Mondros mütarekesi gibi ingilizler fransız alman ve japonlar :p
Printable View
Bir kaç üye illaki görmüşümdür ama özellikle aradığım üyeyi göremedim.
akşam üstü beykentte YA s2000 sonrasında aktel rez. bahçesinde gördüm sedefli beyaz dı rengi çok hoştu maşallah
Zipzip,thol-ga,erel,emre abdik,safak kefeli,bora ciftci,drafte,batikan,gokhan-205,okan d,cemo306,jdmvti,bymusty,samet ozeren,furkan cicek,eray yumsel,emre demir ve adi aklima gelmeyen bir cok arkadas :)
Konuyu okuyanlar listesi gibi oldu biraz
Cumartesi ***** yer ..
Ahmetyılmaz , Burkaykalyon , BerkayAydın , Otomania Eray , Time-R Samet , Skyhawk34 Furkan FV Vtec :) , Engean VT Vtec , Tame-R beyaz EF , Tarık abi ZE 106 , OguzU , Burak erden , Onur boray , Blueboy Murat Ç. :D , Layfstornk Samet ö :D , FUR auris , Eray yümsel appci :D , EserAyvaz , Emre UD Focus , Aktaş Burak TR Astra , Taneryolsal FTA Rocco.
Aklıma gelenler bunlar.. Unuttuklarım kusura bakmasın :)
VT VTec ; Kelimeler yetmez anlatmaya ;) :)
Furkan ve eray abinin mcin ortasına çekip beklemesi iyiydi.
Bs typer okmaydanı, Tüm merter mc ve tüm s virajını gördüm çok iyidi :D
Sa Rs burdandı galiba ?
Merter Mc Cok kalabalıktı bugun, özellikle kırmızı eos hala aklımda :D
çengelköyde mavi jantlı beyaz integra görüldü maşallah 1 km öteden baktırıyo kendisine :D Ve çeşit çeşit vtec ler görüldü :D
............................................
eyw.hacı sagolasın :) bnde bu aksam bı daha asık oldum sankı arabama :)
ne zaman la , bız cıktıktan sonramı?
kırmızı eos hafta ıcı hergun b.evlerde metroport un otoparknda duruyo oglenleyın cıkıyo yan sokakta 2-3 ara gazı verıyo tekrar park edıyo :D
güneşli mc te ahm tayfası we alıcan kankamıda gordum :D turp gibi masALLAH :D
altunizade iki low focus bi golf bide corsa
gece beyaz e92 320d suit34de görüldü forumdan birinindi ama kimin hatırlayamıyorum :D
A.Ş kendinden geçmiş haldeydi neler var neler:))) hızlılar doluydu
gece ***** tır bekleme noktasında e30cular yıne yanlıyodu :)
Olimpiyatta bartubasot jetta, suh corsa, bım corsa, f sedan ek ve bikac uye daha goruldu
Olimpiyat güzeldi yeni geldim rüzgar muhteşemdi lastik parçalarından seyircileri korudu :)
erdi nin airfocus ümraniye sanayı de gördüm.pısmış köşede duruyordu.
Sanırım bım plakaydı kırmızı corsa ben yanda biralama yaparken (alkollu araç kullanmam ve fırsatım varsa kullandırtmam lütfen sizde kullanmayın arkadaşlar) arabayı bana göre acemi olmasına rağmen alkol kullanmayan kardeşim kullanıyordu hafiften ses verip birbirimize selamlaştık çok efendi arkadaşlardı.yer bağdat caddesi sonu
Ek:selam verince tahmin ettim buradan olduklarını yoksa tanımıyorum.
Armegedon corvette dun cayyolunda goruldu gurul gurul maşallah :)