2 gün önce kocaelide red ekk20 Turboyu gördüm Ar plaka :) nazar değmesin
Printable View
2 gün önce kocaelide red ekk20 Turboyu gördüm Ar plaka :) nazar değmesin
Gelseydin keşke ya :) Genelde oralarda kalabalık oturuyoruz park yeri müsait diye :) Bir daha görürsen falan beklerim, bi çay içmiş tanışmış oluruz :)
Artık gel dememe gerek yok sanırım, bi uğra da abi çay içelim :)
Hiç yapmayacağım şeyler :D
34gs plakaydi sanırım siyah Polo gti Yıldız'da görüldü
erdi_52 nickli pampişimi gördüm ED air'lı focus , iş yerimin önünden geçerken arabama hakarette bulundu ahahah :p Maşallah yıkım spec ;)
BIG 49 plakali GP'yi gordum 1 saat once Bahcelievler talatpasada :)
http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile...318_1531_q.jpg Şöyle birşey basılsa, bilmeyen anlamaz :)
07ddr89 beyaz polosuyla Alper akdeniz sanayide görüldü karşı şeritte olduğu içini yolunu kesemedim...:D
Deli gibi rodaj kasiyorum sehir ici ne kimseyi goruyorum nede kimse beni goruyo :D
Fatih Temizer'î gördüm sanırım, Ataköy E5 çıkışı :)
Kerem abiyi gördüm Beykentte Perla Vista'nın arka tarafında Crv ile yenge kullanıyordu :) Bende cafedeydim :)
Fenerbahce Burj da SUS63 S2K görüldü
bu sabah ta sipahi ocagi onunde gordum trafikte :D
insallah usta genelde hanim ile denk geliyorsunuz gelemiyorum :) Allah'tan suan İzmir'de memlekete gitti, tek tabanca takiliyorum aksamlari action yapabiliriz :) kankam Emrah'a icirmem lazim :D en son ictigimizde isten kovmuslardi bizi :D
aksam ıs cıkısı erdi_52 panpısımle beraberdık, 11 gıbı gokhan_205 panpısımı alıp ıstınye sahıle gecerken bge 01 roccoyu gorduk, emre d. grı sı olan arkadasın nıckını unuttum kusura bakma :d, donuste bıraz oncede atasehır marmarıse ugradım meh66,dou,ppr kaan,zubeyır,bora rs,sword,bge 01,emre_gunes g. abılerle bıraz sohbet ettık :)
Aksam saatlerinde DetailEF bostanlıda görüldü ;)
Dun bostanci s virajinda iki tane e36 vardi german style gibi goruntuleri vardi adeta maasallah
Bahçelievler talatpasada hakotech nissan micrasiyla görüldü :D
Turuncu GTR ve her zamanki yerinde AE plaka NSX görüldü , 2 sinede bi ah çekildi maşallah araçlara :)
mangal tayfası dışında
yannis görüldü ortaköy tarafında
Merter MC kalabalıktı yine bu gece..
berkay_aydin, Musti_PoweR, AK106 Onur, yunus_kg, onurtopcu ve bi çok kişiyi gördüm.. Aklıma gelmeyenler kusura bakmasın..
00.30 Civarlarında pendik sahil doluydu yine, tüm millet toplanmış cepte.. :)
nisantasi midpoint te yusuf guney reyiz goruldu, sansa geldi yanima oturdu, koltugu begenmedi basti gitti :D bizde o huzunle vurduk kendimizi besiktasa, bayrampasali ve bkm s2k koy icinde yatiyorlardi :D
Merter MC cidden kalabalıktı OnurGTI BurakE. BurkayKalyon Otomania AhmetYılmaz h.savas Musti_PoweR ve birçok kişiyi gördüm Aklıma gelmeyenler kusura bakmasın
oğle saatlerinde seyrantepede fur auris görüldü maşallahı var gercekten:)