Mat Füme Alfa Guli gördüm. Burdan mıdır ?
Printable View
Mat Füme Alfa Guli gördüm. Burdan mıdır ?
ZAN type-R ümraniye belediyesine girer gibi yaptı çıktı gitti sonra göremedim bir daha aşağı indiğimde.. acaba işi mi vardı yardımcı olamadım..
kırmızı 'jet 06' Corsa görüldü :)
Dun aksam ustu Basin ekspreste sari s2k goruldu . 3 haneli plakaydi ve bkm plaka olan degildi
Sabah saat 9 gibi e-5 bostancıda solda e36 coupe gördüm önde ofsetli remotecdi sanırım arkalar orjinal kapak az bişey basıktı.Maşallah.Cem bozbeydi sanırım.
sabah 11:30 civarı şebboy sokakta park halinde ygt plakalı megane trophy yi gördüm. yılan gibiydi valla :D
batıkentte öğlen tek kapı beyaz E39u gördüm 01 ZG plaka olmuş
akşamda 9:30 gibi beşevlerde eski sattığımız sarı dtm a4ü gördüm, bp içerisinde de dirk ramçonun polo vardı kendisine baktım göremedim
bagajın üstündeki hamurdanmı yapmışlar nedir ona bakıyordum,tek kapı olduğunu çaktım:D:D yüreğim ağzıma geldi:D
ön arka tamponlar orjinal m5 veya mtek olsa yan marşpiyel sökülse 18-19 jantla basılsa sağlam durur
bagajın üstündeki spoilerı sökmüşler
TarikS:) cem36 nında motorunu gördüm yanılmıyosam, etilerde apaçi barkının jep80 i:D
evotech in önündede ygt megane rs, hep orada bu aralar görüyorum:)
TarıkS (T plaka kırmızı bbsli polo) görüldü fenerbahçede
KZU plaka Ibiza'yi gordum eve gelirken TEM'de, Cahit'ti sanirim ismi.
Dün gece,
OFE
M.Kolaylı
Ufuk - EK
Taşooo
Volkan - YC
Gökhan
Gürcan
mavi firsta custom garage stickerları var :) Forumdan mı ?
az once eyupde rcbasaran abmzn lexus goruldu karslıklı gectk
Au plakaydı sanırım BMW 1M gördüm bostancı taraflarında
bahcelıevlerde bır kafenın onunde lovely cafe sanırsam mat sıyah mercedes e 200 duruyordu araba cıddı basarılıydı baya baya basıktı bu bahcelıevlerde yuksek arabayla gezmek yasaklanmıs sanırsm :)
R xxxx Fiesta , yeşilköy.
GKS 43 TypeR , incirli caddesi.
06 rıp 05 sarı bertone görüldü inceden gazlanıldı:) ( yanımda valide hanım ve onun 106 xr'siyle)
basın ekspresde 16.40 sıralarında siyah bir nissan 200sx ve beyaz bir bmw hasarlı olarak çekiciye alındı..trafik yoğundu kuyumcukent sapağında..burdan birilerin mi bilmiyorum.plakaları yoktu.
arkdaslar 34 GS plaka beyaz polo gti son kasa arkasında R yazdgını ıddıa edıyorlar bılen goren tanıyan var mı ? bugun mahmutbey gıselere dogru gorulmus?
dün up 0001 sti gördüm sütlüceye inişde
bugun
emre d
taytay
ekabil
emre53
ile görüştük :)
jap taypar ıncırlı sus s2000 atasehır shell
GKS type-r ve BS type-r Merter MC'teydi..
cem36 Fazıl T, birde park halinde GUR 86:)
ataşehir opette mat füme golf r yiğitin megane trophy
boost up arda yıne mc te kasada 6 tane menu şip ederken yakalandı :D sonra boost yaptık :D
Dun tarikS i gordum bostanci sanayi girisinde.