Cuma günü arnavutköyde E plakalı siyah S2000 görüldü bagırta bagırta gidiyordu :)
Printable View
Cuma günü arnavutköyde E plakalı siyah S2000 görüldü bagırta bagırta gidiyordu :)
dün şaşmazın girişinde ej plakalı gri civici park halinde gördüm sagda duruyordu... Lastikçide 26 ey plakalı mat sarı vosvosu gördüm sahibi sanchez berk ile tanıştık baya kaynattık :D
dün alsancakta beyaz typer görüldü D ile başlıyodu plaka hatırlamıyom :D
aliözelin şahin görüldü minibüs yolunda arka stoplar fotolardan daha güzel duruyordu:)
BIG Cooper, Merter MC
Gün gece burgazdan zz 206 sahibi güven,denizcan, ankaradanda chiefkadir ve bladerk erkut abi geldi. ataşehir marmaris büfe kalabalıktı yine :) okan d,özgür e,gokhan_205,enes-x,@lp2,askan,harun,RM fn2-R,SKN typer yasin abideydi galiba,gs 206 murat,schumi,mami_makinen,ek648,ppr engineering,zübeyir,günes g,gariban,red s2k ve hatırlayamadığım kişiler görüldü :D
...suh 51 orta şeritte görüldü :D
Suh 51 emniyet şeridinde görüldü :D
AhmetYilmaz'in SUH Corsa'si kuralları ihlal ederken görüldü, selam verildi, makas atildi, balik ekmek yenildi, evine tuvalete gidildi, cay icmeye gidildi.
FD tempra jantmaxın orda sıkarken görüldü sesinden ilerdeki çingeneler korktu :D
suh corsa 2. Köprü yolunda ne yapıyor anlamadım :)
suh 51 dolapderede göruldu
suh 51 in plakayımı cogalttıar naptılar :D
suh 51 karabayırda göruldu
Bugun vtec açtımda ondan engin abi. :D
SUH 51 Alibeyköy'de atar yaparken görüldü.
akşamüzeri atakent civarıydı heralde turanj fitenk görüldü
suh 51 sarıgöl
suh51 ankara da goruldu
suh51 ataşehir po
yurtta sulh, cihanda suh
edit: isin esprisi tabi, Ata'ya saygımız sonsuz
Sarıgöl. Hahahahhahq :D hızı alamayıp ankaradan döndüm sanırım. :D
suh51 şanzelize cafe önünde görüldü...
La sen arabadaydın.
O kadar gezdik ki ben bile anlamadım nerde olduğumuzu...
konuyu sildirmeye doğru ilerliyosunuz
ud focus çalışlarda fena sıktı masallah :)
dün çukurambarda TünayK görüldü
dün suh 51 gülben ergenin şarkısındaki gibi "bir göründü bi kayboldu" :)
Çarşamba İstanbuldayız kısmetse bakalım kimleri göreceğizz :)
Suh 51 banyoda goruldu giden gunlerim olsu videosu cekildi :)
Anil Tiglinin ZP astra suan park halinde gordum masallah iyidi.kocamustafapasadayiz sanirim kaybolduk bilmiyorum :D
Avcılar Pelican Avm'nın arka açık otoparkında biri siyah biri muhtemel turbo olmak kaydıyla mavi civic si'ler görüldü..
Dun akşam üstü 18 civarıydı bostancı gosterı merkezinin orda emre_ goruldu siyah rocco suyla korna caldım ama gec oldu :)
Edit:Kanka sen neden gormedın beni
Bugün Cevizlibağda Fzg Samet görüldü :)
Metrobuste giderken E-5de Cvk Rs ve EV typer görüldü.