dün altunizadede hb plaka yeşil hb civic gördm beyaz güzel bi jant vardı forumdanmıdır arkadaş arabası süper olmustu
01 SC sedan füme vtec acıbademde görüldü
Printable View
dün altunizadede hb plaka yeşil hb civic gördm beyaz güzel bi jant vardı forumdanmıdır arkadaş arabası süper olmustu
01 SC sedan füme vtec acıbademde görüldü
Mavı fıat 500. An ıtıbarı ıle kavacık ruzgarlıbahcede :) ben 308 deydım.
34 ZD 290 temiz ve stock otesi kirmizi sedan VTi. Yasli amca bana bakip kapisalim mi dedi sok oldum.
Turuncu CLK 63 Amg Black Edition goruldu :)
Korna calip selam verildi
bob corsa, koz m3 incirli cad.
edit:vtc 40 tayyar
Bugün İstanbul içi 200 km yaptım Anadolu yakasında, Bi TT ci görmezmi arkadaş yaaa :)
bayramın 1. günü küçükyalıda HYN typerı gördüm, bugün sus s2000 ni kadıköyde gördüm,çarşamba günü DBS Typrı maltepede gördüm bide küçükbakkalköy ışıklarda NV olakalı 1.4 is gördüm advan jantlı sitedendir belki
Dun gece bk m3 kirmizi e46 sakince ilerlerken mc plaka e92m3beyaz yaninda bitti adamin kiziltoprak bp nin ordan fener donduler maasallah araclara
06RUH vtec goruldu :)
td smart e-5de.. JBR wento cevizlibağ e-5
1 saat once orhan baskan kozyatagi e5 te goruldu :)
pazar günü beyaz scirocco, beyaz Z4, kırmızı Z4, ve cooper s arka arkaya trafik yapıolardı kim bilmiom baya iyiydi :D
Bayrampasa civari basik falan diil direk surungen bi Hb si gordum mavi, burdan midir bilmiyorum ama Allah kasislerden gecerken yardim etsin :D
Istinyede ben emre53 ve nsx goruldu :)
Bugün başakşehirden ümraniyeye gidip gelirken.
HR plakalı yeni krem rengi cooper s
UH plakalı kırmızı astra gsi
EE plaka siyah s3 bizden birinin midir? Spordan çıktıktan sonra gördüm göz göze geldik gazladı gitti.Maşallah güzel duruyordu
Sekolive SRK 57 e5 okmeydanı sapagına girerken görüldü saat 19.05
İyi duruyormuş bee :) heh
Bugün beşiktaşta 7-8 arası koyu turuncu, spoon'lu civic gördüm harika ötesi birşeydi galiba orhan abiydi :D