Samiyenin orda bi rex gördüm. Abooov. Burdandır büyük ihtimal.
Printable View
Samiyenin orda bi rex gördüm. Abooov. Burdandır büyük ihtimal.
JUM typer @ camlıca..
Onur'un 106 merter mc önunde duruyodu kırmızı vosla bbs jantlı bi araç daha vardıda tam göremedim ön yoldan geçerken dobloyla dıt dıt dıt yaptım dıkkat ettılermı bılmıyom :D :D
emirhan tunc burakkirca florya mc
emg mcs i gruorm halide edip adivarda ses guzel
maslakta bi 206 rc gördüm beyaz , önünde daylight led vardı , oz jantlı , sabihinin içeri girmesini bekleyip 3 tur falan attım arabanın etrafında deli gibi yağmur yağmasına rağmen , maşallahı vardı , çok güzeldi.
Birde floryada EDL 21 e46 3.16 gri renk , var mı tanıyan ? önemli.
Az önce tem bağlantı yolundan sonra ikitelliden maskoya giren sanırım mat turuncu kaplı megane coupe vardı :) siteden die hatırlıyorum..
Plakasını unuttum...
Kornaya bastım da duyulmadı galiba (ilk geçişimde biraz fazla hızlanmışım o yüzden geçmiş gibi oldum :)
az önce gölbaşında evde oturuyom sokaktan manifoldlu şayin sesi geldi perdeyi kaldırdım karşımda hakan typer duruyor :hehe:
O arabayı araştırdım benim bahsettiğim o değilmiş , ya bulabilirmiyiz acaba onu satarsa almayı düşünüyoruz ciddi ciddi.
Yine yazıyorum , plakayı hatırlamıyorum , beyaz renk , orjinal mercekli farlı , ledli gündüz farları olan , oz jantlı , beyaz 206 rc varmı tanıyan ???
cfu typer
stlegal turbo teg
Oğuzhan ben biliyorum çocukları , abilerini falan da biliyorum buralarda oturuyoruz çünkü hemen herkes bilir birbirini sen daha iyi bilirsin
Ben eğer burdan bi akrabası bişeyi varsa -benim araba zaten belli dikkat çekiyo- sonra bunlar 16 yaşında çocukla bilmem neyiyle uğraşıyo demesinler diye sordum tanıyan varmı diye.
Her konuşması bozuk adamdan kaçıcaksak işimiz var
AF nin sonunda gördüysen hararetli hararetli bunları konuşuyorumdur büyük ihtimalle bizimkilerle :D
Tamam eywallah sende haklısın , :) , ozaman abilerini tanıyorsan , akrabalarının vs. burda bu sitede işi olmayacağını biliyosun , bende sana güzelce söyledim kötü bişeymi dedim ? Her konuşması bozuk olanla alakalı bi durum değil bu ayrıca, ben sadece uyardım , bundan sonrası sana kalmış, dediğim gibi cocuklar kardesimdir ben bi kötülüğünü görmedim ama çok olaylarına şahit oldum gerek yok , sen beni dinle yaşlarına ver aklı basında adamsın kardsm :) hem bak arabamda dikkat çekiyo demissin kötü etiket olmasın buralarda , diyorum ya kimin ne olacağı belli deil boşver herkez senin gibi mantıklı yaklaşmıyor görüyosun
Doğru diyosun , kötü bişey dedin demedim zaten sana :)
Biliyorum işlerinin olmıcağını sitede falan da işte gazlıyolar ediyolar hani dedim yakın arkadaşı bişeyi olur söylerim güzelce , şimdi ben bunu görüp insem biyerde hemen gaza gelicek sonra karışıcak ortalık
Sende haklısın herkes senin gibi söyledi zaten de şimdi bidaha görse yine aynı hareketler , bakıyo bide camdan kafayı çıkarıp , sabır da biyere kadar yani..
:D :D ok senın jantlarda brabus yazmıyormu ?
Bugün GörkemT. nickli arkadaşımızı 2 kere gördüm.
ilk olarak dedebaşı tarafında ışıklarda yan yanaydık. Birkaç saniye bakıştık sanki :D Bende Bordo Fiesta vardı.
ikinci olarak yeni girne tarafında ben oto yıkamadan çıktığımda ışıklarda arkasındaydım.
Tanışma fırsatımız olmadı ne yazıkki acelem vardı.
Bugün Sakaryadan gelirken İzmitte dip basık 190 ı gördüm forumdada görmüştüm fotolarını canlı çok çok daha iyi duruyordu sahibi sitedenmi bilmiyorum ama aracına Maşallah :icon_tup:
Boğaz köprüsü üzerinde AC 106 yı gördüm bide:)
zeytinburnunda kafadan dip basık kango
dün mecidiyeköy civarları N civic görüldü.
Otocenterin oralarda,kopru yolunda german vento goruldu masallah denildi :) önundede 36 zk m3 vardi.
Bakırköyde JAD 41 kırmızı type r - colt czt siyah dip basık beyaz janhtlı plakasını unuttum..