada hedef önemlidir. Eğer hedef virajdan en kısa sürede çıkmak ise viraj çıkışına doğru aracı iyice açarsınız. Direksiyon konumu ne kadar sıfıra yakınsa o kadar kolay hızlanır araç. Bu hareket te aracı viraj dışına doğru açar bu understeer değildir. Eğer viraj esnasında yol tutuşa bakmaksa hedef o zaman olabildiğince virajın optimal izden bağımsız yol eksenine tamamen paralel bir iz takip ederseniz ve savrulmaları gözlemlersiniz. Bu noktada Time Trial disipliniyle katettiğiniz optimal izdeki süratinizden çok daha düşük bir sürat ile izi takip etmek durumundasınız. Eğer 2 disiplinde de aynı süratte kalırsanız Time Trial'lık disiplininiz başarısız demektir.
    207 RC bu konuda beni hiçbir zaman yanıltmadı. Yana salınımları her zaman iyi hissettiren ve kontrollü salınımlar oldu. Öte yandan böyle bol şeritli pist kıvamı yollar değil de 5-7 metre genişlikli dağ yollarında bile ESP'siz hali bana göre de çok çok başarılıdır. ESP'si kapalı RC tabiki savrulma salınma eğilimine girecektir her araçta olduğu gibi.

Videodaki pisti çok bilmiyorum bilmem de gerekmiyor aslında. Ben RCZ kaymıyor da demiyorum ama Tiff'in kontrollü kaydırdığından eminim. Bunun da tek sebebi var: Time Trial. VW de hiç kaymıyor değil aynı şekilde. Ben RCZ 156'lığın bu videodan sonra fena yol tutmadığı ve sportif kullanıma uygun olduğuna kanaat getirdim 156'lığı hiç kullanmadım ama daha konfora yönelik bir yürüyene sahip olduğundan 200'lüğe kıyasla kötü yol tutuyordur diye düşünüyordum.

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birşey daha var. Oradaki 160 lık sirocco eminimki rolling gibi düz hızlanmada 156 hp RCZ'i geçicektir kilo ve avantajı ile. Buna rağmen RCZ nasıl oluyorda yan yana yada burun farkı ile pistte roccoyu geçiyor.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)