Dragger-sanırım yanındaki Ahmet GMS ydi:)-Melih Ö.-Emrhan sph
Printable View
Dragger-sanırım yanındaki Ahmet GMS ydi:)-Melih Ö.-Emrhan sph
Eser ayvaz
Tuner faruk emirhan sph dün floryada ): Yavuz abiyide gördüm :)
34 UGK plaka mavi megane rs gordum samatya oralarda siteden birinindi sanirsam
Cumadan sonra karşıya geçicem hayırlısı :)
Dün AC sülü tubi kadavra stlegal vs...
az önce vtc plaka kırmızı s2000, sefakoyde.
tarık abı nın poloyu gördüm fenerde ve cengelde fb plakalı beyaz cvc ı ..
etn88 tsi jetta otobanda görüldü :) nt cupra da benzinlikte görüldü :)
merter tıklım tıklım, saat 23 ten sonrda ramo si, timer samet goruldu.arabasıyla gazlanıldı :D masallah sesi fena :)
SUS S2000 o nasıl gitmek öyle :D
sus plaka s2000 bahçeşehir BPde goruldu cok guzel duruyo aracın masallah :)
rob34 düz gidiyordu, garipsedim :D
beyaz integra DL plaka biraz önce dukkanın onunden gectı yeşil advand gibi jant vardı ıyı yardırdı sıteden bırımı acaba :)
EE polo gti e6
http://img14.imageshack.us/img14/6050/resimjj.jpg Uploaded with ImageShack.us
tuner faruk dükkanımın karşısında arabasını gördüm bir kaç günden beri görüyorum denk gelmişken foto layım dedim :)
bahçelievlerde lowrider
Su an balat da 34 ak 3555 plakali lacivert bir civic var bizden midir acaba muhtemelen nev-i cafe deyiz ikimizde :)
batıkentte sarı civic görüldü tolgaesentepnin aracımıydı :)
Yaklasik 20 dk once EMG CooperS ile maslakta yan yana geldik bi ara .Damali esek sirket araci + validelerle olunca arka koltuktan bi selam verdim gormedi sanirim . Boslugu gorunce de yapistirdi uzadi . Sesine de gidisine de masallah :)
b.ewler yayla fuar alanı gıbıydı, s2000ler,R8 ler,lambo lar,civicler, masallah fenalardaydı hepsi.
ugk rs zeytinburnunda görüldü yaşlı biri sürüyodu sanırım babaydı. :)
su vtec görüldü,adanadan izmire satışı yapılmış, alan arkadaşa hayırlısı olsun
bır suruu ınsan gordum korfezde :)
Tum tech korfezdeydi giderken 06 plka bi e90 jap 01 type R ba type R emg gsi ve sanirim er 306 gti
çok adam gördüm saysam parmaklarım yorulur. güzel konvoydu güzel dualar edildi şehitlikte sonra iyi gösterdik kendimizi yollarda. insanlarda geçerken destek oldular kornaları patlayana kadar.
benim kornada pert
içim gitti yaa görev yazmasalar bende ordaydım tüm giden arkadaşları kıskandım valla ne yalan söyliyim
Tolga Esentepe göruldu