Doğrudur abi ne tarafta oturuyosunuz otay'ın yanı falan mı :)
Printable View
Tamam eywallah sende haklısın , :) , ozaman abilerini tanıyorsan , akrabalarının vs. burda bu sitede işi olmayacağını biliyosun , bende sana güzelce söyledim kötü bişeymi dedim ? Her konuşması bozuk olanla alakalı bi durum değil bu ayrıca, ben sadece uyardım , bundan sonrası sana kalmış, dediğim gibi cocuklar kardesimdir ben bi kötülüğünü görmedim ama çok olaylarına şahit oldum gerek yok , sen beni dinle yaşlarına ver aklı basında adamsın kardsm :) hem bak arabamda dikkat çekiyo demissin kötü etiket olmasın buralarda , diyorum ya kimin ne olacağı belli deil boşver herkez senin gibi mantıklı yaklaşmıyor görüyosun
Doğru diyosun , kötü bişey dedin demedim zaten sana :)
Biliyorum işlerinin olmıcağını sitede falan da işte gazlıyolar ediyolar hani dedim yakın arkadaşı bişeyi olur söylerim güzelce , şimdi ben bunu görüp insem biyerde hemen gaza gelicek sonra karışıcak ortalık
Sende haklısın herkes senin gibi söyledi zaten de şimdi bidaha görse yine aynı hareketler , bakıyo bide camdan kafayı çıkarıp , sabır da biyere kadar yani..
:D :D ok senın jantlarda brabus yazmıyormu ?
Bugün GörkemT. nickli arkadaşımızı 2 kere gördüm.
ilk olarak dedebaşı tarafında ışıklarda yan yanaydık. Birkaç saniye bakıştık sanki :D Bende Bordo Fiesta vardı.
ikinci olarak yeni girne tarafında ben oto yıkamadan çıktığımda ışıklarda arkasındaydım.
Tanışma fırsatımız olmadı ne yazıkki acelem vardı.
Bugün Sakaryadan gelirken İzmitte dip basık 190 ı gördüm forumdada görmüştüm fotolarını canlı çok çok daha iyi duruyordu sahibi sitedenmi bilmiyorum ama aracına Maşallah :icon_tup:
Boğaz köprüsü üzerinde AC 106 yı gördüm bide:)
zeytinburnunda kafadan dip basık kango
dün mecidiyeköy civarları N civic görüldü.
Otocenterin oralarda,kopru yolunda german vento goruldu masallah denildi :) önundede 36 zk m3 vardi.
Bakırköyde JAD 41 kırmızı type r - colt czt siyah dip basık beyaz janhtlı plakasını unuttum..
floryada bi subaru inletiyodu ortalığı :D önce biraz yanladı sonra vali konağına doğru bir güzel sıktı :D
tuner faruk ızmıt otobanı ters şerıt :D
dragger sefavts muratb maslak sanayi