Polo satıldımı? Bugün Floryada yanımdan geçti baktım plaka 07
Halilkarakaş-ramosi-ramorex-Dragger-thollga
Printable View
güngörende bosch servsnde lowrider korna çaldm ama duymadn
dün emekde park halinde siyah s2k yatıyordu tozlu tozlu
az önce stlegall, mmuştu, imhotep, erdem, erkan, serdar, sütlüce çınaraltı uykuluk önünde görüldü, korna çalındı, slmlaşıldı ;)
34 MCK 31 i gördüm kalamış kahvenin önünde, biraz rahatsız oldum açıkçası dibime dibime girdi, sonra bende gazlayaraktan gittim:)
kadry passatıyla görüldü :)
konut kentde mertcan görüldü kornalandı:D
bkm sarı sk2 göruldu ortakoyde yeşil hb vti 34 szs galıba beyaz jantlı beşıktasta goruldu sıtedenmıdır
bugun büyükçekmeceye giderken , tam küçükçekmeceden asıya doğru inerken ters istikamette e5 de kırmızı makyajlı kasa rx8 kötü bi kaza yapmıstı , çekilirken gördüm , geçmiş olsun
Dun aksam Çayyolunda Roll vtec goruldu
gece yıne goruldu :)
az önce göztepeden geldim..
Yağmurdan dolayı saçma sapan giden insanlar arasından ancak saçma makaslarla kurtulabildim :)
gören duyan varsa kusura bakmasın... 34 KG 888
Quattro saolsun :)
selim bayrak 16v ümit tür eser ayvaz ve daha aklıma gelmeyen :) tt üyesi
ayrı yetten ramo si ramazan abime :D teşekkrlerimi sunuyorm ziyaretime geldi aheuah :D
gur86 temde goruldu :)
bi kırmızı bi sıyah corsa gordum bgn galleriada ama plakaları unuttum sitedendi sanırım :)
cumartesi günü LowRider
Yıldızda :)
corsa'nın maşallahı var
dün akşam ygz typerın videolarını izledim enson pcyi kapattım yola cıktım. feriköyden sarıyere geliyodum aslan tepenin oraya gelirken bi gürültü duydum :) geldi geçti ygz arkasındada siyahbi s2000 vardı. sarıyer dönüşündeki ufak tünelde yan yana geldik aragazı yaptı aklım cıktı cocukta arkada uyuyodu yerinden zıpladı. maaşallah ygz ye
öğlen 12 gibi bum 86 plakalı gri s2000 hasanpaşa da görüldü...
Gördüğünüz araç bu muydu?
http://img163.imageshack.us/img163/1244/dsc0561x.jpg
Uploaded with ImageShack.us
cumartesi günü eskişehir yolunda armada önünde bykral görüldü :D
ayrıca fotodaki 206 erdem abinin aracı mı
Hergün Merter - Beylikdüzü arası gidip geliyorum, kimse mi görmez ya :D
tariks emg @ bostanci sanayii