Bi korna calsaydın konusurduk zaten trafik kilitti ;)
Printable View
ankara bahçelievler metrosunn orda ışıklarda bir adet turuncu c70 gördüm abi o nedir yaa
saat 3 gibi yayla iş bankası karşısında park halinde CUM corsa görüldü
ruudvan,frid,ömer_rs,racer can görüldü gerçi canı pek görmedik arabanın içinde takılıyodu:D
Olm 2 saat uyutmadiniz arabanin icinde yok temizlik yapilcakmisda araba pismiste bi birakinda rahat rahat uyuyim :)
ARP,R TURBO ege1,çağan gordum :)
microp_ali anadolu bulvarında goruldu
T Plaka VTEC2 ıncırlıde dukkanın onunde duruyo :D
spoon jantlı basık albeayı gördüm selam verdim arkadaşa :hehe: gece saat 2 gibiydi heralde :D
dün akşam bursa/inegölde ZAN typerı hayırlı bi iş için gördüm :D:D:D
bugün kartalda bir yapı marketin otoparkında ek sedan gördüm %50 bizdendir..Ön camda eksquad yazısı vtec jantı güneşlik kaplama carbon kaplama falan vardı bizdenmidir?
bugun yesiköyde , tosbayla giderken birden motor durduu, :) , saolsun jackie emre benzin almaya gitti benzinden sandık sonra ramo si gördü halil"le saolsunlar yine benzin geldi çalışmadı , hep beraber vurdurduk yine yok baya bi saat yardım ettiler, sonra arabayı bıraktım eve dönüyodum babam geldi marsa elektrik gitmiyomus , amcamı aradık biyerden kablo çekmemizi söyledi :) çalıştırdık ,
vatan caddesinden düğün konvoyu şeklinde geçen ibiza cupra-2 adet S2000-prelude ve stı bizlerden birilerimidir merak ettim :D :D
Dun bakırkoyde bbslı palıo,bugun bakırkoyde uz corsa(ıncırlı cad,saat 9bck gıbı)..Fenerde offsetlı grı cıvıc,camurlugu garıp kaplı(jdm mıdır ne denıosa o) fenerde bıton kısı vardı hatrlamıorum:D
dün barbarosta tayyip erdoğan ve 50-60araçlık konvoyunu gördüm:D
az önce bahçelide siyah s2000 gördüm 35 plakalı gazladım biraz yanında umursamadı:D
34 sus 58
bursa beşyol sokaklarında dolanıyo. haberi yok beşyollu şahincilerden :D
34 ANL plaka yeni kasa beyaz Polo'yı gördüm Yeniköy'de. :)
ZL plakali beyaz jetta yi gordum simdi ikitelli petrol ofisinin icinde r8 jantlar cok yakismis ;)
yollarda herkez biribirini görüyor o görünmeyen cocuk soruyor neden beni hiç kimse görmüyor benim neyim eksik beni görmyorsunuz.. :D
ak hısarda bır suru kısıyle tanıstım :)
Akşam üzeri balkonda otururken VTEC-Sedan bağırta bağırta geçti :D
zd plaka ep3 varmıdır? sabah yolda denkl geldim arkasına geçtim egsoz dinleyelm diye bi numara olmadı
ve merterde çok ağır bi kaza vardı sabah 27 N plaka bir kango çarpacak en kötü yere metrobus koprusunun soldaki en kalın direğine çarpmstı içindeki insanlar yollara serilmsti durumları ağırdı :( şimdi radyoda söledi 2 kişi ölmüs sanrım :(
ve sabah bir kere daha uyuz oldum... emniyete giren hayvanlar öküzler yüzünden delirdim allah belasını versn böyle durumda emniyete girenin...
Zen rocco türkbükünde basik basik duruyordu otelin önünde
Son anda Rıdvan abiyi gördüm.Ama o görmedi sanırım.