Tamam eywallah sende haklısın ,, ozaman abilerini tanıyorsan , akrabalarının vs. burda bu sitede işi olmayacağını biliyosun , bende sana güzelce söyledim kötü bişeymi dedim ? Her konuşması bozuk olanla alakalı bi durum değil bu ayrıca, ben sadece uyardım , bundan sonrası sana kalmış, dediğim gibi cocuklar kardesimdir ben bi kötülüğünü görmedim ama çok olaylarına şahit oldum gerek yok , sen beni dinle yaşlarına ver aklı basında adamsın kardsm
hem bak arabamda dikkat çekiyo demissin kötü etiket olmasın buralarda , diyorum ya kimin ne olacağı belli deil boşver herkez senin gibi mantıklı yaklaşmıyor görüyosun
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
Doğru diyosun , kötü bişey dedin demedim zaten sana
Biliyorum işlerinin olmıcağını sitede falan da işte gazlıyolar ediyolar hani dedim yakın arkadaşı bişeyi olur söylerim güzelce , şimdi ben bunu görüp insem biyerde hemen gaza gelicek sonra karışıcak ortalık
Sende haklısın herkes senin gibi söyledi zaten de şimdi bidaha görse yine aynı hareketler , bakıyo bide camdan kafayı çıkarıp , sabır da biyere kadar yani..
![]()
ok senın jantlarda brabus yazmıyormu ?
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Bugün GörkemT. nickli arkadaşımızı 2 kere gördüm.
ilk olarak dedebaşı tarafında ışıklarda yan yanaydık. Birkaç saniye bakıştık sankiBende Bordo Fiesta vardı.
ikinci olarak yeni girne tarafında ben oto yıkamadan çıktığımda ışıklarda arkasındaydım.
Tanışma fırsatımız olmadı ne yazıkki acelem vardı.
Bugün Sakaryadan gelirken İzmitte dip basık 190 ı gördüm forumdada görmüştüm fotolarını canlı çok çok daha iyi duruyordu sahibi sitedenmi bilmiyorum ama aracına Maşallah
Boğaz köprüsü üzerinde AC 106 yı gördüm bide![]()
zeytinburnunda kafadan dip basık kango
Bakırköyde JAD 41 kırmızı type r - colt czt siyah dip basık beyaz janhtlı plakasını unuttum..
35 1/2 KSK
''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım "
psn : derman3534
tuner faruk ızmıt otobanı ters şerıt![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)