bugün 22.30 gibi incirli e-5 te zeytinburnu yönüne doğru gazlayan 4 tane araç vardı forumdanmı acaba? kırmızı body kitli toyota,mat siyah toyota,mercedes cl bir tane daha vardı onu göremedim :)
Printable View
bugün 22.30 gibi incirli e-5 te zeytinburnu yönüne doğru gazlayan 4 tane araç vardı forumdanmı acaba? kırmızı body kitli toyota,mat siyah toyota,mercedes cl bir tane daha vardı onu göremedim :)
floryada 3 woswosuda gordum, hepsının masallahı wardı.
menekşe sahilde maxivos,mat sarı vos, ud focus ve gumball 3000 sticker lı leon görüldü...
Yer yok arkadaş mahallede, party falan vardı heralde haberimiz yok :)
Ben hep kaçırıyorum ya, bi göremedim.. :)
O ne kalabalıktı öyle, Çağatay(mat sarı vos) ' ın aklına uyduk geldik, gelmemle gitmemiz bir oldu
Alper VNS goruldu slm verıldı :)
VV 106 Merter Mc :)
EZN s2k Avcilar E5'te yapistirip duruyodu
34 czt Kırmızı Görüldü cok hızlıydı slm veremedim :)
bugun meneksed e haraket vardı :D
xzort akıf low rider cıhangır oksuz :D
tuner faruk :D
Ramosi-Elpadre-Lowrider-bi kaç kişi daha gördüm ama aklımda değil:)
EREN34 - Renault F7R görüldü hatta yetmedi kınalıya kadar sıktık :D
forum marmaranın otoparkında petrol yeşili bugww gördüm çok tatlıydı :)
sabah 9bck gıbı e5 florya sapagında modlu bı clıo selam werdı, bızde selamını aldık, sitedenmı bılmıorum, 5dk sonra sefakoy sanayının oldugu caddede kamberlı gri bı punto ıle selamlastık.ama onuda tanımıyorum :D
öğlen 1 civarı mc de vv2001 gti görüldü :)
gece 1 civarı basık focus azizin sanrım e46 lacivert m3 görüldü b.evlerde
ome_rs arkadaki yatakta uyuyor :D
dün gece zeytinburnu sahilyolunda köprü altında basık era duruyordu geçerken kornaya bastım ama farketmedi sanırım
doğrudur serkanım :) :)
http://img43.imageshack.us/img43/4116/img1818fq.jpg
dün kepekli yokuşunun ordaki shell de 06 An plaka mcs görüldü bizdenmidir acaba bilmiyorum.
Daha sonra Erhan görüldü beraber park caddesinde inlettik :D
dün gece saat 2 sularında eskişehir yolu armada önünden park caddesine kadar 58 plaka beyaz RX8 ile patlattık:)
dün akşamüstü haliç köprüsünün üstünde sekolive ı gördum araba kalabalıktı selam vermeden geçtim:)
bugün ümr küçüksu cd. üzerinde tt coper S le arify abiyi gördüm önündede uba 88 vardı sanırım
onları gördükten bi 5 dk sonra filan dey 53 s2kyı gördüm ses iyidi :)
goki ve xdream emre yıne aynı yerde goruldu magandalık ornegı sergileyerek slm verildi.ayrıyeten ome_rs frid fuurkan alerer ve fb_erol goruldu.bıde dila hakkında duyduklarıma ınanamadım cok ayıp etmış
7.Cadde ara sokakta park halinde Halil abinin S14,5
safak e30 ile detailing görüüşüldü :) ve caddede forumdan bir çok arabaya denk geldm :D
birde caddeye cıkan yolda 07 plaka siyah civic hb gördm yeni kasa benim sattıgım stckerlardan vardı arbada :D oda bizden olsa gerek
dun aksam ustu ZK m3 göruldu ortakoyde
sekolıve halıc te goruldu bende metrobusteydım :D selam veremedım
dün 30 tane 106 gti gördüm :D
Sabah işe giderken atakent ışıklara gelmeden vın 08 evo x park halindeydi olgar abinin aracıydı sanırım
dün bide kremit rengi bi wos gördüm sabah saatleri okmeydanında TR019 plaka sitemzdenmiri maşallahı vardı diriliğnini :D
cumartesi gecesi baya kalabalıktı yeşilköy :) 54 EC wos maşallah..
Maxivos görüldü yine yeşilköyde :)
34 VB 5074 benm plakam mat siyah scooter :) üstüme kırın sıkıntı yok tanışırız :) yeşilköydeyim akşam 7 sabah 9 :)