alıbeykoyde 1 sarı 106 orj jant beyaza boyalı, daaha sonrada 306gtı goruldu. ıksııde dip basıktı masallah..
sarı 106 nın arka da plaka yoktu sıtedenmı bılmıyorum basıklıkları cok ıyıydı.
Printable View
alıbeykoyde 1 sarı 106 orj jant beyaza boyalı, daaha sonrada 306gtı goruldu. ıksııde dip basıktı masallah..
sarı 106 nın arka da plaka yoktu sıtedenmı bılmıyorum basıklıkları cok ıyıydı.
güzel sesli bir siyah corolla t-sport . millet caddesinden merter sapağına kadar görüldü 00.30 sularında makine çiçek kiminse allah bağışlasın :)
edit.. plaka UG yada UU'lu bişeydi sanırım.
JAP 01 gördüm yeni sahibiyle aynı okulda girdik sınava ayaküstü biraz muhabbet ettik =)
Dün akşam Merter Mc' de Laci Tospa vardı o buradanmıdır ? Yeni toplanmış kız gibi arabaydı, duyduklarıma göre şaka arabasıymış ?
dün gece 01:30 sularında emg plakalıydı sanırım cooper s sagolsun fsm çıkısı sol tarafımın tozunu alıp geçti. maşallah güzel görünüyordu sesi de keyif verici.:)
Dün gece A.ş Roll Team görüldü :D
babamın telefonuna ep3 sesi attım metrobüste duyarsanız şaşırmayın :D
gfj gti kızltoprak
Selçukla ( VE RS) ve Aytuğ ile çorluda buluştuk muhabbet ettik eski günleri yaad ettik:) Allah nasip ederse akşam gene beraberiz.
roh plaka galıba beyaz 1,4 is oglen dukkanın önunden gectı :D
41 h 8788 kırmizi EF Başiskele tarafında goruldu :)
mehzent sus s2000 nisantasi
gfj plaka porsche jantlı siyah golf acıbadem benzinin arka sokağı.
Sarı bir s2000 sanırım lambroteam'in aracı acıbadem.
Dün e-5'te kırmızı bir s2k'i polis durdurmuştu.Bizden değildir umarım.
oglen 4gbi gordum yuz yuze tansmadgmzdan senmydn blmyorum caddeden stad yonune dogru karslıklı gectk:)
DRaGGeR's ex punto'yu gördüm dün marmara Forum'da
Maşallah hala aynı güzellikte, alan kişiyi hatırlayamadım
Vay be puntomu bi ben göremiyorum :D
Vos da bizim Evren'in, yanlış hatırlamıyorsam 2.0 130hp focus sport trend motorlu :)
https://m.ak.fbcdn.net/a2.sphotos.ak...78777468_n.jpg
https://m.ak.fbcdn.net/a5.sphotos.ak...28722765_n.jpg
araç bu ama o gün arka kapak mat siyah kaplı ve çıkıntı yoktu plakanın orda...
Bu fotolar eski, yapmıştır yine birşeyler :D
özgür beyin aracı darphanenın orda yatışta :D
arkadasalr cumartesı gunu avcılar denızkosklerde mat sıyah golf gordum aracın kapı koolu bıle yoktu ne ıstır cozemedm kımdır arkdaslar ::) arabaya nasıl bınıyor vallhı merak ettım
Ya vardi da ve normalde sehir ici hic acmam varexi. Cok nadirdir yani. Hep kapali durur. Ama o gun acacagim tuttu. Yeni muzik sistemi yaptirdim aracima. Muzigin sesiyle gaza gelip actim ama sabit gidiyordum gazlamiyordum. Adam kesti cezayi :D Daha artik sittinsene acmam Varexi :hehe:
geçmiş olsun. bende kumandayı açmaya çekiniyorum bu gün bi açamadık :D tam dümeye basıcam polis görüyorum. sessiz spec dolandık.
aga bu nedir demiyor kimse de? adım başı polis var her yerde. millet yemiyor içmiyor polis mi oluyor. amma çoğaldılar son yıllarda.
neyse otoban spec devam. şehir içi açmayıp hem küfürde yemiyoruz artık. dün çok az bişi açabildim onuda zamanında kapamışım az ilerde çevirme vardı selam bile vermediler :D
Az once mavi corsa ozgur goruldu merterde trafikte takili kalmisti selektor korna yaptim ama gormedi :)))
Evren'in Vosvos'un üstünde Ford BlackTop Zetec motoru var MS3 beyin ile beraber. Şaka yapar demedi demeyin. Allah'ın delikli Evreni. :D